Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zas · Opublikowano
Ja wiem, że gry UBI, zwłaszcza ostatnie, mają różne problemy, w szczególności te związane z fabułą, atmosferą, obecnością przeróżnych idiotycznych motywów itp. ale żeby skreślić FC3 bo na ręce bohatera, w umowny sposób, zamiast mozolnego dziarania starą, brudną igłą przez tubycla z wyspy, pojawia się tatuaż? No, to jest właśnie ten typ opinii o grach, przez które później każdą, nawet najbardziej merytoryczną krytykę można sprowadzić do bezrozumnego, złośliwego hejtu. Dobrze, że Chiny są ojczyzną realistycznego wuxia, no i że nie ma tam tatuaży! 😁 -
Przez bourne2008 · Opublikowano
Wysokie to 2200. A służy do nabijania cyferek w AIDA64 -
Przez Umberto · Opublikowano
Chyba się nieprecyzyjnie wyraziłem. Brakuje jeszcze tylnej ściany obudowy, w której muszę wyciąć precyzyjne otwory na backplate płyty głównej, GPU i złącze zasilania. Będzie ona z tego samego materiału co pozostałe, więc cała obudowa będzie transparentna (przeźroczysta). Dorzucam Wieśka na Ultra z RT: Oraz pół godziny FurMarka: Jak widać FurMark ma gdzieś setup UV, więc GPU pracuje na swoim nominalnym poborze mocy. W grach karta pobiera max 90 watów i ledwo wygrzewa się do 60 stopni przy temperaturze otoczenia 20 stopni, co daje deltę na poziomie 40 z UV i 50 nominalnie.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi