Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przypuszczam, że to się odbywa na zasadzie obserwacji, takich jak moje. Że tego mocno przybywa i to coraz więcej całkiem czarnego. Nie wiem skąd się to bierze, czy to nowi z granic, czy może starym pokończyły się kontrakty pracownicze i zostali puszczeni samopas.

Politycy opozycji czując tu mocną kwestię dodatkowo to podkręcają. Na tej kwestii wygrają zresztą wyraźnie wybory.

PO jak chce jakaś walkę podjąć niech uchwala ustawę o rezygnacji z tworzenia tych ciców. O ile zlewaciałe serca pozwolą.

• Upvote 1
Opublikowano
2 godziny temu, Element Wojny napisał(a):

To i tak zbyt humanitarne dla tego smiecia. Niech obroncy tego pojeba wyobraza sobie teraz, ze ta dziewczyna to byla ich siostra, kolezanka, dziewczyna czy corka. 

Gdyby istniał system który pozwala określić winę i jej okoliczności ze 100% skutecznością, to jak dla mnie w najdrastyczniejszych przypadkach taki jegomość już na etapie zatrzymania lub wkrótce po nim mógłby dostać pistoletem do uboju bydła w głowę, a jego zezwłok mógłby być niezwłoczni odwieziony do spalarni odpadów lub innej instalacji utylizacyjnej.  

Jednak taki system nie istnieje, a z rzadka się zdarzają przypadki, że karę śmierci dostają osoby które na nią nie zasługują. To jest JEDYNY powód dla którego jestem przeciwnikiem kary śmierci. Gdybym miał szukać drugiego, to śmierć wcale nie jest najgorszą rzeczą jaka można zadać drugiemu człowiekowi. Czyli ruch w kierunku makabrycznych rozwiązań dla takich właśnie delikwentów. No ale jeszcze aż tak radykalny nie jestem. 

Opublikowano
3 minuty temu, Winter napisał(a):

Prędzej wygrasz w totka lub pukniesz Claudię Schiffer niż zobaczysz księcia Persji stającego w obronie kobiety.

Może nie aż tak, aczkolwiek statystyki są dla nich tragiczne.

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Element Wojny napisał(a):

Ale jak jakis czas temu bylo inne zabojstwo to wszystkie portale na glownej stronie POLAK ZABIL -> PATRZCIE, POLAK ZABIL, NIE UCHODZCA/IMIGRANT - POLAK.

na forum mamy kilku takich, od razu postuja zadowoleni XD Jak Polacy zaczynaja protestowac na granicy to natychmiast probuja ich wysmiac XD normalnie jakby przeklejali nam instrukcje bojowek KO

wlasnie sie klaruje na czym KO przegra wybory, to bedzie niesamowite wycie

Cytat

Gdańsk: 8 osób zatrzymanych po bójce przy hostelu robotniczym

Ośmiu obcokrajowców z Ameryki Południowej zatrzymała gdańska policja po bójce, do której doszło w niedzielne popołudnie w pobliżu hostelu robotniczego przy ul. Swojskiej. W szarpaninie ucierpiała jedna osoba. Obywatel Kolumbii trafił do szpitala.

https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/8-osob-zatrzymanych-po-bojce-przy-hostelu-robotniczym-n205139.html

Cytat

Martwa kobieta przy ławce, zabite dziecko w zaroślach. Nikt nie wie, kim są

Niemieccy śledczy prowadzą dochodzenie w sprawie przerażającej zbrodni, do której doszło w miejscowości Dorsten w Niemczech. Przypadkowa osoba natrafiła tam w niedzielę rano na ciało kobiety, która miała obrażenia głowy. Przybyła na miejsce policja kilka metrów dalej, w zaroślach, znalazła zwłoki ma

https://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-martwa-kobieta-przy-lawce-zabite-dziecko-w-zaroslach-nikt-ni,nId,7992887

Cytat

Rumun uciekał z migrantami

Funkcjonariusze z Placówki Straży Granicznej we Wrocławiu-Strachowicach zatrzymali po pościgu czterech nielegalnych migrantów, którzy usiłowali wbrew przepisom przedostać się do Niemiec. Pojazd brawurowo prowadził ob. Rumunii, który okazał się organizatorem tego procederu. Mężczyzna już jest w aresz

https://magazyninformacyjny.pl/rumun-uciekal-z-migrantami/#

Edytowane przez kubikolos
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Element Wojny napisał(a):

W Niemczech? O stalych opalonych bywalcach basenow molestujacych dziewczynki od kilku lat juz zapomnieli?

No popatrz. 

Mnie zastanawia jedno. Jesteś bardzo przeciwko migracji (ja też), sam napisałeś, że imigranta-mordercę powinno się załatwić bez procesu, krytykujesz Polski rząd za to, że imigranci przechodzą tutaj z Niemiec. No i ciekawi mnie dlaczego siedzisz w kraju w którym imigrantów i incydentów przez nich powodowanych jest wielokrotnie więcej niż w Polsce. Tam też mówisz tak głośno, że jesteś przeciwko? Z tego co się orientuję to masz całkiem małe dzieci, nie boisz się, że jakiś imigrant z Afryki je zadźga albo zgwałci albo to i to? To nie jest prowokacja, po prostu mnie to ciekawi bo jednak w UK jest gorzej, jesteś Polakiem i mógłbyś tu wrócić w każdej chwili (teoretycznie) a jednak wolisz siedzieć w kraju w którym do władz dochodzą muzułmanie, po zabójstwie w przedszkolu rząd ściga i aresztuje białych sprzeciwiających się temu w internecie a incydentów przybywa. 

I naprawdę nie myśl, że to jest prowokacja. Ja bym bardzo nie chciał teraz mieszkać w UK a Ty mocno narzekasz na to co jest w Polsce, kiedy my mamy tutaj nieporównywalnie lepiej. Stąd moja ciekawość. 

Edytowane przez Henryk Nowak
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
Cytat

Pamiętać należy, że większość mieszkańców Holandii np. marokańskiego, surinamskiego lub tureckiego pochodzenia ma obywatelstwo holenderskie. W statystykach dotyczących przestępstw uwzględniani są zatem jako podejrzani z holenderskim obywatelstwem, a nie jako obcokrajowcy.

Zesrałeś się. xD

57 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

Ty mocno narzekasz na to co jest w Polsce

Może właśnie dlatego, że widzi jak to wygląda w Kalifacie Brytyjskim i nie chciałby wiedzieć tego samego w kraju kwitnącej cebuli?

Bo jeszcze trochę i nie będzie gdzie spieprzać bo wszędzie będą latać brązowi ze śrubokrętami.

Edytowane przez crush
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, Fenrir_14 napisał(a):

Najpierw trzeba pogonić wszelkich lewaków, marksistów i im podobne słabe cioty 💪😀

Jak już pogonisz Hitlerku wszystkich słabych, to okaże się że zostanie was pięciu i stworzycie nowy raj na ziemi. Taki jest zawsze plan, ale o dziwo nigdy nic z niego nie wychodzi i cykl się powtarza, bo słabi zawsze się będą rodzić. No ewentualnie można ich zabijać, zrzucać z budynków, aborcjonować przedwcześnie czy też torturować. Silni tzn. normalni - na pewno o tym marzą.

1 godzinę temu, Winter napisał(a):

99% z Maroka, Syrii, czy innego Afganistanu to ludzie niezdolni do koegzystencji z naszą cywilizacją. Zdrarzali się handlarze narkotyków, ale w zdecydowanej większości kolesie, którzy traktowali kobiety, jak podludzi.

W Polsce nie ma takich oszołomów, mizoginów? W necie ciągle słyszę, że jeden ma kobietę za nic, drugi im życzy samobójstw, nawet na tym forum, inny że są głupie, a inny że są tylko przedmiotem seksualnym. No ale pewnie w necie ich więcej bo na żywo się nie przyznają do poglądów.

Edytowane przez Keller
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Henryk Nowak napisał(a):

I naprawdę nie myśl, że to jest prowokacja. Ja bym bardzo nie chciał teraz mieszkać w UK a Ty mocno narzekasz na to co jest w Polsce, kiedy my mamy tutaj nieporównywalnie lepiej. Stąd moja ciekawość. 

Czemu siedzę w UK? Gdybym był chamem, mógłbym Ci napisać spieprzaj, nie Twój biznes. Ale napiszę, bo to już nie pierwszy raz i trochę zaczyna mnie to drażnić, że ludzie muszą znać odpowiedź na wszystkie pytania, by inaczej sami zbudują sobie kontekst - obaj moi synowie są niepełnosprawni, i otrzymują tutaj na wyspach opiekę, która pozwala im na w miarę normalną egzystencję, na w miarę normalną naukę, i daje im jakieś perspektywy na w miarę normalne życie. Opiekę, której nigdy nie dostaliby w Polsce, i zostaliby zaszufladkowani bez żadnych perspektyw, chyba że miałbym na nazwisko Bezos. Niestety, nie mam. Gdyby koleje losu potoczyły się inaczej, byłbym w Polsce już od dobrych 7-8 lat, bo moja żona jest inżynierem nauk ścisłych, a ja inżynierem IT, więc dalibyśmy sobie radę, ale wpierw diagnoza pierwszego syna a potem drugiego zmieniła całe nasze życie i zweryfikowała wszystkie nasze plany i marzenia.

UK jest stracone w dłuższej perspektywie, wie to każdy kto tu mieszka, ale Polska nie. I naprawdę chciałbym, aby tak zostało. Bo jeśli któregoś dnia coś się tutaj ostro wywali (a pewnie tak będzie), i nie będzie żadnej innej opcji poza natychmiastowym wyjazdem, to jako opcję atomową chcę mieć możliwość powrotu do kraju, gdzie przyjezdni nie będą biegali z nożami po ulicach i twierdzili że to normalne, bo są u siebie. 

Wy nadal macie możliwość kształtować przyszłość Polski, żeby była krajem bezpiecznym. Brytyjczycy stracili tą szansę wiele lat temu. Uczucie się na ich błędach. 

Edytowane przez Element Wojny
  • Thanks 4
  • Upvote 2
Opublikowano

Cukrowy. Szanuj moje prawo do samoidentyfikacji. 

29 minut temu, Keller napisał(a):

W Polsce nie ma takich oszołomów, mizoginów?

Statystyki synek. Tylko i wyłącznie statystyki.

I to jeszcze pamiętając, że w tych wszystkich dzikich krajach są potężnie zaniżane.

Opublikowano
Godzinę temu, Keller napisał(a):

Jak już pogonisz Hitlerku wszystkich słabych, to okaże się że zostanie was pięciu i stworzycie nowy raj na ziemi. Taki jest zawsze plan, ale o dziwo nigdy nic z niego nie wychodzi i cykl się powtarza, bo słabi zawsze się będą rodzić. No ewentualnie można ich zabijać, zrzucać z budynków, aborcjonować przedwcześnie czy też torturować. Silni tzn. normalni - na pewno o tym marzą.

Odstaw towar bo ci ewidentnie nie służy. Chociażby ostatnie wybory prezydenckie pokazały że ludzi, którzy chcą powrotu do normalności jest zdecydowanie więcej niż palców u ręki 😀 zresztą, im więcej i częściej będą w Polsce incydenty i różnego rodzaju niebezpieczeństwa powodowane przez obcych kulturowo nachodźców, tym więcej jeszcze ludzi zapragnie uwolnić się od tego gówna - niekontrolowanej migracji 😀 podstawową potrzebą zdrowego człowieka jest bezpieczeństwo, przede wszystkim swoich dzieci a później własne. Także wraz ze wzrostem %owym incydentów będzie rosła społeczna niechęć do migracji 😀

Możesz sobie zaklinać rzeczywistość ale fakty są takie że każda bańka w końcu pęka 👍 także ja jestem względnie spokojny. No i oczywiście czekam na Dzień Sznura 💪

• Confused 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, Fenrir_14 napisał(a):

Odstaw towar bo ci ewidentnie nie służy. Chociażby ostatnie wybory prezydenckie pokazały że ludzi, którzy chcą powrotu do normalności jest zdecydowanie więcej niż palców u ręki 😀 zresztą, im więcej i częściej będą w Polsce incydenty i różnego rodzaju niebezpieczeństwa powodowane przez obcych kulturowo nachodźców, tym więcej jeszcze ludzi zapragnie uwolnić się od tego gówna - niekontrolowanej migracji 😀 podstawową potrzebą zdrowego człowieka jest bezpieczeństwo, przede wszystkim swoich dzieci a później własne. Także wraz ze wzrostem %owym incydentów będzie rosła społeczna niechęć do migracji 😀

Możesz sobie zaklinać rzeczywistość ale fakty są takie że każda bańka w końcu pęka 👍 także ja jestem względnie spokojny. No i oczywiście czekam na Dzień Sznura 💪

Nie rozumiesz tego, że selekcja typu "wyzywanie od słabych" również trafi w tych co chcą "normalności", cokolwiek to znaczy i kto to jest, bo to szeroka grupa o szerokich poglądach. Po prostu wam się wydaje że jesteście jakąś jednolitą grupą niesamowitych ludzi, siłaczy (na 100%, dlatego w necie siedzisz) i was taka regułka nie dotknie. Powiedz wprost po prostu że chcesz prawackich rządów (z zakazem lewicy w ogóle i demokracji), a nie normalności, nic więcej. Bardziej na skraj możesz mówić o powrocie do patriarchatu, a tam słabi na pewno będą tępieni, oj będą.

Oczywiście jeśli komuś nie marzą się rządy prawicy w stylu "zakaz lewicy" (całkowity), czyli dyktatura jednomyślna, to okej.

Tylko to wcale nie rozwija. To że nie będzie imigracji nie oznacza, że kraje się rozwijają. 

W wielu krajach islamskich dominują systemy autorytarne, religijno-konserwatywne lub wręcz teokratyczne (Iran, Arabia Saudyjska).

W takich warunkach trudniej o wolność badań, innowacje i krytyczne myślenie. > z kolei dzietność nie wzrasta i jest klapa, bo usługi padają gdy nie ma siły nabywczej.

Edytowane przez Keller
  • Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
7 godzin temu, lukadd napisał(a):

Jak już się rozstawili to liczę na to, że nie przepuszczą już przez granicę żadnego uchodźcy z Polski do Niemiec. 

Wtedy Niemcy nie będą musieli nikogo zawracać :E 

To teraz moja teoria ;) Rząd nie kontroluje granicy bo jakby to wyglądało -my do Niemiec nikogo nie przepuszczamy nielegalnego, za to w drugą stronę dalej by były próby podrzucania :)

Opublikowano

@Keller nic nie rozumie z tych twoich bredni 😀 prawdopodobnie inaczej rozumiemy pojęcie "słabego człowieka", ale cóż, takie mamy czasy. 

Dla mnie każdy człowiek odrzucający myślenie i korzystanie z rozumu jest słaby. Tak samo człowiek, który mając możliwości rozwoju intelektualnego, duchowego i cielesnego - odrzuca je - jest słaby. Każdy kogo można kupić lub przymusić do porzucenia transcendentnych wartości jest słaby. 

Każdy rodzi się słaby ale nie wszyscy chcą stać się silnymi 💪 Jakbyś chociaż miał jakieś względne pojęcie na temat starożytnych, klasycznych wartości, czy choćby szkół filozoficznych to może miałbyś jakieś pole do dyskusji, ale skoro tak ochoczo wspierasz obcą kulturę i obyczaje to chyba nie mam prawa być zdziwiony 😀

• Upvote 1
Opublikowano
30 minut temu, Winter napisał(a):

https://wiadomosci.wp.pl/w-miesiac-wyrzucili-prawie-cwierc-miliona-ludzi-iran-deportuje-7173268188548000a

Nawet ich ziomale nie chcą tych odpadów.

"Pamiętać należy, że większość mieszkańców Holandii np. marokańskiego, surinamskiego lub tureckiego pochodzenia ma obywatelstwo holenderskie. W statystykach dotyczących przestępstw uwzględniani są zatem jako podejrzani z holenderskim obywatelstwem, a nie jako obcokrajowcy."

No i? To nie zmienia faktu, że w Holandii 5% wszystkich przestępstw popełniają Polacy - czyli prezentujecie tam poziom  tego "bydła" jak nazywacie imigrantów w polsce.

Więc Holendrzy mogą cię nazywać odpadami...

• Upvote 2
Opublikowano
Godzinę temu, Klakier1984 napisał(a):

@up

Ciekawe, że tam Irańczycy wyznaczają im termin do wyjazdu, a Ci grzecznie się pakują. Ciekawe co tam grozi za niewykonanie takiego rozkazu :E

Też mnie to ciekawi. Pewnie co najmniej bliższe spotkanie z czymś w rodzaju Lucille.