Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Smoku123 · Opublikowano
Jeszcze nie. I mogą być z tym kłopoty bo nie sprawdziłem tego na starszym biosie. Testowałem procesor tylko w stresie. W każdym razie sprawdzę jeszcze temperatury i wydajność w CB2024 bo to mam zanotowane. -
Przez Gregryzzli · Opublikowano
Wiadomo że dwie pompy to nie na pokaz i będzie coś więcej. Zdaję sobie sprawę, że to nie ~20k, bo za tyle to był "925 z absurdalnym recablingiem" o ile mnie pamięć nie myli. Konkretna wyciszona szafa z klimą, czy odpowiednią wentylacją to też nie pińćset, prawie wszystko da się policzyć. Pomysłowości i kombinatorstwa (w pozytywnym znaczeniu oczywiście) nie bardzo się da, nie każdy może być Słodowym. Nie pamiętam czy miałeś robić workloga, czy sesję zdjęciową z postępu prac, ale coś miało być. A że to inne forum to tylko jakieś małe zawirowania w eterze. Jeśli to nie będzie zbyt kłopotliwe to ja i pewnie nie tylko, z zainteresowaniem i przyjemnością zobaczę jak się to toczyło. Właśnie dlatego, że to margines, bo klocki lego sporo ludzi potrafi składać, nawet jeśli to wymaga pomysłu i wiedzy co z czym. Do zrobienia czegoś wyjątkowego trzeba "czegoś więcej". -
Przez Harddrinkingman · Opublikowano
Yellowstone i Bad Sisters S2 to moi faworyci. Ta druga pozycja nawet bardziej. -
Przez Kamiyanx · Opublikowano
Tak jak admin mówi - na PClolu siedziało się z racji społeczności. Przeniosla się tutaj, więc siedzimy tutaj. A wątek polityczny jest chyba nawet bardziej aktywny niż ten labowy, co pewnie niekoniecznie pasuje moderacji
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi