... ciekawe jak się ten ujek będzie tłumaczył. Muszę przyznać, że tupet miał niezły. Za coś takiego powinni mu dożywotnio zabrać prawo jazdy + zabór pojazdu (po opłaceniu przez niego naprawy w ASO ... może lepiej przed) + wyrok w zawieszeniu + solidne odszkodowanie dla poszkodowanej.
Podobne misje w jedynce były jednak trochę lepiej zrealizowane. Tutaj mamy semi open world i to grze miejscami nie służy. Zgadzam się jednak, to jest dobra gra. Nawet bardzo dobra, jednak w mojej wstępnej ocenie brakuje jej do poprzednika.
Stało się dokładnie to co było napisane, wzrósl level przeciwnków. U mnie z drugiego na trzeci. I tak będzie pewnie po każdym rezonancie. Ja na razie ubiłem dopiero mister piecyka, dość prosty był. Mimo wszystko cały czas trzeba uważać, nawet ze zwykłymi mobami, bo potrafią mocno przyj...
Mamy obecnie "horror week", więc wleciało kilka zaległości.
Late Night with the Devil. Ależ perełka. Świetnie zagrany i zrealizowany. Niby nic nowego, nic odkrywczego, ale bardzo dobrze się to ogląda. Kapitalny klimat lat 70. Bezbłędny David Dastmalchian.
Rekomendowane odpowiedzi