Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez crush · Opublikowano
To jest właśnie dla mnie niesamowite jak niektórzy się podniecają bo REŻIM upadł. Tak jakby tam w jego miejsce miała wejść co najmniej Unia Europejska. A to się po prostu zamieni w jeszcze większą dziurę w stylu Afganistanu. -
Przez slafec · Opublikowano
Innego wyjaśnienia nie ma, bo każdy z 3 powodów wymienionych przez ppee jest absurdalny. Z LiS chcą zrobić drugich avengersów i to jest dość kontrowersyjna decyzja, która się nie podoba fanom serii. Autor artykułu o tym nie wspomina, bo woli wywołać burzę w komentarzach za sprawą dopisku LGBT. -
Przez marcin2468 · Opublikowano
KC3000 2 TB z ostatniego gorącego strzału z xkomu ma już nowy firmware fabrycznie zainstalowany. -
Przez kubikolos · Opublikowano
Bo właśnie powszechnie używa się tego z limitem czasowym i tak ma być. Jedyne co powinno się dostosować to konkretnie ile wynosi ten limit - 10min to prawdopodobnie za krótko. Realnie dla nas pewnie 30-60min będzie ok. Jak w temacie po 24h twój post nadal jest ostatni i coś dopisujesz - to już powinien być to oddzielny post, inaczej możesz w nieskończoność pisać do siebie - dlatego stworzono limit czasowy. Upierdliwe mogą być jedynie jakieś pomysły moderatorów żeby coś ręcznie dopisywać wbrew konfiguracji forum. Ty zawsze piszesz nowy post - to administrator zdecydował kiedy ma się łączyć a kiedy nie. Tyle. -
Przez crush · Opublikowano
A kto pisał o obalaniu? Zjadłeś zbuka i halucynacje weszły? 🤔 Mowa o kolejnych wyborach, potencjalnie przedterminowych. I ja nie napisałem, że się z tym zgadzam. Ja próbuję uświadomić jak myśli przeciętny Polak. A wy sprawiacie momentami wrażenie życia w tak odklejonej bańce, że to jest wręcz niesamowite. A później jest szok i niedowierzanie.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi