areczek1987 1 149 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Posłuchaj co Metzeniontko tam ci o tej rezerwie wspomina.
Badalamann Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu @areczek1987 Nie upadłem na głowę by słuchać bredni Memcena. Czy to o rezerwie czy o czymkolwiek innym. Nie ma to też nic do opisywanej prawdopodobnej sytuacji, na którą przygotowuje się Polska i szerzej NATO.
areczek1987 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Upadłeś na głowę pierdoląc swoje dyrdymały nie potrafiąc się rozejrzeć wokół i jeszcze chcąc dyskutować. I przestań mnie tu przywoływać do tablicy @Badalamann chyba że chcesz prowadzić swoje odrealnione monologi.
Badalamann Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) @areczek1987 A teraz już zupełnie nie wiem o co Ci chodzi. Pytałem o to co masz a myśli wrzucając jakies głupoty o odwoływaniu wyborów i trzymaniu sie koryta. Edytowane 16 godzin temu przez Badalamann
areczek1987 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu No to nie ma zrozumienia między nami więc nie będziemy drążyć tematu. Minister sportu robi wykład ni z gruszki ni z pietruszki z zawartości konstytucji i można się rozejść. A właściwie zgrywać tą słynną rezerwę. @Badalamann Odmaszerować!
Badalamann Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu @areczek1987 Nie między nami. Tylko Ty nie zrozumiałeś o czym wypowiadał się polityk i dodałeś jakąś bezsesnowną interpretację. Stąd to wyjaśniłem.
areczek1987 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Aaa więc ty mnie rozumiesz a ja czegoś nie rozumiem. No to już jakiś postęp. Wrzucaj swoje newsy bez wywodów z du*y i nie prowokuj.
ptys Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Teraz, areczek1987 napisał(a): nie muszą, jakiś mały incydent na granicy, tfusk wprowadza stan wyjątkowy i wybory przesuwają o 150dni chyba że nas wciągną w konflikt to zostają te szuje u władzy tak długo jak coś w skarbcu zostanie
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź