Wojny i konflikty zbrojne na świecie
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sideband · Opublikowano
Na żadnym desktopie nie zrobisz tak niskiego poboru mocy nawet na poprzednich generacjach gdzie był niższy pobór mocy na Intelu w idle i niskich poborach mocy. A pobór mocy w idle będzie rósł ze względu na to na bardziej prądożerne chipsety, większą liczbę i szybsze Pci-express oraz szybsze DMI. Ten pobór mocy, który podałem to całego dla urządzenia z sieci, a nie CPU z softu Intelowskie mini PC mają jeszcze niższy pobór mocy w idle. Mini PC mają rekordowe niskie poboru mocy w idle i niskich obciążeniach tak samo jak lapki. Co do wydajności to podłączasz dodatkowe GPU przez oculinka i już masz wydajność -
Przez hubio · Opublikowano
Tak odnośnie tematu czyli patologia zachowań w Polsce to jadę sobie wczoraj tramwajem. Godz ok 22. I 2 gości z piwem w ręku, popijających. Mocno nawalonych, ale na nie na tyle, że nie mogą komuś zrobić krzywdy. Tatuaże. Na moje niedawno opuścili ZK. I debatują jak będą sprowadzać amfę z Ukrainy... Zaczepiali jakiegoś kolesia, ale nie jakoś mocno. I tak sobie pomyślałem, że jakby usłyszeli ukraiński to by raczej nie byli wobec tego obojętni... Tragedia po prostu... Ja nie wiem czy jak ktoś w warunkach recydywy spędza ileś tam lat po ZK to czy obligatoryjnie nie powinien być całodobowo monitorowany. A już szczególnie w miejscach publicznych... -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Ale uruchomię na tym Batman Arkham Knight w 4k 60fps lub pożągluję częściami? No właśnie Intel też potrafi tak idlować, ale po dostrojeniu na odpowiedniej płycie, przynajmniej tyle widziałem w tematach pod NAS. Gdyby nie to że jeszcze chcę emulować PS3 i mieć sensowne kodowanie h265, wraz z wydajnością <25W to brałbym 5700x3d dawno temu. -
Przez sideband · Opublikowano
Mini PC nawet z AMD 8/16 z 780M w idle łykają 6-7W
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź