Suchy211 1 425 Opublikowano 15 Lipca Opublikowano 15 Lipca 8 godzin temu, Paarthurnax napisał(a): ak robi to Iran, który poniekąd ma jakieś tam argumenty i świat by to przełknął dla stabilizacji i spokoju to jest to złe, ale jak trampek jawnie pluje wszystkim w twarz i jawnie uprawia piractwo to jest ok. Czas na pożar w pralni kolejnego lotniskowca Piotruś stał się piratem. Ciekawe na jak długo.
TheMr. Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca Mam nadzieje że afera rozdmucha się do takich rozmiarów że Syrski wyleci z hukiem z armii. A kolejne zmiany w rządzie Ukrainy pokazują że oni tej wojny nie wygrają tak jak chcą ją wygrać. Mogą zachować suwerenność, ale odzyskanie terenu to mrzonka.
Oldman Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca Cytat Opierając się na danych wywiadowczych, szef CIA poinformował, że średnia długość życia rosyjskiego żołnierza na polu walki w Ukrainie wynosi od 20 do 30 minut. — Nasze dane wywiadowcze są zgodne z niektórymi otwartymi źródłami raportującymi o wojnie w Ukrainie. Według nich średnia długość życia rosyjskiego rekruta, który trafia obecnie na pole walki w Ukrainie, wynosi od 20 do 30 minut — stwierdził szef CIA John Ratcliffe, cytowany przez Interfax.
Camis Opublikowano 16 Lipca Autor Opublikowano 16 Lipca To Ukraina jeszcze się trzyma?, dziwne adashi pisał że już mieli polec.
TheMr. Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca Tak, termin był przekładany parokrotnie A nie dość że na złość nie chcą upaść, to jeszcze odzyskali w ostatnich dwóch miesiącach sporo terenu
Suchy211 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca Taki szedł przekaz i wiele na to wskazywało. Wyłączną stroną robiącą mozolne, bo mozolne postępy była rosja, dlatego nadal mnie ciekawi co takiego się wydarzyło, że nastąpił taki zwrtot akcji.
trepek Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca Drony, rakiety, ataki na zaopatrzenie. Do tego duzo danych wywiadowczych. Btw. Jelcz i Rosomak beda w hali po Rafalo spawac i robic pojazdy wojskowe.
8V32 PcLab Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca 2 godziny temu, trepek napisał(a): Btw. Jelcz i Rosomak beda w hali po Rafalo spawac i robic pojazdy wojskowe. Łooo... to jednak nie rozkradli zakładów po Rafako, miło się zdziwiłem Po tym co działo się z Ursusem, Fabryką Kabli Ożarów, jakaś odmiana, albo zmiana czasów
hubio Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca Obiektywnie!: https://wiadomosci.wp.pl/narracja-zelenskiego-prorosyjskosc-jak-antysemityzm-opinia-7308163501541824a
Badalamann Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca Dogrywka w Iranie zaczęła się szybciej niż się spodziewałem. Ciekawe jak się tym razem zakończy lub rozwinie. A jeśli chodzi o Ukrainę to codziennie wyłączają z użycia po kilkanaście statkó z floty cieni. Piękna robota. Czekam na więcej ale też na uderzenia tego typu na innych morzach.
areczek1987 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca (edytowane) Edytowane 17 Lipca przez areczek1987
MaxaM Opublikowano 19 Lipca Opublikowano 19 Lipca (edytowane) W dniu 16.07.2026 o 21:07, Suchy211 napisał(a): Taki szedł przekaz i wiele na to wskazywało. Taki szedł przekaz na kacapskich kanałach. Widać kto jakie czyta jeśli przewidywał wjazd ruskich czołgów do Kijowa na luty Takie bingo byłoby ciekawe. Ale pewnie nie pójdą tak mocno. Edytowane 19 Lipca przez MaxaM
Suchy211 Opublikowano 19 Lipca Opublikowano 19 Lipca (edytowane) Co jest na tym obrazie? No i nie wiem czy ruskie czy nie ruskie "kanały", skoro teraz ogólnie idzie przekaz odwrotny. Edytowane 19 Lipca przez Suchy211
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź