Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, Winter napisał(a):

Gordą, jak zwykle ma problemy z czytaniem. Wielokrotnie pisałem, że ich również wysłałbym na Madagaskar.

A czym ty się od nich różnisz? Też uciekinier.

I jeszcze się wywyższasz.

Edytowane przez Kamiyanx
  • Upvote 1
  • Zhao zablokował(a) ten temat
  • Zhao odblokował(a) ten temat
Opublikowano
Cytat

Manchester wczoraj. Dzień Niepodległości Pakistanu... od Wielkiej Brytanii. xD

To nie jest Islamabad w Pakistanie. To jest Manchester w Anglii. Pakistańczycy zablokowali ulice Manchesteru, aby uczcić Dzień Niepodległości Pakistanu od UK! Unieruchomiona została karetka pogotowia! Biali w Manchesterze. Lata 50. XX wieku: ~98% Lata 20. XXI wieku: 48,7% Well done!

Cytat

Gangi pedofilskie w Wielkiej Brytanii – skala szokuje!

W samym regionie Greater Manchester policja prowadzi obecnie ponad 1 000 śledztw przeciwko podejrzanym o udział w tzw. grooming gangs – zorganizowanych grupach wykorzystujących seksualnie dzieci. Ofiar zidentyfikowano już ponad 700, najczęściej dziewczynki w wieku 11–17 lat, choć w niektórych sprawach były to dzieci znacznie młodsze.

W miejscach takich jak Rochdale czy Rotherham odnotowano wyraźną nadreprezentację mężczyzn pochodzenia pakistańskiego wśród sprawców.

Skala problemu jest porażająca – tylko w wyniku dotychczasowych działań w Greater Manchester zapadły 42 wyroki skazujące, a łączny wymiar kar przekroczył 430 lat więzienia. Mimo to eksperci alarmują, że policja i władze lokalne przez lata ignorowały lub bagatelizowały sygnały, często z obawy przed zarzutami rasizmu, co pozwoliło gangom działać bezkarnie i krzywdzić kolejne dzieci.

Raport baronessy Louise Casey z 2025 roku ostrzega: bez radykalnej poprawy rejestrowania danych i determinacji w ściganiu, zorganizowane wykorzystywanie seksualne dzieci będzie dalej rozwijać się w cieniu systemowej nieudolności.

Spoiler

0786f70bfa389670f62bc2181f477db8cf556d71

Cytat

Pijany Somalijczyk zaatakował śrubokrętem! Awantura w centrum Golczewa

Jak mówi nasz Czytelnik, naprawdę niewiele brakowało, aby doszło do tragedii. Awanturujący się Somalijczyk skończył ten...

https://kamienskie.info/pijany-somalijczyk-zaatakowal-srubokretem-awantura-w-centrum-golczewa/

jak europejsko, somalijczyk w jakiejs dziurze z 3k mieszkancow XDDDDDDDDD

Cytat

Nielegalny imigrant "przeniesiony do innej parafii" za włamanie do bloku w UK.

W UK i to w jednej z najbogatszych części Londynu, jaką jest Canary Wharf, gdzie za jednopokojowe mieszkanie potrafią wołać nawet 600 tysięcy funtów zamknięto hotel, wyrzucono dotychczasowych gości i wsadzono tam nielegalnych imigrantów którzy zaczynają dokonywać przestępstwa i wykroczenia.

https://wykop.pl/artykul/7053867/nielegalny-imigrant-przeniesiony-do-innej-parafii-za-wlamanie-do-bloku-w-uk

na otarcie lez cos pozytywnego:

Cytat

Gruzini tracą prawo do uproszczonego wjazdu do Polski.

Rząd tłumaczy to "niespokojną sytuacją polityczną"

https://wyborcza.biz/biznes/7,159911,32177352,gruzini-traca-prawo-do-uproszczonego-wjazdu-do-polski-rzad.html

jak widac sie da, moze teraz inne kraje 3 swiata z gigantyczna przestepczoscia....

Opublikowano
10 minut temu, Roman_PCMR napisał(a):

Spokojnie, dzieki takim jak gordon taka bedzie polska za 20 lat :) 

Gordon chociaż coś robi i produkuję małe Gordonionka :E 

A reszta, cóż nie ma małych Crush'owiątek, Winterków i Romanków Juniorów itd. :E 

Wiec tak to się skończy. Z roku na rok w Europie i Polsce będzie przybywać imigrantów z całego świata, a populacja lokalsów będzie się kurczyć. 

Sam się do tego przyczyniam mam tylko jedno dziecko, syna i nie planuję więcej :E 

• Upvote 2
Opublikowano
15 minut temu, lukadd napisał(a):

Gordon chociaż coś robi i produkuję małe Gordonionka :E 

A reszta, cóż nie ma małych Crush'owiątek, Winterków i Romanków Juniorów itd. :E 

Wiec tak to się skończy. Z roku na rok w Europie i Polsce będzie przybywać imigrantów z całego świata, a populacja lokalsów będzie się kurczyć. 

Sam się do tego przyczyniam mam tylko jedno dziecko, syna i nie planuję więcej :E 

Dzięki. 

Ten jak zwykle nie może przeboleć, że dostał kilka razy bęcki i raz po raz coś o mnie pisze. I to za każdym razem jakieś żałosne kłamstwa i głupiutkie próby odgryzania. Ech, małe to bardzo.

• Upvote 1
Opublikowano
21 minut temu, Roman_PCMR napisał(a):

Tym bardziej powinien zadbac o przyszlosc swoich dzieci, wnukow i prawnukow ;) 

Przecież cały czas dba i edukuje jełopów rodaków, ale to jak grochem o ścianę :E 

15 minut temu, Winter napisał(a):

Wypraszam sobie. W planach mamy powrót do PL i coroczne klepanie Wintera 2.0, Winterki 3.0 i Wintera 4.0 :E

A tak poważnie to będąc w NL nie chcę mieć dzieci. Widzę co się dzieje wśród znajomych. Polskie dzieci bite przez dzieci kolorowych imigrantów i inne cyrki. Niektórzy poszli w zachodnie imiona i ukrywanie prawdziwej tożsamości.

Jakoś nie wierzę, że dziadek Winter na emeryturze będzie robił dzieci i jeszcze żyjąc w PL gdzie jak sam stwierdziłeś, że ze wszystkich nacji o Polakach masz najgorsze zdanie :E

A tak na poważnie bzdury opowiadasz. W Holandii masz, albo raczej miałeś szansę na świetne kształcenie dzieciaka, gdzie później sobie poradzi na całym świecie. Teraz już po ptakach, trzeba ściągać murzynów bo nie ma kto robić w tej naszej pięknej Polsce i Europie  :E 

• Upvote 2
Opublikowano
11 minut temu, Winter napisał(a):

Ja odnosiłem się jedynie do Polaków poza granicami.

Owszem, opcje kształcenia są większe tutaj, ale nie wiem, czy wiesz, ale tutaj się buli za studia i są to naprawdę spore sumy.

Polacy za granicami to tacy sami Polacy jak w Polsce :E Ta sama mentalność, a nieraz i jeszcze bardziej trudna w życiu i w PL masz ich 100x więcej ;)

Co do drugiego, coś za coś. Jak chcesz dobrze dla dziecka to wyskakujesz z kasiory.

Opublikowano
16 minut temu, Winter napisał(a):

Myślę, że do 2 lat max. Widzę po znajomych, że zjeżdżają. Każdy z różnych powodów. Ja się zmęczyłem tym krajem, z wielu powodów.

Pytanie jak poradzisz sobie w Polsce. Nie mieszkasz tutaj od 20 lat, wszystko się zmieniło i pewnie niewiele rzeczy będzie takich jak się spodziewasz. 

• Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, Winter napisał(a):

Przecież 90% tutaj to motłoch i patologia. O czym ty piszesz. Takich troglodytów, jak tutaj nie spotkałem mieszkając jeszcze w Polsce.

To jest tylko kwestia towarzystwa w jakim się obracasz, albo mediów społecznościowych jakie bierzesz za normę i w jaki sposób wpływa to na postrzeganie twojego świata. Jedź do PL do jakiegoś miasta i stań sobie pod żabką w późnych godzinach wieczornych i poobserwuj co się tam wyrabia. Ale to nie jest całe społeczeństwo, nie wszyscy tacy są, to tylko promile społeczeństwa :E 

Tak samo za granicą, trafia się, ale przytłaczająca większość to normalni pracujący ludzie, prowadzących firmy, mający rodziny i będących całkowicie normalnymi.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Miałem się oburzać, ale pomyślałem, że poczekam, bo nie można wierzyć na słowo w takich sprawach nikomu. Ani TVN anie jakimś stronom z prawicowego twittera.

No to weźcie się teraz pogryźcie, lewaki z prawakami, i zawołajcie jak ustalicie jak faktycznie było z tą babcią

image.thumb.png.40496928fcb1b79672babcc80271f70a.png

To co się dzieje z prześladowaniami w UK osób mających krytyczne spojrzenia na religię pokoju bez klamek i na imigrację, mnie oburza i tu jestem w 100% "prawakiem". 

Z drugiej strony nie mam żadnego szacunku dla osób które chcą pomagać Gazie i wspierającym ją organizacjom (głównie terrorystyczno-islamskim), krzyczących o strasznych zbrodniach Izraela, jakby drugiej strony medalu nie było, albo jakby zbrodni islamistów nie było, a wśród "głodującej ludności cywilnej" nie było zindoktrynowanych maszyn do mordowania w imię brodacza sprzed setek lat o "niedojrzałej" orientacji, że tak to ujmę, bo kij wie co będzie za kilka lat i czy za napisanie prawdy nie dostanę w 2030 wezwania do sądu za obrazę uroje.. znaczy ten, uczuć religijnych.

Edytowane przez VRman
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Co to? AI jakieś? Coś ktoś rozumie co mówią?

Ja nic, ale z tego co widzę, to policjant czy ochroniarz kazał czarnoskóremu zjeżdżać.

Schodami na dół.

Ale jakby zwykły obywatel tak powiedział, to byłoby zaraz "rasizm!".

Edytowane przez VRman
Opublikowano (edytowane)

@Winterogólnie kobiety to są na podium jeśli chodzi o prowodyrów sprowadzania śmietanki wybuchowej z krajów trzeciego świata do cywilizacji. Grają pierwsze skrzypce w welcome refugees, stop racism i inne stop islamophobic xD 

można sobie posłuchać hasełek kobiet lewicy:
- islamophobic!!
- white supremacy!!

- racist!!

- im woman!!

Edytowane przez nozownikzberlina
  • Like 2
  • Upvote 1