@Phoenix.
Eh, dlatego na koniec napisałem że może to nie być tak złe jak w poprzednich oraz występuje tam deszcz..., ale mniejsza. Chciałem tylko podkreślić że samo RT może nie być wartę użycia jak w poprzednikach, ale PT może nadać się i trochę przesądza z pierwszym wrażeniem. Zależy czy utrzymają zamierzoną atmosferę, a RE9 od początku mógł być robiony z zamysłem PT.
Na YouTube wyskoczył mi już pewny fragmenty rozgrywki...
Skopiowali chyba najgorszy element RE6. Zobaczymy ile tego będzie i w jakiej jakości, ale 24 sekund pokazały lipę.
Seria RE nie powinna mieć takich elementów, ponieważ są okropne przy ponownym przechodzeniu.... Chyba że jest to zrobione jak moment we wagoniku.
Temat pół żartem, pół serio, ale pytanie jest prawdziwe . Pracuję (i gram ) w domu, większość dnia spędzam przy komputerze. Wstając od biurka i później do niego wracając mogę zauważyć, że jestem naelektryzowany. Czytałem, że to może mieć związek i z materiałem ubrań i suchym powietrzem. Ale jedna rzecz zwróciła moją uwagę. Jestem/byłem fanem chodzenia w klapkach i to wtedy najwięcej było tego typu problemów. Jak zacząłem chodzić w samych skarpetkach to problem ustał (łatwiejsze uziemienie? ), ale za to więcej dziur się pojawiało i par do kosza ląduje . Mieliście takie problemy, znaleźliście rozwiązania? Może jest jakiś preferowany materiał klapek do noszenia?
Negocjacje będa trudne. Ukraina będzie musiala miec limit mleka, negocjowac transport. Po za tym musi sie zrzec prawa weta przez 20 lat. Niemcy powiedzieli, że nie zgodza sie na rozszerzenie UE dopóki prawo weta w ue obowiązuje. To bylo kiedyś, gdzies dwa lata temu.
Doskonale widze, gosc pisal o PT i ty na to odp,a ja sie do tego odnioslem wiec prosze nie pisz mi o kontekscie bo robisz sam maslo maslane
https://ithardware.pl/testyirecenzje/resident_evil_requiem_test_kart_graficznych-48976.html
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź