Offtopic o grach
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bleidd · Opublikowano
Za wymianę łożysk w M32 zapłaciłem w 2017 1500 zł (uwzględniając inflację na dzisiejsze to jakieś 2445 zł) i żyje A to tylko prosty manual w aucie wartym ułamek ceny Q5. Więc i 2k za wymianę oleju za 60kkm też przełknę. Tak, potencjalnie awaryjność Q5 bezie wyższa niż Lexusa, biorę to na klatę. Z drugiej strony Lexus wymaga corocznych przeglądów, które też tanie nie są. -
Przez Gret · Opublikowano
Niech sie najpierw przejedzie tym qq. Mi np za cholerne nie pasuje pozycja za kierownicą. Za wysoko sie siedzi. -
Przez Tornado3 · Opublikowano
Jak choinka się zaświeci albo co kolejek stanie się z autem to jak myślisz do kogo pójdzie z tematem ? Czy jednak sama ogarnie, bo dokonała super wyboru -
Przez marko · Opublikowano
Bo o to w tym chodzi. Wsiadasz, uruchamiasz, jedziesz. Trzeba ci coś? Masz od tego przycisk. Do tego bez wodotrysków. Moja jest mega zadowolona z ergonomii Jakbym swojej teraz pokazał auto z panelami dotykowymi, albo gdzie do ustawień trzeba się przebijać przez menu, to bym dostał po łbie, co to za dziadostwo -
Przez LYCONE · Opublikowano
A sprawdziłem sobie temat z ciekawości i już wiem co i jak. Taki wzrost sprzedaży to przede wszystkim fabryka na miejscu, która nie tylko składa samochody, ale produkuje też części do nich zaczynając od elementów karoserii po elektronikę a na baterii kończąc. Czyli tak jak myślałem, niska cena i dostępność części i zrobił się boom na te samochody. Ciekawe tylko czy za te 10 lat będą widoczne modele kupione teraz Tak jak ciągle bardzo widoczne są Toyota czy Isuzu sprzed kilkunastu lat. Racja, czytałem o tym. Niby pod koniec 2025 coś tam poprawili. Podsumowując IMO za wcześnie na zakup chińczyka, trzeba poczekać kilka lat. Złota zasda jest taka, żeby nawet nowego modelu nie brać na pierwszy strzał. Kolega kupił X3 najnowsze i już był w serwisie 2x. Po aktualizacji softu zgasła mu połowa oświetlenia ambiente i tak go wypuścili i czeka na update kolejny Kupując samochód najlepsze są ostatnie wypusty modelu lub FL, a co dopiero pchanie się w nowość na danym rynku.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi