Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Ależ sensacja. 21 latek, który mieszka w Polsce od 8 lat, latał po Łazienkach i zahaczył o Belweder :heu:

Wielki sukces naszych służb, że wszędzie muszą się tym chwalić.

Zresztą ja się nie dziwię, że mógł wlecieć. Z tego co widzę, wcześniej nie było tam strefy wykluczonej. Wystarczy, że miał niezaktualizowaną aplikację.

Znowu ładnie komunikacja działa. Siedzi zatrzymany i na pewno nie składał wyjaśnień. Nikt nie wie czemu latał. Ponownie dawanie paliwa dla propagandy.

Edytowane przez MaxaM
Opublikowano

Znalezłem to

Jak czytałem to:

https://wykop.pl/link/7793071/wtargneli-na-teren-stacji-uzdatniania-wody-ingerencja-w-najwazniejsze-obiekty

Z tym, że ci mieli ukraińskie paszporty to mnie mniej interesuje, bo debili chcących zarobić kilka stówek znajdą w każdej narodowości, a ukraińcy mogli znać rosyjski więc i mogła być większa szansa, że się złapią na zarzutkę ruskiego agenta. 

W każdym razie moim zdaniem powinniśmy twardziej to traktować. Te ataki, ta wojna hybrydowa, mieszanie się w wybory. 

Tym bardziej powinno się też stworzyć przepisy pozwalające szybko pakować do pierdla wszelkich zdrajców, którzy bronią ruskich narracji. 

Ruscy JUŻ prowadzą z nami wojnę. A że nie czołgami to mnie nie interesuje. Powinniśmy to traktować jak akt agresji wojennej.

Opublikowano
13 godzin temu, zdunzdun napisał(a):

@huudyyTylko, że ten fakt potwierdził sam rzecznik koordynatora służb specjalnych. Raczej legitne źródło :E

Czyli rudy znowu kłamał? :E ojoj. 

13 godzin temu, crush napisał(a):

Prącie bardzo. Propagandziści od lewa do prawa. 

Mordo, ja się śmiałem bo dosłownie 2 dni temu ktoś wrzucał tego typa z Twittera, a inny go ośmieszał za używanie tego konta do poparcia tezy :E

Inna sprawa, że ten ukr to sobie życie przekreślił jeśli wojna się zaraz nie skończy, bo z 5 letnim zakazem wjazdu do Schengen wejdzie w próg poboru XD chyba, że ucieknie na wschód... 

Opublikowano
1 godzinę temu, huudyy napisał(a):

Inna sprawa, że ten ukr to sobie życie przekreślił jeśli wojna się zaraz nie skończy, bo z 5 letnim zakazem wjazdu do Schengen wejdzie w próg poboru XD chyba, że ucieknie na wschód... 

Obstawiam, że go nie wyrzucą z Polski. 

Powie, że nie wiedział, apka nie zablokowała lotu, a tak w ogóle to siedzę tu 8 lat. Nie ruszą go ;) 

• Upvote 1
Opublikowano
15 minut temu, huudyy napisał(a):

A Kijów miał być zdobyty w 3 dni mordo. 

Czyli mówisz OSINT na tym samym poziomie co ruskie? Zgadzam się. 🫡

8 minut temu, bourne2008 napisał(a):

image.png.679aad9c200fedf2189314fe39322591.png

Za 2 lata Ukraińcy w Gundamach, a ruskie będą w nich rzucać dzidami. 🔮

• Haha 1