Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Caps · Opublikowano
To jest spoko opcja. Ten Pylon chyba ma 2x6+2 na jednej wiązce, może bym się postarał o dwie osobne. Można zejść z chłodzeniem do Spartan 5, będzie trochę na inny PSU. Pomyśl też teraz, czy za jakiś czas o podpórce pod kartę XFX, model 325 mm bez fabrycznej podpórki. -
Przez VRman · Opublikowano
Aha, i taki oślizgły typ jak Charlie, myślisz się nie połapał? Nigdy nie widział filmu, nie czytał książki, żeby nie zdawać sobie sprawy, że kobiety uwodzeniem mogą wykonywać jakieś zadania? No sorry, ale nie przekonuje mnie to. A Charlie gadał ruskie bzdury, więc choćby okazało się, że była kosmitką z Marsa, która mu przeprogramowała mózg po ślubie, to i tak dla mnie Charlie to była szkodliwa szmata, której absolutnie nic nie usprawiedliwi. To był typowy egoistyczny cynik, który gadał to co a) da mu poparcie b) podoba się mocodawcom (czyli tym którzy dali więcej w walizce pod stołem, albo skuteczniej grozili) Śmieszne jest robienie z niego bogobojnego ojca tradycyjnej rodziny. To tylko lifestyle. -
Przez Totek · Opublikowano
Ja poczekam aż deszcze przejdą co auto na drodze się trochę wypłucze od soli i smarów, dopiero wtedy zrobię porządne mycie. Teraz to tylko progi z konewki oblece by sobie spodni nie usmarować. Jak brachol w tirze na siodło daje wiaderko grafitowego na tydzień to pomyślcie ile tego jest w obiegu -
Przez galakty · Opublikowano
Ogólnie piszę, nie mam czasu ogarniać kto co kupił ostatnio, ten temat 5000 to jej kopalnia memów i spamu Ogólnie problem leży po dwóch stronach, NV wydaje chłam, ale ludzie i tak kupują, dopóki jest popyt to będzie podaż. Ja tam wysiadłem z pociągu, postęp jest zbyt mały, a kasa zbyt duża by w to brnąć. 4070Ti u mnie siedzi i jest git, jakbym miał teraz kupować nową to 9070XT/5070Ti i jakiś 9600X i spokój na lata. A kolorki, RGB i 5090 zlewam
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi