Wojny i konflikty zbrojne na świecie
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dimazz · Opublikowano
PoE2 to gra która jeszcze nie wyszła. Jest w fazie wczesnego dostępu. Ja nie lubię tego typu gier gdzie muszę robić za testera a przy bugach lub brakach twórcy zasłaniają się wczesnym dostępem. Raz mi się zdarzyło kupić grę wczesny dostęp. PUBG. POE 2 ma być za darmo ale chyba nie w 2026 POE1 było przełomem. Rozwijało koncepcję diablo z dużym wsparciem i dodawaniem nowego kontentu. Gra była darmowa z nienachalnymi mikropłatnościami. PoE2 to już typowe żerowanie. Wczesny dostęp płatny a kiedyś może gra będzie za darmo. -
Przez leven · Opublikowano
Tysiąc ? Pfii moje już 2500zł https://www.morele.net/pamiec-g-skill-trident-z5-rgb-ddr5-32-gb-8000mhz-cl38-f5-8000j3848h16gx2-tz5rk-13125146/ -
Przez LeBomB · Opublikowano
@hubio ale to nie powód by kogoś do czegoś zmuszać, bo to jest zmuszanie. -
Przez TheMr. · Opublikowano
@Badalamann Ty mówisz o pojedynczych kompaniach które tego używały do tej pory, informacja jest o kompleksowej obsłudze na poziomie armijnym. To są dwa rozne tematy. To już wiem skąd oni czerpią swoje wypowiedzi. Chyba dzielą się między sobą. Trump i Putin Tak jak mówiłem. Ukraina od początku 2025 broni się tylko dzięki UE i swojemu przemysłowi, a i tak “rekordowe” zdobycze Rosjan są do odwrócenia silną kontra na poziomie dwóch brygad w większości przypadków na linii frontu. -
Przez lesiu155 · Opublikowano
Nie wiem, pewnie 0. A ile ich jest i ile jest w TM? W ogóle tutaj ta dyskusja nie ma sensu bo to już gadanie o gustach, jeden lubi fiołki, a drugi jak mu nogi śmierdzą. Każdy zainteresowany wie, co każdy sprzęt oferuje i jakie konsekwencje idą za jego kupnem. I albo się na to godzi, albo nie. Ja mogę tylko dodać, że kupowanie TM bez cookido mija się z celem.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź