VRman 2 983 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu (edytowane) Pokoleniu wychowanemu na starych dobrych czasach MTV nie trzeba tłumaczyć słowa bunghole "hhhee hhhe" Edytowane 21 godzin temu przez VRman 1
AndrzejTrg 2 939 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu (edytowane) Dla potomny jakby ktoś chciał odpalić na Win11 Trialsy Rising, pewnie starsze części też tak będą mieć @VRman cornholio jak dobrze myślę? Edytowane 21 godzin temu przez AndrzejTrg 1
oldfashioned 628 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 7 godzin temu, musichunter1x napisał(a): Trafiłem na krótki film, porównujący obecne i dawne studio Bungie... Ciekawe ile razy Sony wyłoży się, zanim kompletnie zmienią kierunek. To niestety nie jest wyjatek, a norma. Nie bede komentowal bo az szkoda strzepic ryja. 1
Vulc 2 278 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 9 godzin temu, musichunter1x napisał(a): Trafiłem na krótki film, porównujący obecne i dawne studio Bungie... Jak się często mawia, Halo umarło wraz z odejściem Bungie, Bungie umarło po odejściu od Halo. Byli dosłownie na szczycie, skończyli na ultra-generycznym shooterze pozbawionym iskry, za to opakowanym w ładne, posypane brokatem pudełko. Jedno z największych rozczarowań w mojej styczności z gejmingiem.
Slayer 277 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Wy rozumiecie ten fenomen jarania się minecraftem? Próbowałem w to grać ze znajomym z 10 lat temu i byliśmy absolutnie zawiedzeni tym, po 2h odpuściliśmy. Nie czaje absolutnie fenomenu tej gry, a może ona jest targetowana na młodszą widownię? Ja w to grałem będąc 20 latkiem i absolutnie mnie to nie porwało a raczej znudziło po prostu.
galakty 3 880 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Mnie trochę porwało jako survival i builder, ale szybko znudziło. Tylko panie, tam można nawet prosty kalkulator itp zrobić, generalnie możliwości mnóstwo
VRman 2 983 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu To coś jak klocki lego. Mnie to w ogóle by nie jarało, ale rozumiem, że jak ktoś polubi za dzieciaka to potem ma do tego sentyment. Tak do lego jak i minecrafta. + ludzie z żyłką architekta inżyniera, bo niektórzy tam cuda robią jak wspomniany kalkulator czy wielkie modele lokacji np. z filmów.
Vulc 2 278 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Trzeba po prostu złapać bakcyla. Mnie Minecraft interesuje tyle co nic, podobnie jak CS, Fortnite, jakieś PUGBy i tak dalej. A przecież grają w to grube miliony. Co kto lubi.
oldfashioned 628 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Dokladnie, czasami nawet sie komus wydaje ze mu gra nie siadze, a 100h pozniej ma zonka. Ja tak mam z Total Warem, bronilem sie rekami i nogami przed strategiami prawie 20 lat, a teraz siedze w robocie i w tle mi leci jakis guide zebym w domu mogl od razu odpalic
Rekomendowane odpowiedzi