Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Przyszedłem tu pisać w moto i gruzować pisowców/konfederatów/politycznych fanatyków. A w moto nikt nie pisze -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Wiem tylko jak to się skończyło po latach, więc mieli jakiś dobry powód żeby aż tak się radykalizować. Aby być pewny musiałbym sam przegrzebać temat, a jak mówiłem sytuacja w afryce mnie nie interesuje poza wiedzą że jest to spartolone po całości i sytuacja jest daleka od cywilizowanych krajów. Bardziej interesuje mnie cała historia tego Polaka i jak się w to wplątał oraz co myślał, będąc jednocześnie jakąś relacją ze środka tego chaosu. Nauczyłem się jednego, że tematyką nie ma co się interesować, jeśli miałby to być same media i wiki, bo będzie miało się krzywy obraz sytuacji i biję jedynie do kolejnego podłapywania tematu po łebkach, ze źródeł które pilnują, aby wydźwięk był zawsze ten sam. Jak jest? Nie wiem, a gdyby dziennikarstwo nie było propagandówką to ktoś powinien go zaprosić na wywiad / podcast. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Nie, To jest obraźliwe określenia człowieka bez zasad moralnych i godności: A taką osobą jest dla mnie ów braun. Zamiast wymyślać głupie interpretacje cudzych słów zerknij czasem do słownika. Przyda ci się. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
O i jest Titan Sparkle, mega mi sie podoba ten model Jak teog nie spier... koncertowo to do wyjscia kart nvidia wezme na przeczekanie. -
Przez Kowal_ · Opublikowano
To chyba efekt tego ponadprzeciętnego IQ Fajny ten wątek, niemal na każdej stronie następuje brutalna weryfikacja i żeby to IQ znaleźć trza by kopać naprawdę głęboko
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi