voltq 1 372 Opublikowano 19 Sierpnia Opublikowano 19 Sierpnia https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/42-latek-zaczepial-nastolatki-Zarzut-naruszenia-nietykalnosci-cielesnej-n206986.html
wrobel_krk 851 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia 13 minut temu, GordonLameman napisał(a): No i fajnie Najlepiej jakby od razu na front:) 2
adashi 1 638 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia Artykuł dotyczy chyba jakiejś 18-tki, dziewczyny. Mam nadzieję, że wobec kogucików-gierojów będą podobnie skuteczni. 2 1
nozownikzberlina 500 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia Dlaczego kobiety tak pragną afrykańskich knag i za nic mają ogólne bezpieczeństwo społeczne? A mówią, że to faceci myślą ku**sem. 2 2
GordonLameman 8 452 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia @nozownikzberlina żebyś płakał w Internecie 1
nozownikzberlina 500 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia 1 minutę temu, GordonLameman napisał(a): @nozownikzberlina żebyś płakał w Internecie Ale ja nie płaczę, tylko zadałem pytanie. Chciałbym to zrozumieć!
GordonLameman 8 452 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia @nozownikzberlina płaku, płaku 1
Kyle 200 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia Godzinę temu, nozownikzberlina napisał(a): Dlaczego kobiety tak pragną afrykańskich knag i za nic mają ogólne bezpieczeństwo społeczne? A mówią, że to faceci myślą ku**sem. Szukając logicznego wytłumaczenia, tego co poniektóre kobiety piszą/mówią w mediach, to może i faktycznie trafiłeś 34 minuty temu, Henryk Nowak napisał(a): ma w nosie bezpieczeństwo bo chce się bzykać z murzynem ... a pytałeś ją? Kto wie, może nawet powiedziałaby ta z tego obrazka wyżej wklejonego, co na prawdę myśli i mogłoby to być coś takiego. 35 minut temu, Henryk Nowak napisał(a): szczyt prostactwa, słoma ci z butów wystaje. .... hmm.
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia (edytowane) 33 minuty temu, Kyle napisał(a): Szukając logicznego wytłumaczenia, tego co poniektóre kobiety piszą/mówią w mediach, to może i faktycznie trafiłeś ... a pytałeś ją? Kto wie, może nawet powiedziałaby ta z tego obrazka wyżej wklejonego, co na prawdę myśli i mogłoby to być coś takiego. .... hmm. https://pl.wikipedia.org/wiki/Magdalena_Środa Jasne - "Magdalena Środa z domu Ciupak (ur. 7 stycznia 1957 w Warszawie) ". Widzę, że mamy tu na forum nadreprezentację prostactwa i buractwa. Jeśli wy serio myslicie, że jakaś część kobiet popiera migrację bo chcą się przespać z migrantami to brak mi słów. Kobiety są z natury bardziej empatyczne (https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC1963313 ) i pewnie po prostu smucą się tym, że oni mają ciężkie życie tam u siebie. Naiwne? Tak. Głupie? Moim zdaniem tak. Nie ma to niczego wspólnego z seksem tak samo jak nozownik z berlina nie ma niczego wspólnego z intelektem skoro jedynym uzasadnieniem tego, że pewna część kobiet popiera migrację z afryki są wg niego afrykańskie knagi. Edytowane 24 Sierpnia przez Henryk Nowak 2
Mar_s 2 226 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia 42 minuty temu, GordonLameman napisał(a): @nozownikzberlina płaku, płaku Gordon, daj już spokój z tym płaczem bo to się nudne zrobiło. 1
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia 2 minuty temu, Mar_s napisał(a): Gordon, daj już spokój z tym płaczem bo to się nudne zrobiło. Mi to się nigdy nie znudzi. 1
GordonLameman 8 452 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia 4 minuty temu, Mar_s napisał(a): Gordon, daj już spokój z tym płaczem bo to się nudne zrobiło. Nie ma zakazu nudy w regulaminie
GordonLameman 8 452 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia A w którym miejscu w regulaminie jest coś o “prowokowaniu”, @Winter?
Mar_s 2 226 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia @GordonLameman Ale wiesz że regulamin jest prawem na forum, tak jak MY je rozumiemy? 1
GordonLameman 8 452 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia (edytowane) 3 minuty temu, Mar_s napisał(a): @GordonLameman Ale wiesz że regulamin jest prawem na forum, tak jak MY je rozumiemy? Niedużo masz “wladzy”, a i tak jak widać za dużo Zakazu nudnych komentarzy nie ma w regulaminie. Edytowane 24 Sierpnia przez GordonLameman
Mar_s 2 226 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia Wiesz dobrze o co chodzi i nie rżnij głupa, prowokujesz a później zgrywasz niewinnego, powtarzasz gościowi kilka razy to samo licząc że zacznie bluzgać i w efekcie zaliczy bana.
GordonLameman 8 452 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia Jak przestanie płakać o konkurencję na rynku matrymonialnym (przecież to nudne ciągle wrzuca te same materiały ) to przestanę mu wytykać że płaczę. Wszak po to jest forum, żeby komentować materiały czy posty 2
Mar_s 2 226 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia Ogólnie czytanie tych tematów jest tak nudne że kota można dostać, dlatego ja reaguję tylko na raporty, podziwiam stałych bywalców, chyba macie za dużo czasu albo... 1
Yahoo86 335 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia @Henryk Nowak Ehh, edytowałeś, więc nie mogę tego zacytować dosłownie - ale w pełni się z Tobą zgadzam, że "ona jest..." i uważam, że osoby promujące taki kierunek są całkowicie oderwane od realiów. Kwestia kulturowa i cywilizacyjna: Polska ma zupełnie inną historię, religię, normy społeczne i poziom integracji niż np. kraje afrykańskie czy inne miejsca z diametralnie różnymi warunkami życia i tradycjami. Próba „wstrzykiwania” ludzi z obcych kultur w dużych liczbach zawsze kończy się konfliktem społecznym, nie integracją. Nawet w krajach Zachodu, gdzie integrację próbuje się prowadzić od dekad, widać rosnące podziały, radykalizację i przemoc. Demografia: Twierdzenie, że „ściągniemy ludzi, to będą pracować na emerytury” to myślenie życzeniowe. W rzeczywistości większość państw z masową imigracją wciąż zmaga się z bezrobociem, napięciami społecznymi i spadkiem poziomu usług publicznych. Do tego integracja kosztuje - język, mieszkania, opieka socjalna, a my już mamy wielką dziurę budżetową. Bezpieczeństwo społeczne i porządek: Przykłady z Francji, Szwecji czy Niemiec mówią same za siebie - getta, przemoc, gangi, zamieszki. Eksperymenty kulturowe na żywym organizmie społeczeństwa kończą się zawsze źle. My nie mamy obecnie zasobów, by utrzymać własny system - a co dopiero zarządzać „importowanym” konfliktem. I na koniec jedno: Jeśli ktoś mi powie, że mam „rasistowskie” poglądy, bo chcę bezpieczeństwa i stabilności we własnym kraju - odpowiem krótko: Czy domaganie się zdrowego rozsądku i ochrony własnego społeczeństwa to rasizm? 2 1
GordonLameman 8 452 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia 2 minuty temu, Mar_s napisał(a): Ogólnie czytanie tych tematów jest tak nudne że kota można dostać, dlatego ja reaguję tylko na raporty, podziwiam stałych bywalców, chyba macie za dużo czasu albo... Raporty Wintera zignoruj
Rekomendowane odpowiedzi