Transformacja energetyczna - OZE / fuzja jądrowa / paliwa kopalne / CO2 / ceny energii / elektromobilność
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
I bez tego blamażu z głosowaniem, ta zbieranina Julek i aktorów płaczących do webcama była pośmiewiskiem. -
Przez huudyy · Opublikowano
Ja polecam na samoobsługowej płacić, ew stara formułka - dzień dobry, podajesz numer dystrybutora, kartą, paragon, nie mam i nie chcę - skrócona interakcja do 30 sekund max XD -
Przez b3com · Opublikowano
Racja zapomniałem o budżecie - chciałbym się zmieścić w 1000 zł za ten 27” Ten link był do AOC o podobnych parametrach, ale ten, który wysłałeś wygląda znacznie lepiej. Na pierwszy rzut oka, gdyby zestawić go z gigabytem, wybrałbym właśnie aoc. Ten AW z linku wygląda mega, niestety nie mój budżet, no chyba że jakaś promka by się udała, a ten drugi monitor bym dostał do jakiś 4 stówek. Nie interesują mnie jakieś dodatkowe funkcje typu HDR. Najważniejsze dla mnie są te hz i możliwie jak najniższy czas reakcji. Miałem wcześniej jakiegoś oddysey 144hz 1080p + starego LG 60 hz, co musiałem mieć przejściówkę z vga na hdmi i mi rozłączało go. Starczyło na to co robię, także każdy wybór będzie przeskokiem. I nie wymagam nie wiadomo jakiej jakości i funkcji, gierki typu AAA, raczej będą u mnie na TV, tam HDR i reszta więc jest dobrze. Kończąc temat, jest coś ciekawszego niż ten AOC w podobnym budżecie? Albo czy ten Gigabyte po zmianach w osd będzie znacznie lepszy? A szczerze mówiąc, może lepiej mniej hz 180/200, lepszym czasem reakcji i jakością obrazu? -
Przez TheMr. · Opublikowano
Staram się nie używać za dużo siły . Ale później kolejka do kasy, hot-dogi i pytania o kartę, o założenie, o aplikację i tak sobie czas leci. No i kolejka do dystrybutora. No i te 90l żeby zapakować to trochę czasu zejdzie -
Przez x-kom · Opublikowano
Cześć, rozważyłbym Logitech G Pro X2, solidne słuchawki z aluminiową konstrukcją. Są co prawda kierowane głównie do grania, ale do filmów i muzyki też sprawdzą się bardzo dobrze. Mają spore, grafenowe przetworniki, które ograniczają zniekształcenia, więc dźwięk jest wyraźny i szczegółowy. Do tego na jednym ładowaniu działają nawet do 50 godzin
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi