Co to ma do rzeczy aby rzetelnie informować społeczeństwo, przecież jesteśmy globalna wioska a Polacy jeżdżą i pracują w całej Europie, celowo nie podali żadnej informacji aby nie wyszło na jaw że żywność z tamtych kierunków to syf bez żadnej kontroli jakości
Żeby tylko nie wypowiadali dialogów w stylu "Tak, zbiorę dla Ciebie 76 kwiatków rozwielitki północnej w Zachodniej Marchii byleby tylko Zły Monarcha nie zaatakował naszych ziem."
@wallec, pamiętam, że miałeś referenta RX7800XT. Pamiętasz może jaki miałeś max UV stabilny? Mam taką kartę w budzie ITX i niestety jest to straszny piecyk, a przy wyższych obrotach jednak jest dosyć słyszalna. Obecnie na -10% PL i 1125mv. Na plus Hotspot vs core to różnica około 14-16c.
Ja nawiązuję, do tego, co trepek napisał - widział gościa co lał do dwóch mauserów. To od razu definiuje, że leje na wypadek wojny? To już jest nadinterpretacja Z resztą, nadal, czy to zbrodnia nawet jeśli? I jak napisałem, może przecież sobie z tego lać w chacie i za X czasu sobie przyjedzie i zaleje mausera znowu. Prepersi przecież zapasów nie chomikują tylko na bieżąco wyjadają i uzupełniają, poczytaj.
I równie dobrze może mieć x busów i latać na kurierce. Rano wszystkie po korek zalane przed wyjazdem i masz oszczędność czasu. 15 minut dziennie to jest 5h w skali miesiąca. Dużo, niedużo, kazdy mierzy po swojemu
A wojna jest realnym zagrożeniem, ciężko tylko oszacować prawdopodobieństwo jej wystapienia i moment nadejścia
masz, poczytaj: https://wiadomosci.wp.pl/cztery-lata-cudow-i-dwie-dekady-gnicia-opinia-7257833314552192a
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź