Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Henryk Nowak zgłaszasz "agresywne" wpisy a sam takowe uskuteczniasz, ja mogę zacząć ostro kontrolować tutejsze wpisy ale wtedy polecą wszyscy równo, i nikt prawie nie zostanie do prowadzenia dyskusji.

Przestańcie się wzajemnie atakować bo to naprawdę niczego do dyskusji nie wnosi.

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Cytat

Izrael zabił palestyńskich dziennikarzy. Oto ostatnie zdjęcia, które zrobili

Co najmniej 20 osób, w tym pięcioro dziennikarzy zginęło w izraelskim ostrzale szpitala w Strefie Gazy.

https://wiadomosci.gazeta.pl/swiat/7,198075,32204107,izrael-zabil-palestynskich-dziennikarzy-oto-ostatnie-zdjecia.html

Cytat

Szokujące doniesienia niemieckich mediów. Izrael zabija dziennikarzy celowo

Dziennikarze w Strefie Gazy są zabijani celowo przez Izrael, by świat nie zobaczył rozgrywającego się tam horroru pisze we wtorek Sueddeutsche Zeitung.

https://www.salon24.pl/newsroom/1460070,szokujace-doniesienia-niemieckich-mediow-izrael-zabija-dziennikarzy-celowo

nawet niemcy zaczynaja sobie pozwalac na pisanie o izraelskich zbrodniach

Opublikowano (edytowane)
55 minut temu, Mar_s napisał(a):

@Henryk Nowak zgłaszasz "agresywne" wpisy a sam takowe uskuteczniasz, ja mogę zacząć ostro kontrolować tutejsze wpisy ale wtedy polecą wszyscy równo, i nikt prawie nie zostanie do prowadzenia dyskusji.

Przestańcie się wzajemnie atakować bo to naprawdę niczego do dyskusji nie wnosi.

To jest cenzura, usunales mój wpis chociaż niczego agresywnego w nim nie było. Proszę usuń moje konto i ukryj moje wiadomości. Nie mam zamiaru pisywać na forum, na którym stare przegrywy po 40 i 50 roku życia atakują Ukraińców, kobiety i kogo jeszcze im się zapragnie. Wpis broniący Ukraińców został przez ciebie usunięty a wpisy atakujące każdego są tak jak były. Pasujesz do tego grona frustratow - duża część tych najgorszych tutaj to starzy, bezdzietni kawalerowie jak winter, nożownik czy vrman. Stare dziady którym w życiu nie wyszło i plują na wszystko, wszystko im przeszkadza i nic im się nie podoba. Założę się, że jesteś takim samym sfrustrowanym przegrywem. Proszę usuń moje konto, bo moja obecność na tym forum nie ma sensu, przecież w prawdziwym życiu ja bym nawet większości takich frajerów nie podał ręki. Dopiero teraz widzę, że to jest forum dla starych, smutnych dziadersów. 

Winter w sumie największy frajer na całym forum, raz już wylewał żale, że wszystko w dorosłym życiu zrobił źle i chciałby wrócić do Polski. Zamiast coś zrobić woli pisać bzdury na forum i jest l jeszcze brata się ostatnio z boltem, czyli poważnie zaburzonym dziadkiem. Po co miałbym siedzieć na forum z takimi dziadami? Proszę usunąć moje konto. 

Edytowane przez Henryk Nowak
  • Sad 1
Opublikowano
10 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

To jest cenzura, usunales mój wpis chociaż niczego agresywnego w nim nie było. Proszę usuń moje konto i ukryj moje wiadomości. Nie mam zamiaru pisywać na forum, na którym stare przegrywy po 40 i 50 roku życia atakują Ukraińców, kobiety i kogo jeszcze im się zapragnie. Wpis broniący Ukraińców został przez ciebie usunięty a wpisy atakujące każdego są tak jak były. Pasujesz do tego grona frustratow - duża część tych najgorszych tutaj to starzy, bezdzietni kawalerowie jak winter, nożownik czy vrman. Stare dziady którym w życiu nie wyszło i plują na wszystko, wszystko im przeszkadza i nic im się nie podoba. Założę się, że jesteś takim samym sfrustrowanym przegrywem. Proszę usuń moje konto, bo moja obecność na tym forum nie ma sensu, przecież w prawdziwym życiu ja bym nawet większości takich frajerów nie podał ręki. Dopiero teraz widzę, że to jest forum dla starych, smutnych dziadersów. 

Ostro, ale w sumie możliwe :) Chyba jeszcze o Volcie zapomniałeś 

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Ale to nie ja wylewam żale na "forum dla dziadersów"  ::cool:

Odkryłem ten wpis, na moje oko jedyne co tam robisz do atakujesz Wintera, znowu. Nie wiem jaki w tym sens ale zostawiam to do oceny społeczności.

Naprawdę mam ciekawsze zajęcia niż czytanie tych niezwykle "merytorycznych" postów bo znowu coś się komuś nie spodobało.

Opublikowano
23 minuty temu, Mar_s napisał(a):

Ale to nie ja wylewam żale na "forum dla dziadersów"  ::cool:

Odkryłem ten wpis, na moje oko jedyne co tam robisz do atakujesz Wintera, znowu. Nie wiem jaki w tym sens ale zostawiam to do oceny społeczności.

Naprawdę mam ciekawsze zajęcia niż czytanie tych niezwykle "merytorycznych" postów bo znowu coś się komuś nie spodobało.

Lubię miłe i sympatyczne otoczenie, ale tutaj większość ludzi taka nie jest, narzekają na wszystko, atakują się nawzajem, wadzą im politycy, imigranci, kobiety, wszystko jak leci. Wpadłem w pułapkę tego forum i teraz to ogarnąłem. Na pclabie miałem konto od 2007 roku i nigdy nie miałem bana, nawet na godzinę. Tutaj już chyba miałem 3 razy. Ostatniego na dwa dni za pojazd po nożowniku, bo nie spodobało mi się to, że wg niego kobiety popierają migrację bo imigranci gwałcą a gwałty są przyjemne. Jakim idiotą trzeba być, żeby tak myśleć, to jest niepojęte. Oczywiście jego posty zostały nietknięte a on sam nie dostał żadnego ograniczenia. To mnie utwierdziło w tym, że  to forum nie jest dla mnie. Naprawdę pisanie takich bzdur to już ciężkie upośledzenie. 

• Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 2
Opublikowano

@Henryk Nowak Chłopie, a zauważyłeś że tutaj jest więcej modów niż tylko ja? Bo z tego co widzę to wszyscy mają problem ze mną, i wszystkie żale wylewają na mnie, ode mnie bana nie dostałeś bo ja generalnie wyznaję zasadę że jak się żrecie między sobą to mnie to średnio rusza bo jesteście wszyscy dorośli.

Opublikowano
8 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

Oczywiście jego posty zostały nietknięte a on sam nie dostał żadnego ograniczenia. To mnie utwierdziło w tym, że  to forum nie jest dla mnie. Naprawdę pisanie takich bzdur to już ciężkie upośledzenie

Dodaj na czarną jak ktoś Ci nie leży i idź dalej, bo tak dajesz im tylko pożywkę. 

1 minutę temu, Mar_s napisał(a):

@Henryk Nowak Chłopie, a zauważyłeś że tutaj jest więcej modów niż tylko ja? Bo z tego co widzę to wszyscy mają problem ze mną, i wszystkie żale wylewają na mnie, ode mnie bana nie dostałeś bo ja generalnie wyznaję zasadę że jak się żrecie między sobą to mnie to średnio rusza bo jesteście wszyscy dorośli.

Bo się wybijasz najbardziej :E a ty dobry Mareczek jesteś. 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Winter napisał(a):

Argument typu "Polacy też gwalco!". Wysil się trochę. Oni tam pojechali na wakacje, a nie po 800+.

Podwójne standardy oby tylko teza się zgadzała ;) 

Tak, specjalnie przyjechali po 800+, bo za to można wynająć mieszkanie i kupić jedzenie ;) 

Powtórzę jeszcze raz i ostatni. Przeczytaj "Pułapki myślenia. O myśleniu szybkim i wolnym". Zaraz jesienna pora, w sam raz czas na lektury ;)

Dużo Ci pomoże w życiu, a na pewno zejdzie nieco niepotrzebnej frustracji ;) 

Edytowane przez MaxaM
  • Upvote 4
Opublikowano
3 minuty temu, Winter napisał(a):

Tak, jestem antyukraiński, ale też antyrosyjski. Wielokrotnie pisałem, że wszystko za Bugiem mogłoby dla mnie zniknąć z mapy świata. O ile przed 2022 rokiem Ukraina była mi obojętna, o tyle teraz już nie, bo ssają wszystkich frajerów równo w każdy możliwy sposób. Nie akceptuję takiego sposobu partnerstwa, jaki uprawia Ukraina, Uważają, że wszystko im się należy. I przede wszystkim nie widzę u nich kompletnie rachunku sumienia. Poniekąd Putinek miał rację, że oni tam wUkrainu kochają nazizm. Codziennie sami Ukraińcy to potwierdzają. A wy im przyklaskujecie.

Przypominam wasze oburzenie o faszyźmie sprzed kilku miesięcy, gdzie chciałeś administrację straszyć prawem. Teraz ci jakoś nie przeszkadza, że wUkraińcy w Polsce się z tym faszyzmem jawnie afiszują? Pieprzony HIPOKRYTA z ciebie.

Są tacy Ukraińcy, są też porządni. Ja nie jestem ich fanem jak ty to sobie ubzdurałeś. Oceniasz wszystkich na podstawie tych jednostek, które pokazuje się na x. Jest dużo normalnych, fajnych Ukraińców. Moja córka ma przyjaciółki z Ukrainy, chodzą razem do klasy. Wg ciebie są nazistkami? Anestezjolożka asystująca przy moim zabiegu, znajomi Ukraińcy z mojej pracy, wszyscy naziści, co? I doją Polskę, nie? Co z tego że wszyscy po studiach i ze specjalistyczną wiedzą. Obudź się, ten wycinek z x to nie wszyscy Ukraińcy, tak samo jak nie każdy Polak, który wyjechał z Polski na zachód jest budowlańcem i po robocie nie chleje na ulicy. Twoja nienawiść zaburza logiczny osąd. Prawda jest taka, że w Polsce jest mnóstwo Ukraińców, którzy świetnie sobie radzą, pracują, mają dzieci, integrują się i nie potrzebują zasiłków. Są też patologiczne jednostki, ale tak jest zawsze, Polacy też robią syf że granicą. 

Ty za to wolisz pisać te same brednie co voltq czy gość wg którego kobiety chcą ściągać do Polski gwałcicieli bo gwałty są fajne. 

A tak poza tym to nie pamiętam kiedy nie narzekałeś na forum, ciągle tylko narzekasz i zrzedzisz. Smutne to. 

Opublikowano
7 minut temu, Winter napisał(a):

Argument typu "Polacy też gwalco!". Wysil się trochę. Oni tam pojechali na wakacje, a nie po 800+.

Codziennie twoi bracia Ukraińcy dostarczają argumentów, żeby zrownywać ich z ruskimi. Ten sam poziom żenady sowieckiego mentalu.

Moi bracia? No skoro tak twierdzisz, już wolałbym żeby oni byli moimi braćmi niż żebyś był nim ty. Polacy też prezentują sowiecki mental. 10 milionów Polaków wybrało sobie na prezydenta tępego cepa, kibola. To jest wstyd. 

Opublikowano

Zobacz @Mar_s winter znowu narzeka na Ukraińców, zdążył ich nazwać nazistami i stwierdził, że przyjeżdżają do Polski po 800 plus. I tak w kółko od dawna. Ja z kolei jestem ich bratem, bo wg mnie większość jest ok. To nie są zaczepki? Ja dostałem bana bo pocisnalem po typie piszącym, że kobiety lubią jak imigranci je gwałcą ale tutaj winter nazywa mniejszość ukraińską w Polsce nazistami i to jest ok? Nie dziw, że uważam, że nie pasuje do tej zbieraniny frustratow ziejących nienawiścią. Ukraińcy - źli, kobiety - złe, dzieci wg wielu forumowiczów też złe. Czyli co, wszystko co nie jest podstarzałym białym facetem jest złe? 

Opublikowano
7 minut temu, Winter napisał(a):

No i wybrali kogo wybrali. Sam go krytykowałem. Ale popieram tą konkretną decyzję o ukróceniu socjalu dla niepracujących Ukraińców. To coś co popierał sam Trzaskowski. Potrafisz myśleć logicznie?

Tak się podniecasz tymi Ukraińcami, a to oni tworzyli Ukrainę. Kraj totalnej korupcji i dziadostwa. Teraz to samo robią u nas. Z tym mam problem.

A gdzie napisałem, że nie popieram odebrania socjalu niepracującym? Popieram. Za to ty już z góry założyłeś, że nie popieram bo wg ciebie każdy kto broni Ukraińców musi włazić im w tyłek. 

Polska też była krajem korupcji i dopiero zostało to z grubsza posprzątane przed wejściem do unii. Zresztą spojrz na rządy PiSu i to jak kradli, rozdawali co popadnie a ludziom to nie wadziło - "kradną ale się dzielą". Nie jesteśmy w ogóle lepsi, bez pieniędzy z unii byłby tu syf. Ukraina jeszcze miała rosyjskie marionetki i władzy co utrudniało wyjście z syfu. Poza tym skorumpowane elity nie oznaczają, że wszyscy ludzie są zli. 

2 minuty temu, Mar_s napisał(a):

@Henryk Nowak Sorry kolego ale właśnie rzuciłem kwitem, mam dosyć walki z wiatrakami i jeszcze zbierania batów za nieswoje winy.

Także już mnie nie wywołujcie bo zrezygnowałem z moderowania.

Też bym tak zrobił. Ten chlew jest nie do ogarnięcia. A jeszcze lepiej by było zamknąć tematy polityczne na zawsze. Jako forum o technologii to miejsce by nie było złe. 

• Upvote 1
Opublikowano
4 minuty temu, Winter napisał(a):

Masz poważne zaburzenia. Zrób mi przysługę i nigdy więcej nie taguj mnie, bo nie chcę mi się z tobą dyskutować. EOT z mojej strony.

To nie ja wylewam frustracje I pluje nienawiścią odkąd mam tu konto. Jesteś chodzącą frustracją I piszesz, że mam zaburzenia, dobre :E

1 minutę temu, Winter napisał(a):

Zakończyłem dyskusję. Nie taguj mnie więcej.

Dodaj mnie do ignorowanych. 

Opublikowano
2 godziny temu, Henryk Nowak napisał(a):

u nas nie ma takiego syfu jak u ciebie w Holandii i nie strach mi wyjść z domu po zmroku

generalnie to na zachodzie stalo sie jak stalo wlasnie dlatego ze tacy jak ty stawali tylko za obcymi i uciszano wlasnych obywateli, dzisiaj widzisz do czego to doprowadzilo ale sam robisz dokladnie to samo

zachod pokazal ze trzeba bardzo ostroznie patrzec na naplywowa ludnosc i nie pozwolic sie uciszac kiedy zle sie dzieje

• Upvote 1
Opublikowano

Co się tu dzieje..?

@Henryk Nowak

Piszę za siebie - nie było mnie przy tej sytuacji z nożownikiem,ale jeśli chodzi o tego użytkownika to był już upominany w przypadku braku poprawy będzie reakcja z mojej strony

Co do bana to dostałeś z tego co widzę zakaz pisania na 2 dni a to nie jest ban całkowity

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, kubikolos napisał(a):

generalnie to na zachodzie stalo sie jak stalo wlasnie dlatego ze tacy jak ty stawali tylko za obcymi i uciszano wlasnych obywateli, dzisiaj widzisz do czego to doprowadzilo ale sam robisz dokladnie to samo

zachod pokazal ze trzeba bardzo ostroznie patrzec na naplywowa ludnosc i nie pozwolic sie uciszac kiedy zle sie dzieje

Nie umiesz czytać ze zrozumieniem. 

Uważam, że imigranci muszą umieć się zachować, nie można tolerować jakichkolwiek nadużyć z ich strony a przestepców należy deportować. 

800 plus tylko dla pracujących. Chuliganów z koncertu maxa korza bym najpierw osadził i skazał a dopiero potem deportował, dla przykładu. 

Wielokrotnie pisałem jakie mam podejście do sprawy. 

Ale dla normalnych trzeba być przyjaznym żeby chcieli się integrować i nie zamykali w gettach.

No i nikogo nie uciszam, natomiast nazywanie wszystkich Ukraińców nazistami to sroga przesada. Więc pudło, misiu. 

2 minuty temu, Zhao napisał(a):

Co się tu dzieje..?

@Henryk Nowak

Piszę za siebie - nie było mnie przy tej sytuacji z nożownikiem,ale jeśli chodzi o tego użytkownika to był już upominany w przypadku braku poprawy będzie reakcja z mojej strony

Co do bana to dostałeś z tego co widzę zakaz pisania na 2 dni a to nie jest ban całkowity

Natomiast nożownik nie dostał zpp ani nawet nie został upomniany w postach. Dziwi mnie to bo wg mnie to co pisał było skandaliczne. 

Edytowane przez Henryk Nowak
  • Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, Henryk Nowak napisał(a):

Nie umiesz czytać ze zrozumieniem. 

Uważam, że imigranci muszą umieć się zachować, nie można tolerować jakichkolwiek nadużyć z ich strony a przestepców należy deportować. 

800 plus tylko dla pracujących. Chuliganów z koncertu maxa korza bym najpierw osadził i skazał a dopiero potem deportował, dla przykładu. 

Wielokrotnie pisałem jakie mam podejście do sprawy. 

Ale dla normalnych trzeba być przyjaznym żeby chcieli się integrować i nie zamykali w gettach. Więc pudło, misiu. 

teraz po twojej odpowiedzi widze ze trafilem dokladnie, spaliles sie swoim ale, misiu

nie ma zadnego ale, Polacy w zadnym kraju nie byli tak przyjmowani jak ukraincy u nas, tu nie ma zadnego pola do sugestii ze robimy czegos za malo, tak jak pisalem robisz dokladnie to co na zachodzie, wylales mnostwo jadu na Polakow i kilku uzytkownikow z forum ;)

• Haha 1