Gothic 1 Remake
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Spl97 · Opublikowano
Na używane sprzęty obecność oryginalnego opakowania dla mnie to element nieobowiązkowy, aczkolwiek to miły dodatek, jeśli dany sprzęt takowe opakowanie posiada. Natomiast jeśli chodzi o karton z płytą główną, to karton miał tylko płytę główną oraz maskownicę I/O, bez innych dodatków typu płyta ze sterownikami, kable SATA czy instrukcję obsługi, z pewnością poprzedni właściciel wówczas gdzieś to zapodział albo wyrzucił. -
Przez Element Wojny · Opublikowano
Uroki grania na premierę. Za parę miesięcy ktoś usiądzie nad tą grą, poczyta Wasze posty i pomyśli "o czym oni gadają?" Niedawno były podobne przykłady - Dragons Dogma 2, teraz nawet Outlaws zaczyna dostawać zmiany gameplayowe, poprawki i mody, kiedy wszyscy grający na premierę już dawno pokończyli. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Miałem to samo. Co do grania, to więcej czasu tracę na problemy techniczne, ustawienie gry niż samo granie, ciężko pchnąć fabułę do przodu jak co raz jakiś cyrk, jak nie crash, to drugi raz pojawił mi się problem z T-pose i 7fps na ekranie, a dopiero co odpaliłem grę, jeszcze nawet nie zdążyłem nic zrobić. Zmieniałem dla testu na 1080p + plus wszelkie dlss, ale nawet w 1080p nie da się grać przez te problemy techniczne, jak nie migotanie cieni - najgorsze jest to jak się wychodzi z budynku, wszystko jakby się ładowało przed nosem. Pierwszy raz mam taki cyrk, choć ostatnio praktycznie nie kupuję nowych gier, to tu się skusiłem i chyba źle zrobiłem, jestem mocno wku..rzony na to jak się gra, bywa ok, ale te babole są nie do naprawienia. Próbowałem wywalić shadery by od nowa zrobił, ale nie mogę się doszukać gdzie jest plik. Dla mnie to ta gra lepiej żeby nie wyszła w takim stanie, niech spieprzają w podskokach. Sorka musiałem wylać swoje "żale" bo wczoraj straciłem tylko czas na próbie grania, bo ciężko się gra jak wszystko migocze dookoła. Kilka restartów gry z każdą zmianą ustawienia, czy to cieni czy co innego... masakra. -
Przez sk09372 · Opublikowano
Tak, Izrael robi dobrze dla zachody wywołując kolejne konflikty na bliskim wschodzie. Już Syria i Libia mam pokazała jak obalanie dyktatorów w tamtym regionie wpływa na Europę. Mało to mamy "gości" pod białoruską granicą. -
Przez pancer · Opublikowano
Tak, ramię można, ale nie miałem już możliwości regulacji sprężyny przy samym mocowaniu do monitora i monitor był pochylony. Ergotron HX jest dla monitorów ważących powyżej 9 kg.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi