huudyy 3 445 Opublikowano 3 Września 2025 Opublikowano 3 Września 2025 21 minut temu, Czubatka Boża napisał(a): Rosja sama przyznała że posiada broń dzięki której może stworzyć sunnami o falach dochodzących nawet do 100m. Bomba przed użyciem opada na dno oceanu i jest detonowana! znasz żart o radzieckiej maszynie do świecenia w dupie?
kubikolos Opublikowano 3 Września 2025 Opublikowano 3 Września 2025 Godzinę temu, Czubatka Boża napisał(a): Czy to możliwe że człowiek może opracować broń totalnego rażenia? Rosja sama przyznała że posiada broń dzięki której może stworzyć sunnami o falach dochodzących nawet do 100m. Bomba przed użyciem opada na dno oceanu i jest detonowana! fala 100m od detonacji bomby na dnie? takiej na pewno nie maja Zapytaj AI jakiej mocy by to wymagalo to sie zdziwisz dzisiaj to juz ilosc robi robote a nie pojedyncza moc, jedna bomba niewiele mozna zmienic na ziemi ale dziesiatki tysiecy dzisiejszych bomb porobilyby juz nas niezle
Klakier1984 Opublikowano 3 Września 2025 Opublikowano 3 Września 2025 Izrael dalej w formie. https://wiadomosci.wp.pl/incydent-w-libanie-izrael-zrzucil-granaty-na-zolnierzy-z-misji-onz-7196200627481504a
TheMr. Opublikowano 3 Września 2025 Opublikowano 3 Września 2025 (edytowane) Uuuu. Niesamowity fart Ukraińca. +18 Spoiler Edytowane 3 Września 2025 przez TheMr.
kubikolos Opublikowano 3 Września 2025 Opublikowano 3 Września 2025 3 godziny temu, Klakier1984 napisał(a): Izrael dalej w formie. https://wiadomosci.wp.pl/incydent-w-libanie-izrael-zrzucil-granaty-na-zolnierzy-z-misji-onz-7196200627481504a nie przejmowac sie, mordowac dalej a tutaj o sposobach m.in. w jaki sposob izrael zdobywa sobie nietykalnosc u politykow:
Paarthurnax Opublikowano 3 Września 2025 Opublikowano 3 Września 2025 @TheMr. nie wiem, co tam się odwaliło, że się nie zorientowali ale to było mistrzostwo świata.
Cappucino Opublikowano 3 Września 2025 Opublikowano 3 Września 2025 Godzinę temu, Paarthurnax napisał(a): @TheMr. nie wiem, co tam się odwaliło, że się nie zorientowali ale to było mistrzostwo świata. Instynkt zwierzęcy, gdy ktoś nie ucieka to zwierze rzadko atakuje, ale rzuć się do ucieczki...
VRman Opublikowano 3 Września 2025 Opublikowano 3 Września 2025 Zazdroszczę, że Wy tam cokolwiek widzicie. Obejrzałem 2x, nadal nie wiem na co patrzę
kubikolos Opublikowano 3 Września 2025 Opublikowano 3 Września 2025 zaraz po herbacie rosja podpisze kapitulacje, trust me bro
bourne2008 Opublikowano 3 Września 2025 Opublikowano 3 Września 2025 (edytowane) Niech wyślą swoje sobowtóry i będą się napierniczać. Stawką będzie jakiś obwód w RU/UA. Edytowane 3 Września 2025 przez bourne2008
VRman Opublikowano 4 Września 2025 Opublikowano 4 Września 2025 Moda Na Sukces (Kremlowskiego KGB). Odcinek 1554-ty. https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/usa-zapowiadaja-ograniczenie-funduszy-bezpieczenstwa-dla-krajow-europy-wschodniej/sr2rced,79cfc278 Dajcie mi drugi zeszyt, bo mi się kończy miejsce w tym pierwszym, w którym zapisuję "przypadki, wcale nie sygnały, że Trump jest ruską pacynką".
Kris194 Opublikowano 4 Września 2025 Opublikowano 4 Września 2025 Sekcja komentarzy oczywiście nie zawodzi. Trzeba przyznać, że jesteśmy życzliwym narodem
huudyy Opublikowano 4 Września 2025 Opublikowano 4 Września 2025 Godzinę temu, Kris194 napisał(a): Sekcja komentarzy oczywiście nie zawodzi. Trzeba przyznać, że jesteśmy życzliwym narodem jestem ciekaw jak zniesie konfrontację z Neptunem
VRman Opublikowano 4 Września 2025 Opublikowano 4 Września 2025 @Kris194 Przecież to samo wrzucałem 2 godziny temu.
Suchy211 Opublikowano 4 Września 2025 Opublikowano 4 Września 2025 Jak to się ma do wizyty Karola u Donalda?
Kris194 Opublikowano 4 Września 2025 Opublikowano 4 Września 2025 2 godziny temu, VRman napisał(a): @Kris194 Przecież to samo wrzucałem 2 godziny temu. Faktycznie, przeoczyłem.
Stjepan Opublikowano 5 Września 2025 Opublikowano 5 Września 2025 https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/panika-w-rosyjskiej-armii-po-atakach-nowymi-ukraińskimi-pociskami/ar-AA1LTufI No i ładnie niech walą w nich tym co mają, niech kacapy poczują że wojna jest u nich, 3000km zasięgu, niezły ten Flaming.
Oldman Opublikowano 5 Września 2025 Opublikowano 5 Września 2025 3 godziny temu, Stjepan napisał(a): https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/panika-w-rosyjskiej-armii-po-atakach-nowymi-ukraińskimi-pociskami/ar-AA1LTufI No i ładnie niech walą w nich tym co mają, niech kacapy poczują że wojna jest u nich, 3000km zasięgu, niezły ten Flaming. Panika w rosyjskiej armii - jasne, a świstak siedzi bo wiewiórka była nieletnia, połowa newsów tego typu jaka pojawia sie w polskim necie to są newsy "ku pokrzepieniu serc"
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź