Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez miro · Opublikowano
tak było, nie kłamię pierwsza część to było coś niesamowitego ja tak miałem właśnie z Fredkiem pierwszą cześć oglądałem na vhs, na czarno-biało, bo mieliśmy jeszcze nieprzerobiony telewizor na pal, u nas wszystkie miały tylko secam a i tak zrobił na mnie tak piorunujące wrażenie, posrany byłem brzydko mówiąc, że wspominam do dziś, potem chyba tylko klaun z IT, też na vhs był taki 3godzinny wszsytkie Jasony i leatherface to więcej śmiechu niż strachu -
Przez Godlike · Opublikowano
Ja mam 23x paragon, glify 45+, itemy chyba nie takie najgorsze a na WT4 nie daje rady z Andariel i się zastanwiam czy lvl i glify za słabe czy jednak itemy nie takie dobre? Rano wbiłem w jakieś party z Palladynem to ja kładł dosłownie w chwilę, a za to mnie Andariel kładzie w moment -
Przez azgan · Opublikowano
POE2 kupiłem w early access pograłem chwilę i poleciało z dysku ale kiedyś jeszcze sprawdzę i dam szansę 😅😉. Magia Diablo na mnie też lepiej działa więc nie jesteś odosobnionym przypadkiem -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Wez sie juz nie kompromitu, zadna marka nie jest idealna i poleganie na jakims pierdololo ze gdzies cos nie ma zadnego uzasadnienia, do tego asusy wisialy kilka dni dostepne i pojawiaja sie caly czas a Ty jak zwykle zamiast dzialac to wolisz pisac sciany tekstu na forum Mniej gadac a wiecej robic ci polecam A wybieranie marki tylko dlatego ze gdzies sie cos o gwarancji przeczytalo to dopiero glupota tak jakby inne marki nie mialy za uszami Z kodem 3700 z drobnymi -
Przez Reddzik · Opublikowano
Zmieniałem Ryzena 3600 na 5600x(wersja @caleb59 edition), to jak sam patrzyłem na testy to proce dzieli z 25%, w grach zależnie od miejsca i gry było to 20-30% i to przy RTX 3060Ti G6X na 1440p z dlss.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi