Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Radio Tirana napisał(a):

Niektórym to powinni odciąć dostęp do internetu. Przecież zawsze jest tak, że w dniu premiery trzeba dociągnąć one-day patcha, który zawiera kluczowe pliki, bez których gra się nie uruchomi. 

No właśnie ostatnio nowa moda nastała xD

Piraci dostają fulla wcześniej 🤣

Opublikowano
5 godzin temu, Radio Tirana napisał(a):

Niektórym to powinni odciąć dostęp do internetu. Przecież zawsze jest tak, że w dniu premiery trzeba dociągnąć one-day patcha, który zawiera kluczowe pliki, bez których gra się nie uruchomi. 

Nie zawsze tak jest. Czasem ten patch jest już w preloadzie.

Opublikowano
6 minut temu, Art385 napisał(a):

140 zeta na loaded shieeet a Ja nawet jeszcze w sumie nie zacząłem Crimsona a tu już jakiś Gothic. Ten 2026 to dobry rok dla gierek dawno tyle nie grałem 

Gier jest więcej niż czasu żeby je ogrywać a co chwilę są jakieś nowe tytuły

Opublikowano (edytowane)

Podoba mnie się to! W sumie to dużo pokazali. Mam wrażenie że aż za dużo, więc jak ktoś chce odkrywać grę samemu, to polecam się wstrzymać z filmikiem, nawet jeśli zna oryginał na wylot. ;) A to dlatego że pokazali sporo miejscówek i designów przeciwników.

Edytowane przez Isharoth
  • Like 1
Opublikowano

Widzę że przejścia animacji nadal niedopracowane, szczególnie bieganie. Czasem wygląda jakby Bezi sunął po ziemi. Ale ja raczej nie będę z tego powodu oceniać negatywnie całej gry. Dla mnie najważniejsze jest samo mięcho, czyli gameplay i klimat. Na materiale walka wygląda ok, ale jestem ciekaw jak to wyjdzie w rzeczywistości. Preorder mam na pudełko. Nie wiem czy zrobiłem dobrze, bo będę musiał pewnie dłużej czekać. Najgorzej jakbym na weekend nie dostał. No ale z 30zł taniej wyszło.