Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
36 minut temu, TheMr. napisał(a):

Knaga Putina już wypolerowana? Rozumiesz że Putin ma na rękach śmierć tysięcy osób i porównujesz to do demokratycznych partii politycznych? Ty masz jakikolwiek rozum w tej twojej pustej łepetynie? 

To komuch, który powołuje się na Millera. Czego się spodziewałeś? 

• Like 1
Opublikowano
33 minuty temu, Mar_s napisał(a):

A reszcie radzę użyć opcji ignorowania zamiast ciągłego czytania i wysyłania raportów.

Ignorowanie nie prostuje bredni ani kłamstw. Chyba, że chcecie mieć forum, gdzie pełną wolność będą mieli rasiści, faszyści, onuce i reszta odklejeńców - reklamodawcy z pewnością lubią być kojarzeni z takimi tematami.

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
13 minut temu, Mar_s napisał(a):

Widziałeś gdzieś jakąś reklamę na forum?

Jak nie reklamodawcy, to może argument o treściach przedstawianych dla  innych/nowych użytkowników - chyba nikt nie chce, żeby to forum wyglądało jak główna wykopu?

14 minut temu, Mar_s napisał(a):

Co do odklejenia to działa to w obie strony także radzę wstrzymać się z rzucaniem kamieniami, żeby samemu w oko nie dostać.

Faktycznie, bo tylu z nas ma odklejenie na poziomie "Putin nie wyrządził tyle zła co demokratycznie wybrane partie w Polsce" :E symetryzm na pełnej.

• Confused 1
  • Upvote 5
Opublikowano
1 godzinę temu, łukasz850 napisał(a):

Bardzo mi smutno z powodu twojej pogardy i braku szacunku. Miller przyczynił się do tego że dziś polska jest w ue i w nato. To ,że dziś jestesmy w miare zamożni. Gdyby wtedy rządzili polską politycy typu Ziobro czy Mentzen to byśmy do UE nie weszli.

Napisałem to tylko dlatego, że @voltq tak pisze. Użyłem dokładnie takich samych “argumentów” jakich on używa.

oczywiście to mało prawdopodobne że on zrozumie o co chodzi, ale przynajmniej normalni ludzie mają bekę z tego typka.

• Thanks 1
  • Upvote 2
Opublikowano
8 minut temu, huudyy napisał(a):

Jak nie reklamodawcy, to może argument o treściach przedstawianych dla  innych/nowych użytkowników - chyba nikt nie chce, żeby to forum wyglądało jak główna wykopu?

Faktycznie, bo tylu z nas ma odklejenie na poziomie "Putin nie wyrządził tyle zła co demokratycznie wybrane partie w Polsce" :E symetryzm na pełnej.

W ten ściek wchodzą z reguły tylko ci którzy radośnie taplali się w nim już na Labie, więc bez przesady.

A co do odklejenia to napisałem chyba wyraźnie co mam na myśli, treści mogą być różne ale żarliwość ich wygłaszania i głuchota na kontrargumenty jest dokładnie taka sama.

• Thanks 1
Opublikowano

Już nie raz sugerowałem, żeby nie strzelać do własnej bramki obrażaniem troli.

Ale że Voltq ma czelność raportować to wow. Tego się przyznam szczerze nie spodziewałem. Dobre :lol2:

- putin dobry, a przynajmniej nie gorszy niż PO i PIS

- co ty pierdzielisz, przecież on uśmiercił ponad milion osób

- no ale.. ale... ale.. :hmm:

- spokojnie, nie denerwuj się, nie pali się

- no.. yy... :hmm: może...

- tak?

- ABORCJA!

:rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2:

Voltq Dam ci dowody na agenturę Brauna i jeszcze większych ruskich wdupowłazów jak pojawią się dowody, że ruscy rozwalają kable podmorskie i podpalają magazyny czy dokonują sabotażu na obiektach w Niemczech związancych z niemieckim przemysłem zbrojeniowym. 

Nie ma? Ojoj! Zupełnie jakby przeprowadzały je profesjonalne służby wywodzące się z KGB i potrafiące zadbać o to, żeby ich nikt nie złapał za rękę.

Co prawda jest jakieś milion poszlak przy których każdy wie, ale nie ty. 

Promowanie  "Stop ukrainizacji Polski - ruch który na ciągnikach miał "putin, przyjedź do Polski i zrób porządek" to przypadek.

Wizyty w Moskwie i fotki z agentami ruskich służb - przypadek

W sumie to co ja będę czas marnował. Masz w cytaty wrzucone to o czym nawet AI wie:

Cytat

Na zdjęciach z 2018 roku, wykonanych w Moskwie, Grzegorz Braun znajduje się obok Leonida Swiridowa, rosyjskiego dziennikarza związane z agencją informacyjną MIA „Rossija Siegodnia”. Swiridow został wydalony z Polski w grudniu 2015 roku z powodu podejrzeń o działalność wywiadowczą. Jego wydalenie zbiegło się z rozbiciem siatki GRU w Polsce .

Swiridow był również powiązany z rosyjską Fundacją Dyplomacji Publicznej im. Aleksandra Gorczakowa, organizującą warsztaty dziennikarskie, w których uczestniczył Braun

Wykorzystywanie wypowiedzi Brauna w ruskiej TV - przypadek

Wizyty Korwina w ruskiej TV (TV rządowej, istniejącej głównie po to by szerzyć propagandę)  i mówienie na kilka dni przed inwazją tego samego co propagandyści - że rosja wcale nie zaatakuje Ukrainy - przypadek

Braun chcący wyjścia Polski z NATO - przypadek

Cytat

1. Udział w prorosyjskich wydarzeniach i kontakt z osobami podejrzewanymi o szpiegostwo

Braun brał udział w wydarzeniach organizowanych przez skrajnie prawicowe ugrupowania, takie jak Alternatywa dla Niemiec (AfD), oraz organizował manifestacje przeciwko "ukraińskim nachodźcom", które były relacjonowane przez rosyjskie media propagandowe. Ponadto, podczas pobytu w Moskwie, został sfotografowany z osobami powiązanymi z prorosyjskimi mediami i organizacjami, co może sugerować jego bliskie kontakty z osobami o prorosyjskich sympatiach

(jak z nazywaniem islamistów nachodźcami się zgadzam, tak tutaj trzeba mieć naprawdę konkretne powody podane przez przyjaciół z Kremla, żeby tak nazywać Ukraińców)

Cytat

2. Krytyka obecności wojsk amerykańskich w Polsce

Braun określił obecność wojsk amerykańskich w Polsce jako "zdradę", co zostało szeroko cytowane przez prorosyjskie media. Tego rodzaju wypowiedzi mogą być interpretowane jako próba podważenia sojuszu Polski z USA i osłabienia jej pozycji w ramach NATO.

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Mar_s napisał(a):

Kolego @voltq, masz prawo myśleć co chcesz, mówić co chcesz, ale zaczynasz wypełniać definicję szaleństwa robiąc cały czas to samo i oczekując że tym razem w końcu kogoś przekonasz.

Raczej oczywistym jest że jesteś dosyć osamotniony w swych poglądach, więc nie za bardzo widzę sens w tym co robisz, bo to do niczego poza konfliktami i wynikającymi z nich raportami nie prowadzi.

A reszcie radzę użyć opcji ignorowania zamiast ciągłego czytania i wysyłania raportów.

Szanowny moderatorze @Mar_s jednak jakieś efekty przynoszą sądząc po postach niektórych osób , jakaś przeciw waga jest potrzebna dla tego szaleństwa , regulaminu forum i prawa nie łamie , konfliktu tu nie widzę zwykła dyskusja , odnośnie raportów przynajmniej forum żyje i ma się coraz lepiej a przy okazji macie trochę roboty 

Ja opcji ignore i raportów nie używam , od tego jest @bergercs któremu przeszkadzała rzekoma moja mowa nienawiści chociaż nie było tam nic nienawistnego tylko fakty i prawda natomiast ze strony jego kolegów występuje motorycznie mowa nienawiści, rozumiem że to on masowo reportuje ?

17 minut temu, VRman napisał(a):

Już nie raz sugerowałem, żeby nie strzelać do własnej bramki obrażaniem troli.

Ale że Voltq ma czelność raportować to wow. Tego się przyznam szczerze nie spodziewałem. Dobre :lol2:

- putin dobry, a przynajmniej nie gorszy niż PO i PIS

- co ty pierdzielisz, przecież on uśmiercił ponad milion osób

- no ale.. ale... ale.. :hmm:

- spokojnie, nie denerwuj się, nie pali się

- no.. yy... :hmm: może...

- tak?

- ABORCJA!

:rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2:

Voltq Dam ci dowody na agenturę Brauna i jeszcze większych ruskich wdupowłazów jak pojawią się dowody, że ruscy rozwalają kable podmorskie i podpalają magazyny czy dokonują sabotażu na obiektach w Niemczech związancych z niemieckim przemysłem zbrojeniowym. 

Nie ma? Ojoj! Zupełnie jakby przeprowadzały je profesjonalne służby wywodzące się z KGB i potrafiące zadbać o to, żeby ich nikt nie złapał za rękę.

Co prawda jest jakieś milion poszlak przy których każdy wie, ale nie ty. 

Promowanie  "Stop ukrainizacji Polski - ruch który na ciągnikach miał "putin, przyjedź do Polski i zrób porządek" to przypadek.

Wizyty w Moskwie i fotki z agentami ruskich służb - przypadek

W sumie to co ja będę czas marnował. Masz w cytaty wrzucone to o czym nawet AI wie:

Wykorzystywanie wypowiedzi Brauna w ruskiej TV - przypadek

Wizyty Korwina w ruskiej TV (TV rządowej, istniejącej głównie po to by szerzyć propagandę)  i mówienie na kilka dni przed inwazją tego samego co propagandyści - że rosja wcale nie zaatakuje Ukrainy - przypadek

Braun chcący wyjścia Polski z NATO - przypadek

(jak z nazywaniem islamistów nachodźcami się zgadzam, tak tutaj trzeba mieć naprawdę konkretne powody podane przez przyjaciół z Kremla, żeby tak nazywać Ukraińców)

Szanowny kolego z forum jeżeli pójdę na wiec wyborczy Rafała Trzaskowskiego z flagą stop Ukrainizacji Polski Putin zrób z nimi porządek to znaczy że Rafał Trzaskowski jest za to odpowiedzialny i to popiera ?

Tusk Sikorski i masa ludzi ma zdjęcia jak przytulają się z Putinem czy to znaczy że są ruskimi agentami jak to był uprzejmy stwierdzić Jarosław Kaczyński?

A oglądałeś chociaż to wystąpienie Korwina w ruskiej TV? Bo ja widziałem i prowadzący i goście byli przerażeni tym że Korwin krytykuje komunizm ZSRR itd i naskoczyli wszyscy na niego , zupełnie jak w rzekomej polskiej telewizji kilka lat temu

Kiedy Braun chciał wyjść z NATO wyślij link do dokładnej wypowiedzi wideo , bo portale plotkarskie często przekręcają słowa polityków 

Edytowane przez voltq
Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, Mar_s napisał(a):

W ten ściek wchodzą z reguły tylko ci którzy radośnie taplali się w nim już na Labie, więc bez przesady.

Na Labie moderatorzy potrafili z tego "ścieku" wywalić na stałe szurów szerzących na lewo i prawo kłamstwa (jednym nawet zainteresowała się prokuratora, bo tak bardzo rozszerzył "wolność słowa" co śmieszniejsze, nie był jakimś opłacanym ruskim trolem tylko zwykłym idiotą ze Mstowa spod Częstochowy). Tutaj nawet jeden z moderatorów nie miał oporów, żeby nazwać WSZYSTKICH UKRAIŃCÓW "NARODEM ZBRODNIARZY". Więc jest ta różnica. A co do reklamodawców - myślisz, że X-kom chce być kojarzony z proruskim nastawieniem? Mogę zapytać Świerczewskiego w  sobotę na Mielcu.

Edytowane przez bergercs
  • Thanks 2
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, bergercs napisał(a):

Na Labie moderatorzy potrafili z tego "ścieku" wywalić na stałe szurów szerzących na lewo i prawo kłamstwa (jednym nawet zainteresowała się prokuratora, bo tak bardzo rozszerzył "wolność słowa"). Tutaj nawet jeden z moderatorów nie miał oporów, żeby nazwać WSZYSTKICH UKRAIŃCÓW "NARODEM ZBRODNIARZY". Więc jest ta różnica. A co do reklamodawców - myślisz, że X-kom chce być kojarzony z proruskim nastawieniem? Mogę zapytać Świerczewskiego w  sobotę na Mielcu.

Tak na labie dostawałem bany od @Kadajo za cytowanie posta pod postem które było zgodne z regulaminem 

Wrzuć zdjęcie tego gdzie moderator nazywał rzekomo "wszystkich Ukraińców narodem zbrodniarzy" narazie to pomówienia to ty popełniasz przestępstwo i tobą się powinna zainteresować prokuratura

Edytowane przez voltq
Opublikowano
2 minuty temu, voltq napisał(a):

Wrzuć zdjęcie tego gdzie moderator nazywał rzekomo "wszystkich Ukraińców narodem zbrodniarzy" narazie to pomówienia to ty popełniasz przestępstwo i tobą się powinna zainteresować prokuratura

Wyszukaj sobie sam - i tak niczego nie czytasz co inni dają na dowody, tylko wklejasz debilne confused. Mod, którego to dotyczy wie dokładnie o co chodzi.

• Confused 1
Opublikowano
39 minut temu, huudyy napisał(a):

Konkrety i dowody szanowny kolego z forum , jakie zło wyrządził Polsce Putin? , to że Putin wyrządził wiele zła Ukrainie że ich napadał że jego żołnierze z jego rozkazu mordują tam niewinnych ludzi ze niszczą im miasta to prawda , ale jaki to ma związek z polską?

Opublikowano
26 minut temu, Mar_s napisał(a):

A co do odklejenia to napisałem chyba wyraźnie co mam na myśli, treści mogą być różne ale żarliwość ich wygłaszania i głuchota na kontrargumenty jest dokładnie taka sama.

Weź. Voltq nie używa argumentów tylko głupiutkiej propagandy i filmików dla idiotow. 

to, że nie uznajemy tego za argumenty to wynik logicznego rozumowania. 

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, bergercs napisał(a):

Ignorowanie nie prostuje bredni ani kłamstw. Chyba, że chcecie mieć forum, gdzie pełną wolność będą mieli rasiści, faszyści, onuce i reszta odklejeńców - reklamodawcy z pewnością lubią być kojarzeni z takimi tematami.

Konkrety ?

4 minuty temu, bergercs napisał(a):

Wyszukaj sobie sam - i tak niczego nie czytasz co inni dają na dowody, tylko wklejasz debilne confused. Mod, którego to dotyczy wie dokładnie o co chodzi.

Pomówienie za to powinieneś dostać bana bo pomawiasz człowieka nie przedstawiając dowodów 

1 godzinę temu, hwdp43 napisał(a):

Aborcja gorsza niz wojna ? :boink:

Polega na tym samym mordowaniu niewinnych ludzi 

Tak gorsza bo ten mały człowiek który jeszcze się nie urodził nie ma wyboru i jest rozrywany na kawałki, wolał byś umrzeć od strzału w głowę jak to robili naziści z Niemiec w Polsce czy od nabicia na pal albo przecięcia piłą na pół jak to robili Ukraińcy Polakom?

Edytowane przez voltq
Opublikowano
1 minutę temu, voltq napisał(a):

Konkrety ?

Pomówienie za to powinieneś dostać bana bo pomawiasz człowieka nie przedstawiając dowodów 

Już poprzednio mu to wypomniałem i wrzuciłem dowody - uciekł z tematu. Więc sobie wyszukaj.

• Confused 1
Opublikowano
19 minut temu, voltq napisał(a):

Szanowny moderatorze @Mar_s jednak jakieś efekty przynoszą sądząc po postach niektórych osób , jakaś przeciw waga jest potrzebna dla tego szaleństwa , regulaminu forum i prawa nie łamie , konfliktu tu nie widzę zwykła dyskusja , odnośnie raportów przynajmniej forum żyje i ma się coraz lepiej a przy okazji macie trochę roboty 

Ja opcji ignore i raportów nie używam , od tego jest @bergercs któremu przeszkadzała rzekoma moja mowa nienawiści chociaż nie było tam nic nienawistnego tylko fakty i prawda natomiast ze strony jego kolegów występuje motorycznie mowa nienawiści, rozumiem że to on masowo reportuje ?

Szanowny kolego z forum jeżeli pójdę na wiec wyborczy Rafała Trzaskowskiego z flagą stop Ukrainizacji Polski Putin zrób z nimi porządek to znaczy że Rafał Trzaskowski jest za to odpowiedzialny i to popiera ?

Tusk Sikorski i masa ludzi ma zdjęcia jak przytulają się z Putinem czy to znaczy że są ruskimi agentami jak to był uprzejmy stwierdzić Jarosław Kaczyński?

A oglądałeś chociaż to wystąpienie Korwina w ruskiej TV? Bo ja widziałem i prowadzący i goście byli przerażeni tym że Korwin krytykuje komunizm ZSRR itd i naskoczyli wszyscy na niego , zupełnie jak w rzekomej polskiej telewizji kilka lat temu

Kiedy Braun chciał wyjść z NATO wyślij link do dokładnej wypowiedzi wideo , bo portale plotkarskie często przekręcają słowa polityków 

Putin z Tuskiem spotykali się oficjalnie - w ramach pełnionych funkcji.

Braunowi Swidirow zafundował wylot do Moskwy i nie pełnił żadnej funkcji, nie było to oficjalne dyplomatyczne spotkanie. 

Jesteś całkowicie bezmyślny jeśli próbujesz zrównać te sytuacje.

• Upvote 4
Opublikowano

@voltq Zbrodniarz wojenny to zbrodniarz wojenny, nie musi zabić wszystkich i napaść wszystkich, żeby to zrozumieć ;)

P.S.

Trolowania na forum nie lubię wiec ogólnie bym bez skrupułów usuną takie osoby które tego się nagminnie dopuszczają no, ale nie jestem tutaj modem alfa wiec muszę się powstrzymać :D

• Confused 1
  • Upvote 7
Opublikowano
6 minut temu, voltq napisał(a):

Konkrety i dowody szanowny kolego z forum , jakie zło wyrządził Polsce Putin? , to że Putin wyrządził wiele zła Ukrainie że ich napadał że jego żołnierze z jego rozkazu mordują tam niewinnych ludzi ze niszczą im miasta to prawda , ale jaki to ma związek z polską?

Opłaca takich jak ty. 

6 minut temu, voltq napisał(a):

A pamiętasz jak mnie pomawiałeś o bycie potomkiem UBekòw, Ty mały komuszy ********************************************?

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Kadajo napisał(a):

@voltq Zbrodniarz wojenny to zbrodniarz wojenny, nie musi zabić wszystkich i napaść wszystkich, żeby to zrozumieć ;)

P.S.

Trolowania na forum nie lubię wiec ogólnie bym bez skrupułów usuną takie osoby które tego się nagminnie dopuszczają no, ale nie jestem tutaj modem alfa wiec muszę się powstrzymać :D

Tylko @GordonLameman trolluje w tych tematach ale dla mnie to nie jest powód żeby go banować, tym się różnimy że ja nie chcę zabierać wolności wypowiedzi innym użytkownikom a ty byś najchętniej usunął tych z którymi się nie zgadzasz, krzywdę ci jakąś robią że napiszą coś z czym się nie zgadzasz ?

Nie zbrodniarz wojenny tylko zbrodniarz po prostu , ale tutaj było zarzucane że partię demokratyczne zdobiły rzekomo mniej złego od Putina Polsce, była mowa tylko o Polsce ja przedstawiłem fakty a druga strona bełkocze 

Edytowane przez voltq
Opublikowano
25 minut temu, voltq napisał(a):

A Rafał jest głównym promotorem tego hasła w Polsce?

Nie?

Rafał by się odciął od tych napisów, potępił je. A Braun?

Rozumiem logikę próby obrony. Nawet cwana. Może jakiś debil się nawet nabierze na to co napisałeś, ale ja nie.

Oficjalna wizyta i pogadanki to chyba jednak nie to samo co jechanie sobie prywatnie do Moskwy i robienie sobie foci z KGBistami czy z czego tamten był.

OJ NIEEE!! Tylko nie krytyka systemu sprzed miliona lat, który dawno zdechł! To obala wszystkie podejrzenia! Korwin i służby ruskie zresztą są tak durne, że nie zdawały sobie sprawy z tego, jak spali Korwina taka wizyta i na pewno przed programem nie dogadali się na teatrzyk. No gdzie tam. Przecież Korwin i ruskie TV nigdy w życiu nie powiedzieli choćby słowa kłamstwa! :hahaha:

https://www.rp.pl/polityka/art36667271-glosowanie-ws-akcesji-szwecji-i-finlandii-do-nato-przeciwko-grzegorz-braun

o, przy okazji znalazłęm to. Też grube

https://gazetakrakowska.pl/szokujace-slowa-na-wiecu-grzegorza-brauna-w-zakopanem-byla-mowa-o-zabijaniu-urzednikow-sprawa-dla-prokuratora/ar/c1p2-27475091

NATO sprowokowało wojnę, należy podzielić Ukrainę i dać część Polsce - no ciekawe skąd się wzięły takie pomysły. Nikt poza ruskim trolem nie musi nad tym wiele myśleć, bo to oczywistość.

a tu więcej gadania ruskim językiem, przypadkiem podobnym do tego czym karmią MAGA'wców w USA

https://oko.press/posel-polskiego-sejmu-promuje-prorosyjskie-oswiadczenie

masz tu od AI

Cytat

Grzegorz Braun wielokrotnie wypowiadał się na temat wyjścia Polski z NATO, prezentując stanowisko krytyczne wobec obecności Polski w tym sojuszu. Poniżej przedstawiam kilka cytatów i źródeł dokumentujących jego poglądy:

W wywiadzie dla portalu Kresy.pl z lutego 2025 roku, Braun stwierdził:

„Polska nie jest niepodległa. Problem w tym, że wielu Polaków nie zauważyło, że nasza niepodległość została na raty wyprzedana do eurokołchozu, do Paktu Północnoatlantyckiego.”

Podczas spotkania w Pile w lutym 2025 roku, Braun dodał:

„Stawką tych wyborów jest właśnie niepodległość.” pilaonline.pl

Braun wielokrotnie podkreślał, że Polska powinna dążyć do odzyskania pełnej niepodległości, co jego zdaniem wiąże się z koniecznością wyjścia z NATO i Unii Europejskiej.

Każdy poza ruskim trolem by w tym momencie się chociaż zaczął zastanawiać. W razie zakorzenionej bardzo głęboko indoktrynacji ruską propagandą, pojawiłyby się minimum wątpliwości. 

Ale nie.

Srasz ruskim przekazem, pewnie za rubelki, a gadasz jakieś pierdolety, że ty chcesz tylko dyskusji.

• Confused 1
  • Upvote 4
Opublikowano
1 minutę temu, voltq napisał(a):

Tylko @GordonLameman trolluje w tych tematach ale dla mnie to nie jest powód żeby go banować, tym się różnimy że ja nie chcę zabierać wolności wypowiedzi innym użytkownikom a ty byś najchętniej usunął tych z którymi się nie zgadzasz, krzywdę ci jakąś robią że napiszą coś z czym się nie zgadzasz ?

Czemu jak ktoś jest pod ścianą to od razu się zasłania wolnością wypowiedzi :E

@GordonLameman troluje dość rzadko z tego co widzę i zazwyczaj robi to z klasą :D

• Confused 1
  • Upvote 5
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, bergercs napisał(a):

Już poprzednio mu to wypomniałem i wrzuciłem dowody - uciekł z tematu. Więc sobie wyszukaj.

On tak ma. Cud, że dziś odpisał. Zazwyczaj jak coś niewygodnego to wstawi "confused" i udaje, że niczego nie było. 

Na posta z pytaniem, gdzie kulturalnie prosiłem, żeby wyjaśnił czemu zachował się jak proruski trol - do dziś nie odpisał. I się nie doczekam już raczej. A to był styczeń czy jakoś tak.

1. Unikanie odpowiedzi

2. Zmiana tematu "bo aborcja, bo POPIS szkodzi Polsce też, nie tylko Putin" i tak dalej

3. zasłanianie się wolnością słowa

to dla ruskich trolowni  dość typowe trzy punkty

Edytowane przez VRman
  • Confused 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...