Wojny i konflikty zbrojne na świecie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Doamdor · Opublikowano
Da sobie radę z 7800X3D. Mam 245K + 47mm chłodzeniem i na stock w Cinebench R23 było maks 80C. 245K po OC lepszy od 7800X3D. -
Przez VRman · Opublikowano
Ładnie wywaliło w kosmos tanie SATA 70zł za 250GB zmieniło się w 130 Za 70 dziś na allegro są dyski 60-120GB używane przez 4 lata nonstop patrząc na liczbę godzin, choć sprzedawca zapewnia, że pracowały tylko 2 lata (może w machinie czasu jakiejś ) Tani badziewny dysk 480GB Adata był za 130zł na promocjach. Dziś zaczynają się od 350-400. Jakimś cudem dyski wyprodukowane z tanich kości przed podwyżkami, zdrożały o ponad 100%. Jakimś cudem obudowy, transport, kontrolery, porty, montaż - też zdrożało o Ponad 100% No magia Orlenu normalnie -
No może nie "stary dobry" bo AA tradycyjnie oznaczało co innego, a DLSS to "temporal reconstruction" i oparcie się na więcej niż 1 klatce obrazu. Reszta się zgadza. -
skoro już poruszyliśmy temat covidów nie do końca pasuje do wątka, bo nie uważam gościa za szura ani zwolennika spiskowych teorii. Wręcz przeciwnie. Bardzo gościa szanuję. Co do tych dziwnych "white clotów" to może być przez szczepionki, może przez Covida. W każdym razie może mieć związek z tzw. long covidem (czy czymkolwiek innym dla tych co się upierają przy dokładnym nazewnictwie) -
Przez Iri · Opublikowano
U mnie dwa lata działała ale w tym przypadku jest to losowe. Są przypadki ,że komuś padł układ po 3 tygodniach, innemu po 4 miesiącach, kolejnemu zaś po 1 roku czy po 2 latach jak u mnie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź