Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Nie do końca - musi mieć podstawy prawne dot. przetwarzania takich danych. Powiedz to tym, dla których ACTA była końcem wolności. W internecie rozniosą to na strzępy i będą gderac o zabieraniu im wolnego internetu. Co więcej - nie musisz w mediach społecznościowych używać imienia i nazwiska. Ja nie używam. Jak zainstalowałem TikToka żeby zoabcyzć co to to skorzystałem Apple Privacy Relay. Twój pomysł jest bardzo, bardzo kiepski. -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Ksiązki jako takie są mocno przereklamowane. Większa skutecznośc osiągnie się przez czytanie interesujących treści. Jeśli będzie to książka to super. Jeśli czasopismo o interesującej treści czy to w wersji papierowej czy ebook (bez znaczenia), to też dobrze. Lektury obecnie tylko szkolą do nie czytania książek. Tyle ile ja się wynudziłem czytając je (lektury), to nie jestem sobie wstanie wyobrazić już nawet. Dla mnie proza, czy poezja to flaki z olejem. Wolę przeczytać reportaż czy felieton o autentycznych wydarzeniach. W porównaniu do książki krótko, zwięźle i na temat. A język często nie gorszy. Szkoła w obecnej formie tylko zniechęca do czytania książek. A zajęcie popołudnia zadaniami domowymi tej sytuacji nie poprawia. A te wszystkie media, to tylko wymówka do nierobienia czegoś, co jest tylko trochę ciekawsze od gapienia się w ścianę. -
Przez sideband · Opublikowano
Nie liczyłbym na to odeszli od NV lata wstecz i klepali w zasadzie same ref-y. -
Przez Fatality · Opublikowano
W niektórych krajach tak jest. Typowa weryfikacja tożsamości. Może nie skany - idźmy w coś prostszego: albo skan albo zdjęcie i to z poziomu apki. ale wiesz że taki facebook może to wprowadzić od ręki i nie masz nic do gadania? Nikt nie każe korzystać z prywatnych aplikacji. I tak podpisujesz się w mediach społecznościowych imieniem i nazwiskiem więc nadal masz taką samą odpowiedzialność za słowa. Więc gdzie ten koniec wolności w internecie? Po drugie można wprowadzić weryfikacje poprzez zero-knowledge proof i nikt nieupoważniony (ani upoważniony) nie bedzie mial dostepu do danych - a będą one tylko na potrzeby weryfikacji danych i wieku.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi