Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jak zwykle pod prąd 😉

Nordschleife jest nudne jak flaki z olejem. 

Lata temu, kiedy jeszcze nie było dobrze zrobionego Nordschleife i była to nowość, wtedy czuło się ten mistycyzm. 

Teraz ten tor jest dla mnie nudny jak droga do pracy. 

Zdecydowanie wolę krótkie tory wymagające precyzji i powtarzalności dla uchwycenia przygotowania mojego i samochodu. 

Nordschleife jest za długie na częste rozkminy czegoś. 

Można się czasem przejechać, ale żeby się tym ekscytować? 

No i Evo... samochody które są albo za szybkie na ten tor, albo jeszcze za słabo dopracowane żeby jazda po nim była czymś więcej niż kolejnym zaliczeniem. 

• Upvote 1
Opublikowano
9 godzin temu, tekkno napisał(a):

Nordschleife jest za długie na częste rozkminy czegoś. 

Można się czasem przejechać, ale żeby się tym ekscytować? 

No i Evo... samochody które są albo za szybkie na ten tor, albo jeszcze za słabo dopracowane żeby jazda po nim była czymś więcej niż kolejnym zaliczeniem. 

Dla mnie ten tor jest bardzo, bardzo techniczny. Lubię testować na nim nowe maszyny, bo mam porównanie co która potrafi. Taka ostra trasa porsche cayenne to niezły ubaw. Z tym że tam się po prostu nie da ścigać, no i wiekszość osób nie potrafi. Nazwałbym ten tor "skrajnie niepraktycznym". 

Celna uwaga z tymi torami. To jak dawać GroupC w pakiecie z Autodrom Most.

Opublikowano

Trochę martwi info z trailera ze Free Roam trafi do gry w tym roku. Chyba bedzie opóźnienie i nie wyjdzie w najbliższym czasie. Miało byc early 2026, ale boję sie ze bedzie raczej w okresie wakacyjnym :(

Obym sie mylił