Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Wuadator · Opublikowano
Gdzieś czytałem, że dopiero podniesienie fclk o 100mhz rekompensuje nierówne ratio, także przy 6400/2133 powinno być szybciej niż 6400/ 2200. Ja mam 6200/2167, jakby mi się nie udało ustawić 2167 i miałbym zostać na 2133, to lepszą opcją byłoby 2066 -
Przez Marius · Opublikowano
Tak tylko zastanawiam się jak MSI Tomahawk wypada na tle innych płyt głównych w tym przedziale cenowym. Może jest jeszcze jakaś fajna płyta na którą warto zwrócić uwagę? Ja już miałem jakiegoś Seasonica 450, też mi polecali na innym forum że to najlepsze zasilacze a wytrzymał jedynie 3 lata i w poprzednim roku musiałem go wymieniać więc mam uraz do tej firmy. Poza tym porównałem inne zasilacze które wcześniej wypuścili i szorują po dnie jeśli chodzi o popularność więc nie wiem dlaczego na forach zawsze przewija się ta marka. Jeśli chodzi o zasilacz MSI to mógłbyś mi napisać które podzespoły ma lepsze w porównaniu do Be Quieta? Be Quiet ma chociażby lepszą sprawność obciążenia 90-93% przy 230V a MSI tylko 90%. Dodatkowo czy jest sens dopłacać do 850W skoro mówiłeś że 750W uciągnie dwa takie zestawy? Przecież wszędzie jest napisane że raz w roku trzeba wymieniać płyn " Płyn chłodzący z czasem traci swoje właściwości, dlatego producenci zalecają ich wymianę średnio raz w roku". Ten Arctic też mało popularny, kupowanie kota w worku. Oszczędność 30zł to żadna oszczędność, wolę trochę dopłacić i mieć pewność że kupiłem sprawdzoną markę. Może mógłbyś mi polecić coś z bardziej popularnych marek? Be Quiet i Endorfy to jedne z najpopularniejszych chłodzeń tylko pytanie które lepsze szczególnie jeśli chodzi o ten model z podwójnym wiatrakiem? https://www.x-kom.pl/p/1075143-chlodzenie-procesora-endorfy-fera-5-dual-fan-2x120mm.html Phanteks może jest popularny ale na Zachodzie a nie u nas. W takim razie mógłbyś coś jeszcze polecić z obudów bardziej popularnych u nas? -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
I nie odpiszą. Wysłałeś maila na adres [email protected] a prawidłowym adresem jest [email protected] -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
3 razy włączałem grę, resetowałem kompa. Ciągle to samo. Jest płynnie, ale wpadają takie 2 sekundowe stuttery co chwilę. Dobra, po kilku min stutter ustał. Może on robi jakieś shadery w tle 🙃 Ale kurde, rano to było nie grywalne. Może kwestia resetu kompa musiała być po instalacji? Teraz dlss quality, PT i wszystko w prawo, 70 fps non stop, oprócz cutscen, tam leci bo nie działa generator -
Przez CzerwonyJohn · Opublikowano
Rzeczony Indiana Jones w którym rozmawiamy.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi