Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
28 minut temu, raiders napisał(a):

Podobnie pomoc humanitarna która miała trafiać na front  trafiała do sklepów i sklepików w całej UA  daleko od frontu ...

To jest na 100% prawda. Znajoma z Czernichowa pojechała do domu i w ATB widziała mnóstwo towaru z polskimi etykietami. Co więcej w spożywczaku (to take ich Biedronka) było można kupić karimaty, śpiwory, latarki, powerbanki czy wojskowe racje żywnościowe w puszkach. To ewidentnie miało trafić do żołnierzy. 

Niemniej myślę, że chyba w każdym kraju cwaniacy by kombinowali jak zarobić w taki nieuczciwy sposób, w Polsce też. Tam jest problem, że nie ma odpowiednich mechanizmów kontroli. 

Opublikowano
7 minut temu, Roman_PCMR napisał(a):

Niestety lewica tak mocno pchnela wachadlo w lewa strone ze teraz z chukiem opadnie na prawo.

Pozdrawiam lewakow. Chcieliscie to macie....

Polski tylko szkoda bo pewnie wpadnie pod kola jak to zwykle wpada slabszy...

Brzmi to jak gadanie Trumpa, że to Ukraina jest winna. Wypisz, wymaluj!

• Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
9 minut temu, Spl97 napisał(a):

No nie bądź śmieszny z tym zdaniem, że ludzie się ogarnęli. Nic się ludzie nie ogarnięli, Nawrocki czy Mentzen jako wchodzący do II Tury, to jeden pies.

Rozumiem ze ty jesteś z tych którzy mówią ze demokracja jest wtedy kiedy my rządzimy a jak jest inaczej to jest dyktatura , wybory prezydenckie wygra Trzaskowski , niestety do sejmu i senatu kolejne wygra PIS

Opublikowano
7 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

Niemniej myślę, że chyba w każdym kraju cwaniacy by kombinowali jak zarobić w taki nieuczciwy sposób, w Polsce też.

W Polsce ukraińscy uchodźcy też podobnie kombinowali. Było sporo inicjatyw typu Zupa dla Ukrainy. Tam naturalnie nie tylko zupy były, bo żarliwi polscy dobrodzieje różne rzeczy tam przynosili. Ukraińcy to brali jako uchodźcy po czym to sprzedawali i to nawet z dostawą do domu. Nie trzeba było na bazary chodzić.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

No może ktoś z przywódców europejskich w Londynie PO ZA KAMERAMI dosadnie przygadał Załenskiemu bo proszę:

Wołodymyr Zełenski. Dodał, że on i jego zespół są gotowi pracować "pod silnym przywództwem prezydenta Trumpa, aby osiągnąć pokój, który będzie trwały".

https://wiadomosci.wp.pl/zelenski-ukraina-gotowa-usiasc-do-stolu-negocjacyjnego-jak-najszybciej-7131557187258880a

Edytowane przez hubio
  • Like 1
Opublikowano
9 minut temu, nemar napisał(a):

Strasznie prymitywny tekst majacy na celu pasywne oskarzenie i zaszufladkowanie drugiej osoby.

Brzmi to jak gadanie trumpa

Brzmi to jak gadanie pisu

Brzmi to jak gadanie tuska

itd itp 

Mozesz pisac ze Trynkiewicz czy Josep Fritzl tez tak mowili co nie zmienia faktu ze taka jest prawda.

Moge ci tez napisac ze lenin i hitler rozdawali cukierki dzieciom, czy teraz kazdy kto tak robi jest ludobojca?

Lewica sorosa spieprzyla sprawe. Mieli wszystko, ekonomie, przewage technologiczna, wojsko

a wyslali fabryki i dali technologie chinczykom.

Prawda jest taka ze jak by USA byly by silne to nigdy do wojny na ukrainie by nie doszlo.

Mysle ze kazdy czlowiek z IQ powyzej IQ kaczki o  tym wie.

• Haha 4
  • Confused 1
Opublikowano
Godzinę temu, nemar napisał(a):

Różnica jest taka, że Trump zmyśla, a to o lewicy to czysta prawda.

Ale rozmowa z lewicowcem o przesadzie lewicowej jest jak rozmowa z biskupem o przesadzie kleru.

Godzinę temu, bergercs napisał(a):

A tak w ogóle to gdzie ta ekipa, co tu tak świętowała, że Trumpek wygrał wybory? Po kolejnym wyjściu na debili znowu szukają badań wskazujących, że mają wyższe iq od taboretu?

A mogę być zadowolony nie z samej wygranej ale z pewnych aspektów, a nie zadowolony z innych? 

Czy mamy myśl przewodnią?

• Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Ja pier....e, oni tam wiedzą co robią?? Czy to jest tylko taka gra pod publikę. Wg mnie na baranów wychodzą.

Może na boku dogadują jakiś deal o którym dopiero się dowiemy, więc grają na czas.

Podejrzewam, że jednak odzew po ostatnim przedstawieniu jest jednak trochę inny niż się spodziewali.

Edytowane przez abudabi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Co za debilne porownanie 
    • #Warzone sezon 1. Będzie osłabiony sbmm, podobnie jak w BO7 Częstszy balans broni. Zmiany kategorii i balansu perków. NERF Aim Assist Nowe tryby czasowe (LTM): Amped BR (tylko weekendy) oraz High Octane BR Rebirth Island: zimowe odświeżenie (Sezon 02)    
    • Tak, teraz widzę. Myślałem że to ta sprawa o której suchy pisał. Wybacz  
    • Dokładnie, ale to dalej bardzo dobre karciochy, więc można sobie na nich jeszcze siedzieć. Ja myślałem o 5070TiS, ale chyba można zapomnieć. Teraz mi chodzi po głowie, czy może nie kupić jakiejś 5070Ti/5080 na wszelki wypadek, bardziej bym się skłaniał ku 5070Ti. Niby jeszcze mi 12GB pamięci nie brakło, ale jak ma coś pójść nie tak i ceny pójść znacząco w górę Szkoda mi tylko wymieniać kartę dla samej pamięci i tylko 25% wydajniejszą, bo fanu z tego nie będzie  Troche tak, zwłaszcza jak Ty siedzisz dość długo na jednej karcie. Ale to jest patologia w wykonaniu nvidii co oni wyprawiają z tą pamięcią. 5060Ti, która jest w rasterze 25% wydajniejsza od 5 letniej 3060Ti ma tyle samo pamięci co 5080, gdzie 5080 z miejsca powinna mieć 24GB. Już nie mówiąc o 4060Ti 16GB i 4070Ti 12GB.
    • Wkleiłem @DaveCam Nawet cytowany @Jardier zachował się prawie tak samo niekonkretnie. Mam ci wyszukać wszystkich żeby zaspokoić twoje ego ? Chyba obaj nie wypełzliśmy spod jutubowego kamienia.   Wkleiłem linki twórców, którzy uważam że coś wnoszą, testują głębiej James Baldwin, @GamersMuscle     Zaraz zaraz, ja narzekam ? Narzekają wszyscy których nadzieje nie zostały spełnione. A potwierdzeniem tego punktu widzenia mają być jutubowe opinie. No to punktuję co to za osobistości będące autorytetami.   Jak jeżdżą w kółko w ukochany iRacing ... dobrze. Jak przejechali się w PMR i zjechali go od góry do dołu ... też dobrze. Jak zwracam uwagę, że to nie ma żadnego znaczenia ... już nie dobrze.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...