daerragh 103 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca Anno 1800 w historycznie niskiej cenie 24.99zl na Steam: https://store.steampowered.com/app/916440/Anno_1800/
Reddzik 2 776 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca https://www.humblebundle.com/membership/home Chciałem pograć w tego średniego Monster Huntera czyli Wild Hearts i będzie okazja, mam kupon na 6.5$ więc paczka wyjdzie bardzo tanio. 1
Lypton 953 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca Jakby kto chciał, to mam do oddania z tej paczki wszystko oprócz Homeworld 3 i Pacific Drive.
Element Wojny 4 776 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca (edytowane) Jeśli ktoś chce coś z tej listy, dawać znać: Amazon Prime Gaming – gry dostępne od dzisiaj Saints Row: The Third Remastered (GOG), Mafia II: Definitive Edition (GOG), Crime Boss: Rockay City (Epic Games Store), Amazon Prime Gaming – gry dostępne od 13 marca: Syberia: The World Before (GOG), Dark Deity: Complete Edition (GOG), Amazon Prime Gaming – gry dostępne od 20 marca: Wolfenstein: The Old Blood (Xbox and PC via Microsoft Store Code), Mutazione (GOG), Legacy of Kain: Defiance (GOG), Mortal Shell (Epic Games Store), Amazon Prime Gaming – gry dostępne od 27 marca: Deus Ex: Invisible War (GOG), Session: Skate Sim (Epic Games Store) - @AndrzejTrg Let's Build A Zoo (Epic Games Store), Gamedec - Definitive Edition (GOG), The Wisbey Mystery (Legacy Games Code). Edytowane 7 Marca przez Element Wojny 2
AndrzejTrg 2 748 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca (edytowane) @Element Wojny Sessiona jeszcze nikt nie zabrał? Ewentualnie kodzik na pw, bo nim aktywuje to ktoś może zabrać 🙂 Edytowane 7 Marca przez AndrzejTrg
Element Wojny 4 776 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca (edytowane) 16 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): @Element Wojny Sessiona jeszcze nikt nie zabrał? Ewentualnie kodzik na pw, bo nim aktywuje to ktoś może zabrać 🙂 Nikt sie do mnie w ogole nie odezwal... Bede uaktualnial tabelke i przesle kod, jak tylko bedzie dostepny. Ten akurat bedzie dostepny od 27 marca. Edytowane 7 Marca przez Element Wojny 1
AndrzejTrg 2 748 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca @Element Wojny a to skąd ten kod będziesz miał? Bo jak to jest na zasadzie tych darmówek z epica to sobie sam mogę odebrać?
aplause 7 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca Jak ktoś chce to też mogę oddać kod do Mafia 2 Definitive
Element Wojny 4 776 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca 16 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): @Element Wojny a to skąd ten kod będziesz miał? Bo jak to jest na zasadzie tych darmówek z epica to sobie sam mogę odebrać? Mam abonament na Amazon Gaming w ramach Prime, oni ciagle daja jakies kody a ja je rozdaje. 1
AndrzejTrg 2 748 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca Aaa widzisz wszystko jasne 😁 no to pozostaje cierpliwie czekać. Jeszcze raz dziękuję 🙂
Phoenix. 4 730 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca https://www.ppe.pl/news/364973/gracze-dostaja-bany-za-tansze-zakupy-w-systemie-xbox-vpn-na-celowniku-microsoftu.html
Pawelek6 253 Opublikowano 7 Marca Autor Opublikowano 7 Marca Dobrze że: 1. Widać o co chodzi bez klikania w link, jego nazwa wszystko mówi; 2. I tak mnie to nie dotyczy
Element Wojny 4 776 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca (edytowane) (UAKTUALNIENIE) Mam jeszcze kody do: DEUS EX - HUMAN REVOLUTION DC - GOG WOLFENSTEIN YOUNGBLOOD - MS Store CRIME BOSS - ROCKAY CITY - GOG BIOSHOCK INFINITE - GOG BIOSHOCK 2 REMASTERED - GOG Mam też kod do Stalkera 2 Deluxe Edition (z limitowanej edycji mojej karty graficznej, do realizacji), i oddam go za darmo temu, kto załatwi mi u admina ITH kolorowego nicka. Jeśli ktoś chce coś z tej listy, dawać znać: Amazon Prime Gaming – gry dostępne od dzisiaj Saints Row: The Third Remastered (GOG), Mafia II: Definitive Edition (GOG) @huudyy Crime Boss: Rockay City (Epic Games Store), Amazon Prime Gaming – gry dostępne od 13 marca: Syberia: The World Before (GOG), Dark Deity: Complete Edition (GOG), Amazon Prime Gaming – gry dostępne od 20 marca: Wolfenstein: The Old Blood (Xbox and PC via Microsoft Store Code), Mutazione (GOG), Legacy of Kain: Defiance (GOG) @huudyy Mortal Shell (Epic Games Store), Amazon Prime Gaming – gry dostępne od 27 marca: Deus Ex: Invisible War (GOG), Session: Skate Sim (Epic Games Store) - @AndrzejTrg Let's Build A Zoo (Epic Games Store), Gamedec - Definitive Edition (GOG), The Wisbey Mystery (Legacy Games Code). Edytowane 7 Marca przez Element Wojny 1
tom36816 77 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca W dniu 7.03.2025 o 09:27, aplause napisał(a): Jak ktoś chce to też mogę oddać kod do Mafia 2 Definitive Ja poproszę, jeśli jeszcze aktualne.
aplause 7 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca 25 minut temu, tom36816 napisał(a): Ja poproszę, jeśli jeszcze aktualne. Poszło na prv 1
Keller 728 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca W tanim graniu to by mi się przydało tanio Test Drive Solar Crown. Ale nie interesują mnie kluczykownie.
tomek25 52 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca (edytowane) Jak ktoś chętny mogę oddać za free Mafia II: Definitive Edition na GOG kod, pisać na priv. Edytowane 9 Marca przez tomek25
Valeri 24 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca W dniu 7.03.2025 o 20:48, Element Wojny napisał(a): Saints Row: The Third Remastered (GOG) Jezeli aktualne to bardzo chetnie. 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca (edytowane) 12 godzin temu, Valeri napisał(a): Jezeli aktualne to bardzo chetnie. PM (UAKTUALNIENIE) Mam jeszcze kody do: DEUS EX - HUMAN REVOLUTION DC - GOG WOLFENSTEIN YOUNGBLOOD - MS Store @Dresiq CRIME BOSS - ROCKAY CITY - GOG BIOSHOCK INFINITE - GOG BIOSHOCK 2 REMASTERED - GOG Mam też kod do Stalkera 2 Deluxe Edition (z limitowanej edycji mojej karty graficznej, do realizacji), i oddam go za darmo temu, kto załatwi mi u admina ITH kolorowego nicka. Jeśli ktoś chce coś z tej listy, dawać znać: Amazon Prime Gaming – gry dostępne teraz: Saints Row: The Third Remastered (GOG) @Valeri Mafia II: Definitive Edition (GOG) @huudyy Crime Boss: Rockay City (Epic Games Store), Syberia: The World Before (GOG), Dark Deity: Complete Edition (GOG), Amazon Prime Gaming – gry dostępne od 20 marca: Wolfenstein: The Old Blood (Xbox and PC via Microsoft Store Code), Mutazione (GOG), Legacy of Kain: Defiance (GOG) @huudyy Mortal Shell (Epic Games Store), Amazon Prime Gaming – gry dostępne od 27 marca: Deus Ex: Invisible War (GOG), Session: Skate Sim (Epic Games Store) - @AndrzejTrg Let's Build A Zoo (Epic Games Store), Gamedec - Definitive Edition (GOG), The Wisbey Mystery (Legacy Games Code). Edytowane 14 Marca przez Element Wojny 1 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca (edytowane) @huudyy Kod na PM. (UAKTUALNIENIE) dostępne teraz: DEUS EX - HUMAN REVOLUTION DC - GOG CRIME BOSS - ROCKAY CITY - GOG BIOSHOCK INFINITE - GOG BIOSHOCK 2 REMASTERED - GOG Syberia: The World Before (GOG), Dark Deity: Complete Edition (GOG), Mutazione (GOG), Deus Ex: Invisible War (GOG), Gamedec - Definitive Edition (GOG), Mam też kod do Stalkera 2 Deluxe Edition (z limitowanej edycji mojej karty graficznej, do realizacji), i oddam go za darmo temu, kto załatwi mi u admina ITH kolorowego nicka. Edytowane 28 Marca przez Element Wojny 1 1
tuhmunud 207 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca Na HB za 9.23 euro bundle (trzeba wybrać wersję 5 pozycji bez Broken Roads): Citizen Sleeper Disco Elysium Pillars of Eternity - Definitive Edition Pillars of Eternity II: Deadfire - Obisidian Edition Roadwarden Jak jakiś fan RPGów nie ma jakimś cudem tych pozycji to moim zdaniem cena bardzo dobra 1 2
Element Wojny 4 776 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca (edytowane) 2 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a): @Element Wojny pamięta Pan o mnie ? Pamiętam i przepraszam, ale właśnie się zorientowałem, że ten debilny Epic store nie daje kodu, a automatycznie przypisuje grę do konta. No i przypisał... do mojego. Wyrzucam z listy wszystkie gry związane z Epiciem, nie ma sensu tego debilstwa reklamować. Edytowane 28 Marca przez Element Wojny 2
Rekomendowane odpowiedzi