Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
24 minuty temu, Sheenek napisał(a):

Kto z was ma w kompie czytnik plyt? U mnie juz od lat lezy w pudle.

Mam zewnętrzny napęd kupiony jeszcze w 2014. Problem polega na tym, że on ma złącze miniUSB (nawet nie micro!), więc musiałbym ryć w szafkach jak dzik za truflami, aby taki kabelek wyszukać. 

Opublikowano (edytowane)

Wszystko ładnie i pięknie, ale ja chyba już jestem za stary i w ogóle nie jara mnie Gothic Remake. Oglądam te filmiki z dema, z prezentacji itp. i ziewam.

Jak dla mnie to i tak G2 i dodatek Noc Kruka są lepsze, może dlatego że od zwykłej 2 zaczynałem i przeszedłem ją z 3 razy, a Gothica 1 dopiero po przejściu dwójki i tylko raz. Może to też dlatego, że z tego, co pamiętam jakiś zły build zrobiłem na miecze jednoręczne i bardzo męczyłem się ze szkieletami w końcówce:

Spoiler

w świątyni śniącego.

Chociaż jest szansa, że dobra sprzedaż Remake spowoduje stworzenie nowego G2. :D

Edytowane przez Gordek
Opublikowano

Byłem na zakupach to zaszedłem do Media Markt i dokładnie tak jak mówiłem - na półkach było tego pełno i to w promocyjnej cenie zamiast 259 za 199 (ps5). Po co kupować pół roku wcześniej, nadal nie wiem 😜 

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Tomek_ITH napisał(a):

Kluczyka dalej nie ma:(

To jest właśnie fenomen. Bo nawet jak byśmy dostali klucz to i tak pobrać nie możemy a tym bardziej pograć. Nie wiem dlaczego kluczykownie zwlekają z dostawą tych kluczy.

• Upvote 1
Opublikowano
2 minuty temu, TmK napisał(a):

Byłem na zakupach to zaszedłem do Media Markt i dokładnie tak jak mówiłem - na półkach było tego pełno i to w promocyjnej cenie zamiast 259 za 199 (ps5). Po co kupować pół roku wcześniej, nadal nie wiem 😜 

Nie kazdemu chce sie do sklepu isc :E 

Opublikowano

Ja np nie mam MM, z takich sklepów mam Euro AGD, Media Expert i Empik, i tyle gdzie mógłbym nabić na miejscu o ile coś by było. Zapewne w pełnej cenie. Do tego w końcu pada po tak długich dniach suszy, więc nie chce mi się wychodzić na deszcz ^^

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Sheenek napisał(a):

Nie kazdemu chce sie do sklepu isc :E 

Ale już nie raz czytałem jak to kurier zawiódł, czy sklep zawalił i zamiast grać wcześniej to ludzie grali później, a ja sobie na luziku w dniu premiery kupowałem w sklepie :E

Edytowane przez TmK
  • Upvote 1
Opublikowano
17 minut temu, Strilok napisał(a):

Nie wiem dlaczego kluczykownie zwlekają z dostawą tych kluczy.

To jest wręcz niepojęte. Kasę za preorder biorą od razu, ale jak przychodzi co do czego, to nawet klucza wcześniej ci nie wyślą :thumbdown: Jedyny plus to niższa cena niż w normalnym sklepie.

• Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, Reddzik napisał(a):

Nie ma klucza, trzeba czekać. Może szybko to minie, byle do 19

Mi ten tydzień ciągnął się jak bym czekał miesiąc. Tak jak pisałem straszna nostalgia mnie dopadła. W sumie stary chłop ze mnie a tutaj takie cuda :D

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
3 godziny temu, bourne2008 napisał(a):

Ja kupiłem "obudowę" na napęd DVD podłączaną przez USB. Odkurzony 10 letni napęd chodzi jak złoto.

Jaka masz i ile dales ? Szukalem kiedys czegos takiego ale wszystkie co znalazlem byly strasznie drogie :/ zamiast tego kupilem sobie kabel/przejsciowke z sata na usb .