Necronom 570 Opublikowano 6 Lipca Opublikowano 6 Lipca I doszedłem do ściany. Zdobyłem Ulu-Mulu i mam się spotkać z orkiem przed enklawą. Tyle że ork się nie respi. Miał ktoś to? Uprzedzając już to nawet na YT sprawdziłem bo miałem dość bezcelowego łażenia. I na walktrough normalnie stoi przed bramą. U mnie go nie ma.
ODIN85 4 866 Opublikowano 6 Lipca Opublikowano 6 Lipca (edytowane) Jest błąd w tłumaczeniu. On jest w ruinach na wzgórzu a nie tam. Są na prawo jak patrzysz spod tej bramy. Edytowane 6 Lipca przez ODIN85 1
Necronom 570 Opublikowano 6 Lipca Opublikowano 6 Lipca Nie, w ruinach jest przy pierwszym spotkaniu i już tam byłem. Przecież piszę, że zdobyłem Ulu-Mulu. Byłem w kopalni ze składnikami, uwolniłem z więzienia orka, brata tego ushaka go zabiłem. Teraz mam iść z tym trofeum na spotkanie przed enklawą.
Necronom 570 Opublikowano 6 Lipca Opublikowano 6 Lipca Tak Zobacz sobie na YT jak ten quest wygląda. Idziesz z Ulu-Mulu przed bramę enklawy i tam czeka. 1
jankooo 390 Opublikowano 6 Lipca Opublikowano 6 Lipca Spróbuj najnowszej bety jak masz steam bo u mnie ona rozwiązała orkowe problemy. 1
Necronom 570 Opublikowano 7 Lipca Opublikowano 7 Lipca Ja mam na gogu grę. Wczytałem save sprzed spotkania Xardasa i rozpoczęcia questu i problem zniknął. Teraz już czekał normalnie. Może nowy patch coś tu narobił. W każdym razie jestem już w enklawie.
Barosz 82 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca Nie instalowałem najnowszego patcha że względu na problemy z dźwiękiem. Ale doszedłem do świątyni orków i tam dźwięk jak nie zanika to zacina się. Co walkę muszę resetować grę, bardzo to upierdliwe. Ps5 Powiedzcie mi czy ja ominąłem jakoś szamanów czy co. Odebrałem uriziela i mam tylko jeden kamyk i Xardada mi mówi że muszę wrócić zebrać resztę a mam wrażenie że każdy zakamarek świątyni zwiedziłem i ubiłem wszystko co się ruszało😅
Radio Tirana 1 554 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca 1 godzinę temu, Barosz napisał(a): Powiedzcie mi czy ja ominąłem jakoś szamanów czy co Masz mapę świątyni Śniącego? Spoiler Szamani są ukryci w takich kulistych pomieszczeniach po prawej stronie mapy. Dostęp do nich odblokowuje się strzelając w kolorowe kamienie nad ich komnatami. Wtedy przejście się odblokowuje. Na przykład: pamiętasz to miejsce, gdzie trzeba pociągnąć dwie wajchy, aby wysunęły się dwie kolumny, dzięki czemu możesz skoczyć na trzecią i przejść dalej w lewo? To nie idziesz tam w lewo, tylko tak jakby prosto - nad zamkniętym przejściem będziesz miał bodaj niebieski przełącznik, który trzeba trafić z łuku. 1
aureumchaos 713 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca Nie moge cos wrocic do tej gry... od 3 dni nawet jej nie ruszylem. Dziwna jest. Sa momenty, ze zaciekawia i chce sie wiecej a za chwile juz sie odechciewa, robi sie jakos nudno a potem znow cos sie dzieje. Nie wiem, jeszcze tak nie mialem w grach. Zazwyczaj albo jest ok albo nie. Chcialbym ja dokonczyc, zoabczyc co tam na koncu sie dzieje ale no kurde nie moge jakos checi nabrac.
Reddzik 3 838 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca Gierka jest świetna, nie ma nudy Mam w planach drugi run ale magiem, póki co gram w coś innego. Dojdą jeszcze patche i zagram. 3
ODIN85 4 866 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca (edytowane) 3 minuty temu, aureumchaos napisał(a): Nie moge cos wrocic do tej gry... od 3 dni nawet jej nie ruszylem. Dziwna jest. Sa momenty, ze zaciekawia i chce sie wiecej a za chwile juz sie odechciewa, robi sie jakos nudno a potem znow cos sie dzieje. Nie wiem, jeszcze tak nie mialem w grach. Zazwyczaj albo jest ok albo nie. Chcialbym ja dokonczyc, zoabczyc co tam na koncu sie dzieje ale no kurde nie moge jakos checi nabrac. Powiedz po męsku że jest za trudna po graniu w dzisiejsze gry Edytowane 10 Lipca przez ODIN85
galakty 5 065 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca 6 minut temu, Reddzik napisał(a): Gierka jest świetna, nie ma nudy Mam w planach drugi run ale magiem, póki co gram w coś innego. Dojdą jeszcze patche i zagram. Ja jednak zrobię drugie podejście i właśnie magiem, ale poczekam aż połatają i powstaną fajne mody. Vanilla ograłem, wystarczy, teraz będę chciał się pobawić 1
azgan 1 825 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca 10 minut temu, Reddzik napisał(a): Gierka jest świetna, nie ma nudy Mam w planach drugi run ale magiem, póki co gram w coś innego. Dojdą jeszcze patche i zagram. Jak popaczują to też zagram 2x ale inaczej
Reddzik 3 838 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca (edytowane) Też miałem zamiar wrzucić mody- np wrzucić moda na otwieranie zamków ale stracę teraz doświadczenie, nie wiem czy jest taki mod, który zadziała z tym bonusem. Póki co nie szukałem modów, będę grać to wtedy przeszukam nexusa. Gra jest na dysku, siedzę na ich discordzie to widzę gadki, gracze grają, zgłaszają to i owo, odpowiedni ludzie z THQ też się czasem wypowiedzą. Graniem magiem myślałem po stronie najemnika, a nie pójście do magów ognia. Teraz tak myślę, czy ten zapis gry przed dołączeniem do obozu nie jest błędny dla maga, bo wtedy wziąłem runę leczenie, więc musiałbym kupić runę z kulą ognia która kosztuje krocie na ten poziom postaci i przydałoby się rozdać odpowiednio punkty nauki, a ja szedłem w wojownika. Najwyżej zagram od zera. I tak miałem zamiar zagrać na wyższym poziomie i bez spania itd. Może wbiję achievki Edytowane 10 Lipca przez Reddzik
aureumchaos 713 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca 14 minut temu, ODIN85 napisał(a): Powiedz po męsku że jest za trudna po graniu w dzisiejsze gry No chyba nie o to chodzi. Hell is Us tez bez znacznikow, bez mapy a wciagnalem jak jak makaron z bolonese. Tutaj wcale trudno juz nie jest. Na poczatku byl kosmos bo sie wydawalo jakby ta mapa byla co najmniej jak w skyrim. Bardzo duzo biegania jest. Czasem te animacje takie dziwne sa. Rozmowy generyczne z npc. Ciezko powiedziec, nie krytykuje jeszcze gry bo jej nie skonczylem ale jest dziwnie jakos. Lepiej i gorzej, lepiej i gorzej.. hmmm Moze tej wody musze ponosic wiecej...
ODIN85 4 866 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca Masz potem teleporty do każdej wiochy i pseudo konia.
Reddzik 3 838 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca Użyłem go z 3-4 maks, wolałem iść z buta bo co chwila coś podnosiłem i zaglądałem w zakamarki.
aureumchaos 713 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca 2 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Masz potem teleporty do każdej wiochy i pseudo konia. Mam i ścierwopojazd i te teleporty. Moze to chwilowe, klimat ok, fabula jakby tez. Moze przez to, ze na steam decku pocinam w Mass Effect... Za dobzre tam jest, cholera wie.
ODIN85 4 866 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca Bo się gra w jedną pozycję i ją kończy a nie w kilka na raz 2
aureumchaos 713 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca No ale SDO kupilem zeby grac jak jade autobusem do pracy i na urlopy.... Man juz dosc ksiazek i filmow i czytania wiadomosci.. Steam deck daje rade, teraz nawet musze sie pilnowac kiedy wysiasc bo wsiakam w gre... G1R za mocne na steam decka jest i slabo wyglada aza to ME wyglada i chodzi bosko nie mowiac juz nic o fabule i gameplayu
ODIN85 4 866 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca A tak z ciekawości to ścierwojada dostajem tego co pod chatą tego gościa stał? Bo wpadłem tam i ubiłem wszystkie zwierzęta a potem questa dostałem
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez azgan,
2 reakcje
Pokaż odpowiedź