U mnie też Beckers na ściany poszedł, sufity śnieżką na biało zrobione. Większość mieszkania beckersem melody, dwie ściany w salonie mam ciemne i u dzieciaków więcej koloru, bo wcześniej miały szpitalną biel Aaaa no i żona sobie zażyczyła jakieś maziaje dwukolorowe na jednej ścianie w kuchni, które ostatecznie wyglądają na tyle dobrze, że pociągnęliśmy to na całej długości przez korytarz
Pytanko do tych bardziej ogarniętych:
Wczoraj znalazłem jakąś chyba laskę czy coś co włożyłem jako drugą broń. Miała zdolność przywoływania 2 szkieletów i mówię super! Tyle, że jak tylko zmieniałem na kuszę to szkielety znikały. Jest możliwość latać z tą kuszą i przywoływać te szkielety? Może jakiś dodatkowy skill czy coś?
To nie zawsze kwestia cięcia ceny, często dany producent wypuszcza serię dedykowaną pod markety, której nie kupi się nigdzie indziej.
A ten sam produkt w markecie potrafi być sporo droższy niż w mniejszym sklepie budowlanym. Polecam porównać cenę Beckersa Designer Collection (biała, 10l) w zielonym markecie vs jakikolwiek sklep internetowy.
Rekomendowane odpowiedzi