Gry z PlayStation będą trafiać na PC
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
40/50% to jest cholernie dużo. Trochę trudno mi się wyobrazić funkcjonowanie w takich warunkach i jakieś nagłe wydatki czy w ogóle np. wakacje. Ja przy leasingu celowałem w maks 5-8% -
Przez Lypton · Opublikowano
Nowy Guy Ritchie. Mam wrażenie, że Guy strasznie zdziadział przez lata i stracił pazur w tym, w czym kiedyś był top. Filmy "z dystansikiem" średnio mu ostatnio wychodzą (ten crap dla Apple+, ech), o wiele lepiej to wygląda, gdy idzie w pełną powagę, jak w The Covenant czy Wrath of Men. A z In the Grey dodatkowo wiąże się ciekawa, choć smutna historia. Kręcenie filmu zakończono już jakoś jesienią 2023. Ale że finalny produkt nie został zaaprobowany przez osoby decyzyjne, miały być robione dokrętki. Do których nigdy nie doszło, bo nie szło zgrać harmonogramów aktorów. I premiera była przekładana z roku na rok, bo a nuż się uda, aż dystrybutor zrezygnował z praw do niego i producent musiał szukać nowego. Nie udało się, więc własnymi siłami rzucają do kin film de facto nieukończony. -
Przez wallec · Opublikowano
Ja to czaje ale po czasie to już inaczej wygląda. Np teraz świadomie przyżydziłem ~20zl na sztuce i np zamiast 0226 mam 4925 co jest pierdołą ale za dwa lata dla kogoś "ooooo Panie trzyletnie opony z 2025 roku, katastrofa" vs "ooooo Panie jakie piękne dwuletnie kormoranki z 2026 roku, nie to ja tu nic nie będę negocjować, widać że zadbane wozidło". -
Przez ibizpl · Opublikowano
No właśnie nie, chyba że masz na myśli Orlen jako właściciela największej sieci stacji w kraju. W ciągu zaledwie 10 dni cena hurtowa wzrosła o ponad 800 zł na metrze sześciennym, co przekłada się na wzrost o ok. 80 groszy netto na litrze. Zauważ że właściciele stacji nie maja gdzie magazynować zapasów, w przeciwieństwie do Orlenu, muszą kupować na bieżąco po cenach hurtowych.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi