Ktoś poleci, jak podejść do Residenta w wersjach raczej odświerzonych, żeby to się czasowo kupy trzymało? Już kilka razy miałęm się za to zabrać, ale jakoś mi nie po drodze...
Ekhm, jakie połowa DB Goku dostał bęcki od King Piccolo, po czym wrócił od niego silniejszy i wygrał. Mały Piccolo jr raczej nie był silniejszy od Goku, nie był także w trakcie turnieju. Jedyny moment to w momencie ataku Raditza. Nigdy później Piccolo nie był od Goku silniejszy. Nawet podczas walki z 17tką czy Imperfect Cell.
Przecież miałem być w ignorach? Nie możesz beze mnie żyć? Akurat o problemie żabkowiczów wiem bardzo dużo To ostatnie świństwo co robi Żabka.
Dlaczego przymusza do DG doskonale wiesz i zakładam, że nie pytasz po to żeby się dowiedzieć tylko po to żeby mieć okazję do pojechania po mnie :. Nie dość, że narcyz to jeszcze toksyk
Nie oznaczam, nie piszę, a i tak mnie prowokujesz... To co robisz na tym forum to taki miękki hejt. Dostajesz bany i niczego się nie uczysz. Nawet chcesz się kłócić o coś o czym mamy takie samo zdanie czyli w temacie żabek
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź