Nielegalni imigranci i uchodźcy w UE - temat ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kowal_ · Opublikowano
Ja już pisałem, ale powtórzę się. Nie, nie jestem centusiem, po prostu nie widzę nawet najmniejszego sensu w zbieractwie, ani pudełek, ani obrazków w galerii moich gier. Grę przechodzę i się jej chcę pozbyć. To nie jest kwestia ceny, takie mam podejście. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Tak samo bylo z RTX 4070 Ti Super, to chyba ciety 4080 lub 4090 juz nie pamietam. To jest wrecz zabawne ile jest podobenstw do RTX 4080 12G aka RTX 4070 Ti -
Przez Phoenix. · Opublikowano
5080 to pelny chip, a nvidia nie zrobi drugiej takiej samej karty tylko z wieksza pamiecia z ta sama iloscia CUDA. Gdyby juz mialo cos byc nowego w przyszlosci to ciety 5090 z odpadkow z wieksza specyfikacja niz 5080 ale zarazem nizsza jak 5090. 16gb bedzie miec AMD, 16gb bedzie miec nvidia, a dla elity bedzie 32GB. Mysle ze, najbardziej chodliwa karta w tym genie bedzie 5070ti. -
Przez Element Wojny · Opublikowano
No i naczelny klakier znowu w akcji. Czy on zdaje sobie sprawę, że to nie pomaga a szkodzi? Serio tak mu się nudzi w tej Brukseli, że jedyne co robi to twitteruje? Może niech youtuberem zostanie? -
Przez Pavel87 · Opublikowano
Z jednej strony nie byłoby to złe, bo byłaby pewność, że jedna nasza drużyna gra w 1/4
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi