Kilka prób, druga próba najbliżej ubicia, i nie widziałem pojawiających się addonów, wylazły znikąd, a ja omijałem lasery, i padłem.
Screen z bossa- dead.
Tutaj siedzi wystarczajaco duzo osob przez niemal 24/7, zeby zareagowac jak ktos napisze glupoty lub da swoje sugestie. A skoro nikt lokalnie nie ma do niego pretensji, to znaczy ze nie jest zlem wcielonym jak go opisujesz.
A tak serio to wpadl kolejny zazdrosny Sebix z zalem, ze forum ozylo, ktos demokratycznie w glosowaniu wybral to, a nie co innego i spora grupa osob sobie dziala.
Ja rezygnuje z opcji PS5 PRO + 77" G4 i lece w PC a monitor pewnie będę brał ten od LG co ma wyjść w 4 kwartale 2025r. czyli 34" 5120x2160 OLED 240Hz. Rozdzielczość optymalna bo 90% czasu w roku gram w POE2, Diablo4, D2R no i dojdzie Titan Quest2, więc taki 5070Ti spokojnie da sobie radę.
Pewnie obniżyli napięcie o kilka setnych V i ot zagadka rozwiązana. Nic czego nie można by zrobić samemu.
Ps. Po temacie myślałem że autor sobie dziewczynę.. lub chłopaka znalazł a tu tylko podnieta bo GB wypuścił nowy bios do płyty
Miałem to samo napisać.
Rekomendowane odpowiedzi