Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Camis napisał(a):

Ja myślę, że chłop, pomimo jego wzorowania i fascynacji Trumpem, jednak się z tego wykręci. A to zainteresowanie jest po to, aby się jednoznacznie nie odciąć. 

Edytowane przez Suchy211
Opublikowano
3 godziny temu, Suchy211 napisał(a):

Ja myślę, że chłop, pomimo jego wzorowania i fascynacji Trumpem, jednak się z tego wykręci. A to zainteresowanie jest po to, aby się jednoznacznie nie odciąć. 

Pewnie powie, że Tusk mu nie dał kasy na wpisowe do tego elitarnego klubu. PiSowcy mają fioła na punkcie Pomarańczowego. Pewnie by mu oddali Podlasie jakby tam była ropa :D

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

@adashi Batyr i reszta pisowców już przebierają nóżkami by wejść xD 

Zobaczymy czy rząd się nie zgodzi na ten cyrk, czy ustąpią pod presją.

Bo Trump ma na nas metodę nacisku - groźby wycofania sił USA z Polski.

Zgadzam się z tym, że to totalne pajacowanie. Zapoczątkowane przez Trumpa, ale są i pajace z innych państw akceptujące ten kretynizm.

Sama akcja by się nadawała na scenariusz do głupiej komedi parodiującej politykę. Ale niestety to się dzieje naprawdę ;/ 

Opublikowano (edytowane)
13 godzin temu, trepek napisał(a):

I spoko, Bibi coś odpali o czyszczeniu Zachodniego Brzegu, Putin przyklepie, Nawrocki się pod tym podpisze.

Tylko ten podpis to będzie kolejny miliard z naszych kieszeni...

Godzinę temu, Badalamann napisał(a):

@adashi Batyr i reszta pisowców już przebierają nóżkami by wejść xD 

Bo Trump ma na nas metodę nacisku - groźby wycofania sił USA z Polski.

Zgadzam się z tym, że to totalne pajacowanie. Zapoczątkowane przez Trumpa, ale są i pajace z innych państw akceptujące ten kretynizm.

Sama akcja by się nadawała na scenariusz do głupiej komedi parodiującej politykę. Ale niestety to się dzieje naprawdę ;/ 

Nie, niema żadnej metody nacisku tylko nasze "elyty" to miękkie faje i cały czas myślą, że dalej jest prymat i mgła iluzji parasola ochronnego.

Przecież te stacje radarowe, które u nas mają to służą przede wszystkim im, gdyby coś zostało wystrzelone w kierunku USA, a nie żeby strzelać w oresznikowa lecącego na Warszawę. Jak ktoś jeszcze tego nie pojął to chyba musi powtórzyć podstawówkę.

Stacja ostrzegania na Grenlandii te same informacje poda 4 razy później.

Edytowane przez Paarthurnax
  • Upvote 1
Opublikowano
Cytat

Polska nie wyśle żołnierzy na Grenlandię. Wiadomo, kto miał powstrzymać Donalda Tuska

Kilka dni temu Donald Tusk poinformował, że w przeciwieństwie do Francji, Danii czy Niemiec, Polska nie zamierza wysyłać wojsk na Grenlandię. Jak wynika z ustaleń Radia Zet, pierwotna decyzja premiera była zupełnie inna. Media wskazały, kto tak naprawdę próbował powstrzymać Tuska.

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/polscy-zolnierze-na-grenlandii-to-on-mial-powiedziec-nie-donaldowi-tuskowi/l8rwwfc

3 godziny temu, Badalamann napisał(a):

Jak się zgodzi to będą mieli u mnie jeszcze większego minusa.