Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

O, następny?

Poziom jakości softu A.D 2026 to jest masakra.

Miałem ten problem z trzema programami. Głownie wielkie lub duże korporacje. Widać moda na outsourcing do Rumunii albo majfrendów. :boink:

Poza modą na web apps, oczywiście. 

Opublikowano (edytowane)

@ITHardwareGPT

Pkt 1 oraz 2, czyli permanentne zamknięcie i wyczyszczenie folderu nic nie daje.

Pkt 3 oraz 5 również odpada. Nic nie jest blokowane (antywirus Bitdefender) lub przypadkiem czyszczone. Storage Sense sobie działa automatycznie co 30 dni. A Epic mogę włączyć, zalogować się, wyłączyć, włączyć ponownie i dalej od razu będzie chciał hasło. Czas jaki minął od zamknięcia Epica nie jest ważny. Czy po paru dniach czy od razu po zamknięciu - i tak nie zapamiętuje hasła.

Pkt 4, nie ma żadnych wpisów związanych z Epic.

Odnośnie pozostałych trzech rzeczy:

- Windows 10.

- Nie mam, zwykłe jednoetapowe logowanie. Pierwsze e-mail, który jest już właściwy w okienku, a następnie hasło, którego już brakuje. W zasadzie gdyby program pamiętał hasło, to te okna z logowaniem w ogóle nie powinny się pojawiać, tylko po uruchomieniu aplikacja powinna od razu przejść do głównego okna.

- odnośnie czyściciela/antywirusa, to powyżej w pkt 3 oraz 5 opisałem, gdyż to w sumie trochę się pokrywa, czyli z tym jest ok.

@VRman

Z Rumuni jest Bitdefender, a to akurat solidny antywirus.

Edytowane przez Pawelek6