Zakup mieszkania od dewelopera
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Paarthurnax · Opublikowano
@Suchy211 tyle że to nie walka z kartelami... 1. Podłoże militarne - musi udowodnić że USA ma siłę... tyle że jedynie ma szanse z krajami wydmuszkami. 2. Podłoże ekonomiczne - Wenezuela to kraj bogaty we wszelkiego rodzaju surowce i działają już tam firmy z Chin, Iranu itd. Ma ochotę zastąpić je firmami z USA. 3. Podłoże polityczne - większość amerykanów ocenia go jako najgorszego prezydenta w historii, poparcie spada na łeb na szyję i zaczynają być już przesłanki że go zaczną rozliczać. Poziom dezaprobaty jego działań sięga już 60% i wojna jest mu niezbędna żeby utrzymać się u władzy. -
Przez Michaelred · Opublikowano
Dla tego kogoś kto tu polecał pastę Thermalright TF7. Masakrycznie ciężko się to nakładało. Gdyby nie to, że to jedyna pasta jaką miałem pod ręką to bym ją olał... -
Przez AudRob · Opublikowano
Jam masz fakturę normalnie wykorzystasz jeżeli chodzi o naprawę i nie ważne że faktura nie jest na ciebie. Więc mi nie mów bo wiem na 100% A jak masz umowę ze sprzedającym na piśmie że ci sprzedał kartę oczywiście imię nazwisko i nr F/V wpisany w umowie , w razie zwrotu gotówki po okazaniu tego dokumentu normalnie następny kupujący otrzyma zwrot gotówki bez problemu. W Amazon czy Proshop robią problemy ale nie X-kom. Jak ktoś kupuje na gębę i nie zna przepisów to ma problem. -
Przez blabla123 · Opublikowano
Bogatym nie odbiera nic, bo to nie ta klasa zarobków ale masa ludzi wpada i wpadać będzie w minimalną. Zobacz ile zarabia cieć, a nauczyciel i nie dziw się potem, że nie ma komu dzieci uczyć w szkołach. Pierwszy przykład z brzegu, a takich zawodów z wymaganym wyższym wykształceniem czyli inwestowaniem w siebie jest masa ale z biegiem czasu ludziom nie będzie się chciało kształcić, bo zarobki będą, już są, marne.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi