Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 minut temu, crush napisał(a):

Oczywiście, że nie mamy startu. Nie mówiąc już o pakolach i reszcie murzyństwa.

Co nie zmienia faktu, że takich polaczków trzeba deportować, a najlepiej zakopać żywcem pod zakładem karnym.

Chociaz Hindusow zostaw w spokoju, spoko ludzie, bez konfliktow i pracujacy.

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)

@crush Jakos nie widze u siebie w miescie, by hindusi chodzili ubrudzeni w gownie i od nich smierdzialo :) a troche ich tu jest w rotacji 12/24.

Daje Wam tylko do zrozumienia, ze nie wszystkie nacje w kazdej ilosci to zlo wcielone i trzeba ich palic na stosie. Nie trzeba sie bac wszystkiego.

Edytowane przez ryba
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, ryba napisał(a):

w kazdej ilosci

Statystyki. Indie to jeden ze światowych liderów w gwałtach. O ile nie lider. Bo jak o Szwecji mówią, że definicje są zbyt luźne, tak tam masz historie typu dziewczyna poszła zgłosić gwałt na policję... I policjanci ją zgwałcili.

Albo ich wesołe ambulanse:

https://archive.is/MOtp9

https://indianexpress.com/article/india/bihar-home-guard-recruitment-drive-woman-rape-ambulance-police-10150964/

4 minuty temu, ryba napisał(a):

@crush Najwidoczniej kolejka po rasizm byla oblegana wylacznie przez polaczkow :)

No wygląda na to, że teraz masa Europy zaczyna tą kolejkę oblegać.

Późno, ale w końcu! 🤗

Edytowane przez crush
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, crush napisał(a):

Statystyki. Indie to jeden ze światowych liderów w gwałtach. O ile nie lider. Bo jak o Szwecji mówią, że definicje są zbyt luźne, tak tam masz historie typu dziewczyna poszła zgłosić gwałt na policję... I policjanci ją zgwałcili.

! 🤗

Dobrze, ilu Hindusow wyskoczylo w Polsce z maczeta/siekiera ostatnio na kogos, a ilu Polakow na Polakow? Ile bylo w pl wykonanych gwaltow przez nich?

Edytowane przez ryba
Opublikowano (edytowane)

Czyli to co napisalem wczesniej jest prawda - nie kazda nacja w kazdej ilosci jest zla. Legalna migracja nie jest zla w odpowiedniej ilosci. Ale droga wolna, wrzucaj wszystkich do jednego wora, tak jak i nas beda oczerniac przez akcje z Chorwacji i ogolem, ze sami alkoholicy i zlodzieje. Skoro Ty innych oceniasz tak, to pewnie oni tez musza miec racje - kiedy cos ukradles pijaku?

Edytowane przez ryba
  • Upvote 1
Opublikowano

Ja? Nie.

Czy mamy dużo złodziei i pijaków? Trzeba by spojrzeć w statystyki.

Ale w 90 był z tym duży problem i zgadza się, tacy Niemcy mieli jak najbardziej prawo nazywać nas złodziejami i pijakami.

To, że w Polsce jest "kilku" studentów wątpliwej jakości, nie zmienia faktu że Indie to kraj gównem płynący.

Opublikowano
53 minuty temu, ryba napisał(a):

Chociaz Hindusow zostaw w spokoju, spoko ludzie, bez konfliktow i pracujacy.

Hindusi nie są generalnie tacy źli, choć pewnie o ich niektórych cechach ci którzy tam byli sporo mogliby powiedzieć. Ale Pakistańczycy są gorsi.

Opublikowano
1 minutę temu, adashi napisał(a):

Hindusi nie są generalnie tacy źli, choć pewnie o ich niektórych cechach ci którzy tam byli sporo mogliby powiedzieć. Ale Pakistańczycy są gorsi.

W swoich krajach nic mnie nie obchodzi co robia i jak zyje najnizsza klasa spoleczna. Mowie o tym kto od nich tutaj przyjezdza i jak to wyglada. Pokazuje, ze mozna normalnie.

A to nie zmiania postaci rzeczy, ze dla mnie na wschodniej granicy moga strzelac do tych co na plot wskocza albo zrobia podkop.

Opublikowano
20 minut temu, ryba napisał(a):

Czyli to co napisalem wczesniej jest prawda - nie kazda nacja w kazdej ilosci jest zla. Legalna migracja nie jest zla w odpowiedniej ilosci. Ale droga wolna, wrzucaj wszystkich do jednego wora, tak jak i nas beda oczerniac przez akcje z Chorwacji i ogolem, ze sami alkoholicy i zlodzieje. Skoro Ty inny oceniasz tak, to pewnie oni tez musza miec racje - kiedy cos ukradles pijaku?

Panie....ja pracując sezonowo w Niemczech w latach 2005 - 2008 przestałem traktować "Polak to pijak i złodziej" jako stereotyp.

• Upvote 1
Opublikowano
51 minut temu, Arctor napisał(a):

Panie....ja pracując sezonowo w Niemczech w latach 2005 - 2008 przestałem traktować "Polak to pijak i złodziej" jako stereotyp.

Polscy budowlańcy do teraz robią nam wstyd w Niemczech. Przede wszystkim walają się pijani po ulicach i trawnikach, oddają mocz byle gdzie i kradną. Mam znajomych Polaków, którzy wyjechali na stałe do Niemiec i jestem na bieżąco. No i podczas odwiedzin u nich zostałem okradziony... przez Polaka :E rower mi ukradł, przeciął zapięcie i wziął do mieszkania, wynajmował naprzeciw. Polacy robią taki syf gdziekolwiek się nie pojawią, że głowa mała. Na szczęście jest podobno coraz lepiej. 

Opublikowano
W dniu 9.08.2025 o 18:09, nozownikzberlina napisał(a):

obraz.png.13b705bfb3c7126b39b869fa644d2f74.png

obraz.png.83e125ef944912d12c51bfda9c6b6ea9.png

o w morde, gdzies juz widzialem 1:1 taka historie na forum jak od judytki,

te konto jest chyba prowadzone przez tego samego oficera prowadzacego co @hubio ktory tu i na labie co jakis czas wstawial swoje tego typu generyczne historie XDDDDDDDD

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
22 minuty temu, Winter napisał(a):

Mam po prostu polewkę. Robicie z tych wUkraińców świętyszych od papieża, a to takie same bydło, co i to polskie. To, że ktoś tam trafił na kilku dobrych wUkraińców niczego nie zmienia. W zdecydowanej większości to dzicz i tacy sami kombinatorzy, co i nasze janusze.

W sensie jak to bydełko co do Holandii wyjechało? :) 

Opublikowano

Panowie! Przestańcie się wzajemnie atakować, bo wątek zamkną. 

Ja tu czasem mam takie combo ignorowanych:

image.png.442fb64c6804dd8166756c49aaf8eaac.png

Scroll też działa. 

(Ale przydałby się jakiś skrypt odwijający ignorowanych gdy wrzucają jakieś info/link/newsa)

• Confused 1