maras2574 889 Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia 6 minut temu, Dominix napisał(a): Daj sobie 1l paliwa i sprawdź na oponach dla super car. Tak zrobiłem, od razu lepej Ale do 2:06 jeszcze daleko. Jeszcze mi się rozpadało bo ustawiłem pogodę na dynamiczną Swoją drogą robi to robotę, część toru słońce, część deszcz
JohnyWol 81 Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia Faltspoty nieźle działały już w ACC. Nie raz zdążyło mi się ratować i kończyło się zblokiwaniem kół, no i potem szarpało (czy może na G923 stukało ) kierownicą w zakrętach. W ACE nieźle też czas załączanie się ABS, i to nawet na G923 więc na DirectDrive musi to działać jeszcze lepiej
maras2574 889 Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia (edytowane) 2:08 moje wypociny Edytowane 19 Stycznia przez maras2574
galakty 3 305 Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia U mnie póki co 2:08:200 W niektórych autach można ustawić 0, 1, lub 2 litry paliwa. Pit limiter na 50 km/h, mimo że jest 60 km/h. Niuanse ale sporo tego. Za to BMW M4 całkiem fajnie jeździ + nawet zmiana TC jest odwzorowana na desce rozdzielczej, fajnie.
IceMan 103 Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia Stary jestem i zardzewiały, ale jeszcze jeszcze coś pamiętam jak się jeździ 2:04,686 Brakuje czasów sektorów żeby na poważnie się brać za time attack.
Zas 287 Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia (edytowane) 21 godzin temu, Tomek1623 napisał(a): Zajebiście czuć na kierownicy jak złapiesz flat spota, z każdym zblokowaniem koł efekt sie nasila. Przecież to jest najbardziej wkurzająca sprawa jeśli chodzi o FF. Mnie nawet w pierwszym CARS wk...ł ten efekt spłaszczonej opony (czasem się pojawiał po słabym starcie), o innych grach nie wspominając. Pierdzielić taki realizm, gdy ci potem przez resztę wyścigu chce wyrwać kierownicę z rąk. ...No, dobra, przesadzam, ale to szarpanie albo wibracje potem są naprawdę... Edytowane 19 Stycznia przez Zas
maras2574 889 Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia 1 godzinę temu, IceMan napisał(a): Stary jestem i zardzewiały, ale jeszcze jeszcze coś pamiętam jak się jeździ 2:04,686 Brakuje czasów sektorów żeby na poważnie się brać za time attack. Pisać to sobie możesz Dawaj fotę
Tomek1623 266 Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia Jest jeszcze z czego urywac. Jest fun z jazdy jakiego nie miałem dawno.
galakty 3 305 Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia Nie no bez przesady, jeździ się fajnie ale takie "emocje" to mogłeś mieć już wiele lat temu Jedyne co EVO obecnie robi bardzo na plus, to odwzorowanie kokpitu i tryby jazdy. Czuć jakbyśmy siedzieli w prawdziwym aucie, do VR to będzie piękna ścigałka. Odnośnie S2000, jutro wylatuję, ale przyszły weekend gonię was chlopaki, muszę zejść do 2:07:000 chociaż
IceMan 103 Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia 2 godziny temu, maras2574 napisał(a): Pisać to sobie możesz Dawaj fotę Heh całe szczęście zrobiłem fotę. Ciekawe kiedy dodadzą zapisywanie replayów i jakieś statystyki. 2
maras2574 889 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia Nooo, to teraz możemy Cię gonić Rewelacyjny czas
Zas 287 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia (edytowane) A always online wam się podoba? Czy to tylko w The Crew była wada? Edytowane 20 Stycznia przez Zas
Dominix 403 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia (edytowane) Ja dzisiaj nie mam czasu na trenowanie bo na AC musze wrocic i trenowac austrie na F4 bo mam lige :D, jutro sezon w D4 ale z ta imola jeszcze nie skonczylem nie ma SS nie ma wyniku na tablicy Edytowane 20 Stycznia przez Dominix
galakty 3 305 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 2 minuty temu, Dominix napisał(a): nie ma SS nie ma wyniku na tablicy Nie wrzucałem swojego bo nie ma sensu jak tyle odstaję
Dominix 403 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia Spoko, poczekamy Brakuje jak iceman wpominal, czasu sektorow, mozna zobaczyc gdzie sie traci/zyskuje najwiecej. Moze jak serwery rusza to juz bedzie wiecej informacji o robionych czasach na profilu i bedzie to zapisywane.
galakty 3 305 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia Właśnie brakuje statystyk i rekordów w profilu... Wiem że to EA, ale kurde no I tak dobrze że jest "różnicówka" na żywo, widać kiedy się skopało.
Tomek1623 266 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia Protest! Mój czas jest o sekundę gorszy niz na tablicy Wieczorem go poprawie dopiero XD
Dominix 403 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia Poprawione, z rana mi sie cyferki zle czyta
pieciak 44 Opublikowano 20 Stycznia Autor Opublikowano 20 Stycznia to jedno okrążenie robicie i ten czas zapisujecie? a warunki pogodowe jakie? asysty? skrzynia manual czy automat? bo też ma znaczenie...
Dominix 403 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia robisz sobie ile okrazen chcesz, dajesz najlepsze zaliczone i tyle. Asysty bez znaczenia, kazdy jedzie jak mu pasuje. Co do warunkow to na sucho, zeby sie na torze utrzymac 1
maras2574 889 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 3 godziny temu, galakty napisał(a): Bez exploitów żadnych? WTF Co to exploity ? 49 minut temu, pieciak napisał(a): skrzynia manual czy automat? Ja manual, reszta jak @Dominix napisał
Dominix 403 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia 4 minuty temu, maras2574 napisał(a): Co to exploity ? cos na zasadzie, tniesz pierwsza szykane ale jesli odpuscisz lekko gaz to gra nie zaliczy tego jako scinanie i czas bedzie zaliczony. czyli bug gry ktory daje ci jakas przewage. Ja w F1 spotkalem sie z czyms takim na singapurze gdzie mozna bylo wyjechac poza tor po T1 i lepiej sie napedzic do T2 ale jak sie lekko odpuscilo gaz w odpowiednim momencie gra nie zaliczala jako wyjazd poza tor i mozna bylo miec zaliczone okrazenie. Albo w F1 23 gdzie podczas SC dogrzewajac opony mozna bylo to robic jadac caly czas na hamulcu, hamulce sie rozgrzewaly i nagrzewaly opony, nie musiales falowac po torze i zuzywac opon, jechales jak kimi 1 1
IceMan 103 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia (edytowane) 3 godziny temu, galakty napisał(a): Bez exploitów żadnych? WTF Żadnych sztuczek, jedynie szykanę trzeba ostro ciąć, ale w granicach rozsądku żeby gra nie uznała tego za cięcie. Aaaa i lekko liznąłem setup, ale minimalnie. Bawiłem się w simracing zanim to było modne i jak się mówiło "simracing" to patrzyli na Ciebie jak na freaka Także delikatnie mówiąc mam duże doświadczenie Edytowane 20 Stycznia przez IceMan
Rekomendowane odpowiedzi