Krzysiak 3 244 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja 7 minut temu, leven napisał(a): Jasne, miszczunio Grolszek napisał, że 14600k sypią się, jak piasek na pustyni ale nie napisał, co się dzieje z kanapkami 7800X3D/9800X3D - palą się, jak słoma pociągając za sobą mobo: https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=palace+sie+procesory+amd Spojrzałeś na datę kiedy to niby tak się paliły te 7800x3d, że napisałeś w czasie teraźniejszym? Do tego z tego co pamiętam dosłownie garstka CPU wtedy poszła z dymem i szybko to naprawili No i żaden, podkreślam żaden z "czerwonej armii" nie twierdzi, że 9800x3d się nie palą...to "niebieska armia" chce nam wmówić, że tak robimy żeby pasowało pod jej narrację 1 3
Pentium D 2 003 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja 3 godziny temu, Phoenix. napisał(a): To chyba pora na sprzedaż 14900k
Krzysiak 3 244 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja (edytowane) 16 minut temu, Grolshek napisał(a): Dołączyłeś do zacnego grona ignorowanych dekli. Gratuluję. On to już trolluje zanim pentiak zaczął Swoją drogą poziom odklejenia ich guru już przebił poziom rtx4090 vel 3kropek, który walczył w imię intela na labie Edytowane 6 Maja przez Krzysiak 1
leven 967 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja (edytowane) 17 minut temu, Grolshek napisał(a): Dołączyłeś do zacnego grona ignorowanych dekli. Gratuluję. U2 Obraziłeś mnie - wracaj na pustynie. Edytowane 6 Maja przez leven
wallec 1 801 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja 5 minut temu, Pentium D napisał(a): To chyba pora na sprzedaż 14900k W komputroniku z kodem w aplikacji wychodzi 1318
Pentium D 2 003 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja 26 minut temu, leven napisał(a): Bartlet ma wyjść A co mnie Bartlett obchodzi jak ja gram tylko w jedną grę.
Krzysiak 3 244 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja (edytowane) Godzinę temu, leven napisał(a): Bartlet ma wyjść Jeśli nawet wyjdzie dla domowych użytkowników, to nic nie zmieni na rynku...za późno na niego Edytowane 6 Maja przez Krzysiak 1
wallec 1 801 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja Na LGA1700 jest bardzo dużo komputerów, upgrade idealny
Krzysiak 3 244 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja (edytowane) Co nie zmienia faktu, że za późno o jakieś 3 lata no i niczego to na rynku nie zmieni Sam w 2023 pisałem na labie, że intelowi brakuje koksa do gier z wysoko taktowanymi P z HT bez E i wtedy to byłby fajny proc Edytowane 6 Maja przez Krzysiak
sideband 3 101 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja Godzinę temu, Krzysiak napisał(a): Jeśli nawet wyjdzie dla domowych użytkowników, to nic nie zmieni na rynku...za późno na niego Nie wyjdzie przecież to już pewne, ale dziadzia będzie pitolił tyle czasu póki nie zmieni podstawki 2
Krzysiak 3 244 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja (edytowane) @sidebandmyśłałem że jakieś nowe plotki są i może jednak wyjdzie Edytowane 6 Maja przez Krzysiak
Czarny_PLone 73 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja 21 godzin temu, wallec napisał(a): Sprzedałem Arrow Lake. U i co teraz bierzesz bo do Nova lake jeszcze trochę trzeba poczekać
wallec 1 801 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja Wczoraj walczyłem z myślami bo widziałem że procki na am5 są już w cenie bryloczkow 7500f za 350, b650 za 300zl ale jednak będzie lga 1700 tak jak planowałem 2
Krzysiak 3 244 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja (edytowane) Del Edytowane 8 Maja przez Krzysiak
wallec 1 801 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja (edytowane) Nawet ta cena, 15min od mojego miejsca zamieszkania nie była w stanie mnie przekonać Arrow kupiłem za 750 + 647 a sprzedałem za 1380 więc koszt zabawy to 17zl. teraz mobo 2dimm pod lga 1700 za 330zl, do tego jakiś 14600k za 500 i zostanie 600 *550 na upgrade gpu fun z OC RAM na 8000+ i większa wydajność gpu-> entuzjasta pc Edytowane 8 Maja przez wallec 1
Krzysiak 3 244 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja Mnie też kapeć 250k nie przekonałby nawet za 200 2
wallec 1 801 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja I spoko, zostaje Ci posiłkować się opinią kolegów
Krzysiak 3 244 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja (edytowane) Żaden tego kapcia nie kupił...na szczęście czytają testy Nie muszę tłumaczyć, że popełnili błąd kupując to do gier Dobra, żartowałem...kupiłbym żeby sprzedać dalej z zyskiem Edytowane 8 Maja przez Krzysiak 2
wallec 1 801 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja @Pentium D coś dla ciebie, 50000+ w cinebench https://www.olx.pl/d/oferta/intel-core-ultra-7-270k-wyjatkowy-egzemplarz-CID99-ID1ayIyj.html
Pentium D 2 003 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja 9 minut temu, wallec napisał(a): @Pentium D coś dla ciebie, 50000+ w cinebench https://www.olx.pl/d/oferta/intel-core-ultra-7-270k-wyjatkowy-egzemplarz-CID99-ID1ayIyj.html To nie ten sam koleś co kiedyś superselekta 14900K lub KS sprzedawał w chorej kasie? Aby takie wyniki uzyskać trzeba na golasa wodę posadzić. Trochę drogo też. Za rok to już będzie się po 70k robiło na 24 core AMD albo i u intela. Prędzej na AMD bo płytę mam
Fenrir_14 1 305 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja @Pentium D Bierz 9850x3d. Jak porządna płyta z bclk to i przy odrobinie szczęścia 5.8Ghz wbijesz. 1
Pentium D 2 003 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja Ja nie potrzebuje proca do gier. Miałem kilka 7800X3D oraz 9800X3D i poszły w świat. Ja się bawię w grzebanie, ustawianie i Cinebencha
Rekomendowane odpowiedzi