Gothic 1 Remake
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Suchy211 · Opublikowano
To nie skrajność tylko wystarczająco częsty przypadek. Zagrasz w ruletkę która daje ci 60% szans na wygranie 1000 zł, ale jak przegrasz, to stracisz kończynę? Granie w takie gry to jest właśnie desperacja. Chic jak napisałem zdążają się wyjątki może i bez ryzyka, ale trzeba umieć rozpoznać. No i te dzieci. Chcesz własne, wybierasz bezdzietna pannę. Inaczej ograniczasz swoje szanse. Jak z jakiegoś powodu nie możesz ich mieć, a koniecznie chcesz,.to można pójść i w tę stronę. Co do panny, przeczytaj uważnie ten anons. Pretensjonalny ton, głównie wymagania bez oferty, a tym co ma zachęcać to seksowna poza i fajne ciało. Panna która wybierała łobzów nie zmieni się tak szybko, o ile to w ogóle mozliwe. Będzie instynktownie do nich lgnąć,.a ty nigdy nie będziesz mógł być.pewny czy jutro też będziesz tatą. Jak jesteś choćby przeciętny,.to znajdziesz kogoś lepszego. W najgorszym wypadku kogoś brzydszego, ale nadal lepszego. -
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@ODIN85 Wersja skrócona — 10 zdań: 1. Przez trzy lata wynajmowałem zaniedbane mieszkanie bez pralki, a w 2019 roku zdecydowałem się je kupić. 2. Pod wpływem internetowych porad, lokatora i sąsiadów uznałem, że potrzebny jest remont generalny. 3. Zatrudniłem poleconą ekipę bez porządnej umowy, projektu i dokładnego zakresu prac. 4. W kilka dni zdemolowali pół mieszkania, wyrzucili meble, zerwali dobry parkiet i nie zabezpieczyli sprzętu. 5. Fachowcy wielokrotnie znikali na inne roboty, wracali po miesiącach i wykonywali bez uzgodnienia sufity, instalacje oraz inne kosztowne przeróbki. 6. Łazienkę urządzano metodą „kupimy i zobaczymy”, przez co zmieniano układ, ponownie kuto podłogę i zastosowano rozwiązania inne niż ustalone. 7. Kupiłem też za około 10 tys. zł ciemne deski, które mogą nie nadawać się do kuchni i przedpokoju, choć wcześniej miałem trwały parkiet i wygodne wykładziny. 8. Remont trwa już 11 miesięcy, koszty wymknęły się spod kontroli, a kuchnia i ostatni pokój nadal nie są skończone. 9. Cała sytuacja odbiła się na moim zdrowiu, pracy i relacjach, podczas gdy wykonawca obwinia mnie za chaos. 10. Rozważam sprzedaż mieszkania, choć szkoda mi świetnej lokalizacji i dawnego, może niemodnego, ale funkcjonalnego wnętrza — tekst jest dziełem literackim. gpt-5.6-sol-max-ultra -
Przez ODIN85 · Opublikowano
@ITHardwareGPT Skróć to do max 10 zdań. -
Przez Pitt_34 · Opublikowano
Jest tragicznie a będzie ponoć jeszcze gorzej z cenami kart: https://pl.ign.com/nvidia-geforce-rtx-5070/73613/kolejny-cios-w-graczy-karty-graficzne-nvidii-drastycznie-podrozeja-przez-kryzys-na-rynku-pamieci -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
Patrzcie, po dwóch miesiącach naprawili w końcu buga z trwającym w nieskończoność zadaniem "Konwój" – Zadanie Konwoju teraz kończy się niepowodzeniem, jeśli gracz dołącza do innego obozu. – Mapę z obozu na bagnach do starej kopalni można kupić od Fortuno po rozpoczęciu rozdziału 3. A to drugie blokowało zdobycie osiągnięcia za wszystkie mapy, jeżeli gracz miał już w ekwipunku mapę prowadzącą do Starej Kopalni ze Starego Obozu (Cor Kalom nie daje wtedy swojej mapy, ale teraz można ją kupić).
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez azgan,
2 reakcje
Pokaż odpowiedź