Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ptys · Opublikowano
materiały nie są wrzucane przeciw Ukrainie, tylko aby zobrazować drugą stronę monety o której dowiedziałem się od samych Ukraińców jeszcze przed wojną, zwykłych ludzi którzy przyjechali tu do pracy aby ich rodziny mogły godnie tam żyć o korupcji, przekrętach o ogólnym syfie na wszystkich szczeblach władzy, przyjaciół w nich nie widzę i nawet podczas tego konfliktu toczyli z nami wojny handlowe, mimo otrzymanej pomocy, donosili na nas do Brukseli w sprawie importu żywności, do tego wyłudzanie pomocy społecznej, brak odszkodowania i przeprosin dla rodzin w Przewodowie o Wołyniu nawet nie warto wspominać, także trudno mi dostrzec jakiekolwiek pozytywne cechy tego narodu, jedyna zaleta biją się z Ruskimi, ale do EU a tym bardziej do Polski po wojnie bym ich nie wpuszczał, chyba że ktoś zapomniał jak było w latach 90 i brakuje mu specjalistów pokroju Igora Pikusa na terenie Polski -
Przez Paw79 · Opublikowano
Ilość "kontentu" który Ubisoft dostarcza dziennikarzom w ostatnim czasie jest powalająca. Ale ostrzeganie przez devsów przed swoją własną, tworzoną grą- tego chyba jeszcze w branży nie grali: https://www.gry-online.pl/newsroom/assassins-creed-invivtus-zawiera-ponoc-zalosne-animacje-ohydne-i/zd30154 -
Przez Kandelabros · Opublikowano
Ja już raz mówiłem i dostałem krótkie Bieszczady (w sumie nawet nie wiem za co ale to bez znaczenia). To jest zresztą znana metoda ruskiego robactwa raportować wszystko na potęgę, mod nie będzie śledził kontekstu i przez godzinę "rozkminiał" kto ma rację, widzi dużo raportów - wlepia karę, proste. -
Przez Doamdor · Opublikowano
W 2026 r. powrót do dysków SATA. https://www.pepper.pl/promocje/dysk-sandisk-ssd-plus-1-tb-sata-mozliwe-272-zl-dla-wybranych-1214002 -
Przez Katystopej · Opublikowano
Ale że jak, to tam się nie da telefonu podłączyć po cokolwiek innego niż dźwięk?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi