Piraci drogowi
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sideband · Opublikowano
Między czasie wleciał update także jak ktoś robi porównania to się może mu pomieszać -
Przez Hard Reset · Opublikowano
Przy Rx9070xt jest jakaś zauważalna różnica w BF między i5 i7 i9 oprócz większego poboru prądu? -
Przez VRman · Opublikowano
Nie, nie chodzi mi o to, co pisałem w swoim wątku teraz. Chodzi mi o to, że Nvidia po prostu dodaje do ceny "bonus" z powodu tego, że jest tam AI. Po pierwsze bo ma to siłę marketingową, a po drugie bo wpakowali już "niechcący" w R&D AI tyle kasy że potem gracz płaci więcej kupując kartę. W tym sensie. No i dlatego, że wartość wzrasta bo graczom przez AI chętnie karty podkupują ludzie kupujący karty do AI. A w tym sensie o którym myślałeś, a wyśmiewasz - też. Ale specjalnie nie pisałem o nim tym razem. PS. -
Przez dagedy · Opublikowano
Panowie przepraszam jeśli było, ale bardzo mnie to denerwuje, a wręcz wkur... Czy jest jakaś metoda na to aby wymusić na RTX aby monitor podpięty do HDMI był tym pierwszym (domyślnym) ale nie DP? -
Przez PepePanDziobak · Opublikowano
stalker 2 , cp2077 na 1080p przy rtx 4060 ,vram załadowany po korek da się grać ale co aktualizacja sterów miałem wrażenie że było gorzej
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi