Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Reddzik · Opublikowano
W SDR na tym AOC mini led jasność mam na 16(np w recenzji rtings mieli 24), domyślnie jest na 40 jak dobrze pamiętam. Na poprzednim LG 27GP850 też zjechałem z jasnością, nie siedzę przez przeszło 10 godzin przy monitorze przy 100% jasności. Gdy odpalam HDR, to w grze ustawiam z 800, 600 nitów zależnie od gry, a nie na maks jakie dała fabryka w AOC. Nie siedzę też zaraz przy monitorze, bo grając na padzie siadam na łóżku- 1.5m lub odjeżdżam fotelem od biurka, gdy gram na klawiaturze mam jakieś 70-80cm. Nie jest źle, damy radę. Możliwe, że okno przeszkadza, mimo, że nawet mam te kilka cm podniesione rolety, by mieć jakieś małe światło w dzień, wiadomo że w upalne dni mam to obniżone i nie podnoszę do popołudnia gdzie wtedy wpuszczam trochu światła. Światło może odbija się monitora i powoduje zwiększenie zmęczenia. Tak już lepiej nie będzie w tym wieku, a przesiadywanie po tyle godzin to męczy. Tam gdzie mogę, to mam ciemne motywy. Nie jest tak, że mnie cały czas męczy, tutaj zauważyłem, że przy HDR jest to męczące, tutaj nie ma co się dziwić przy takiej jasności na mini ledzie, tego wcześniej nie używałem. Na reddit wyczytałem, że niektórzy mają problemy nawet z OLEDem, każdy z nas jest inny na swój sposób. Tutaj i tak OLED może nie być rozwiązaniem, patrząc na to, że nie lubię siedzieć w ciemnicy, bo niby taką się preferuje mając OLED, jak i moje okno, które też nie ułatwia sprawy. -
Przez Grolshek · Opublikowano
U mnie 100% pozytywów ale jak inni to nie wiem. -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Znam, śledzę trendy, i wlasnie dlatego pytam. Czy pociąg tak przyspieszył, czy to fake. -
Przez marcin2468 · Opublikowano
Czy gracie/graliście w Indiana Jones i Wielki Krąg na amazon luna? Czy spada jakość lub gra klatkuje jak serwer jest obciążony? czy da się ustawić rozdzielczość 3440x1440 bo w full hd na 34 ultra wide to trochę słabo wygląda. Jakość grafiki też trochę słaba ale za te pieniądze nie ma raczej co narzekać Jak ktoś ma amazon pl prime to gra jest już w pakiecie. -
Przez MJRegul · Opublikowano
Czwartek wieczór po premierze sezonu 2 - 72000 ludzi w grze na Steamie. Auć. No ale w sumie, nowa mapa to jedyna prawdziwie Battlefieldowa mapa oprócz "szczytu wyzwolenia" IMO. Gra z dwoma mapami...trochę lipa
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi