slafec 76 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja @musichunter1xJednym słowem spora różnorodność, każdy powinien znaleźć coś dla siebie. Wymieniłem tylko część gier, listę można ciągnąć bez końca, szczególnie gdy uwzględni się mniejsze tytuły - nowa Castlevania 2D, Loulan, Ontos, nowy Silent Hill, Resonance: A Plague Tale Legacy, Sinking City 2, remake/reboot Tomb Raidera, Lords of the Fallen 2.
AudRob 495 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja W dniu 28.05.2026 o 08:32, azgan napisał(a): Kto ma nie po kolei w głowie klepki poukładane , kupi za 2xdrożej , a normalny człowiek jak nie ma ciśnienia poczeka i zagra w GTA 6 jak wyjdzie na PC. Będzie taniej i też dobrze. Podejrzewam że dużo ludzi się zapożyczy , żeby PS5 Pro kupić potem będą za połowę ceny sprzedawać
Qrdello 1 255 Opublikowano 30 Maja Autor Opublikowano 30 Maja (edytowane) Zabraknąć nie zabraknie, bo kto miał kupić to kupił i ma - nie ma jakoś przesadnie wiele ogłoszeń na portalach. Niemniej jest to kolejna potencjalna akcja dla skalperów, którzy wykupią stock i cenie MSRP i będą + 1k PLN handlować przy premierze. Edytowane 30 Maja przez Qrdello
AudRob 495 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Tak na szybko znalezione na OLX z dyskiem 2TB , myślę że jeszcze gość zjedzie z ceny. olx.pl/d/oferta/nowa-konsola-ps5-pro-2tb-cfi-7121-playstation-5-pro-CID99-ID1aRxJL.html?search_reason=search%7Cpromoted @Qrdello siema🤝
WOYTAZ 0 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja (edytowane) 17 godzin temu, kanon7 napisał(a): Moje dzieci na to czekają😃Forza Horyzon 6 Edytowane 30 Maja przez WOYTAZ
Phoenix. 7 022 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca https://www.ppe.pl/news/412873/nowy-god-of-war-na-state-of-play-i-kolejna-gra-playstation-studios-insider-potwierdza-szczegoly.html
galakty 5 169 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Hmmmm skoro prezentują monitor 1440p, to może w końcu gry zaczną to obsługiwać? Bo o ile się nie mylę, taka GT7 i tak ustawia się w rozdzielczości 4K?
slafec 76 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Obsługę 1440p wprowadzili dawno temu PS5 Beta introduces 1440p support, Gamelists, and more Dalsze wsparcie zależy od konkretnych twórców gier.
Phoenix. 7 022 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca PS5 od dawna obsluguje 1440p. A realnie nie ma to znaczenia bo i tak robi downscaling
galakty 5 169 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Obsługa to wiem że jest, bo robiłem test i VRR działa, chodzi mi o same gry które chyba trybu 1440p nie mają
azgan 1 860 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 🕯 https://www.ppe.pl/news/412904/to-juz-niemal-oficjalne-marathon-zniszczyl-bungie-ktore-ma-sie-szykowac-do-masowych-zwolnien.html
slafec 76 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca To może mieć kilka przyczyn np. zawieszenie programu Playstation Hits, wycofanie z olbrzymich obniżek i ogólny wzrost cen, a także nacisk na subskrypcję - na początku generacji dodali plany PS Plus Extra i Premium.
lukadd 3 763 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Główna, że nie mają żadnych petard, takie średniaki klepią za setki milionów. Teraz jak faktycznie przestaną wydawać na PC to jeszcze bardziej sprzedaż im spadnie. 1 3
slafec 76 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Od czasów PS4 wydają rocznie 1-3 duże exy, także niewiele się pod tym względem zmieniło. Ceny to zupełnie inny poziom - Demon's Souls prawie 6 lat po premierze i cena w PS Store 339 zł (na wyprzedażach zawrotne 50% obniżki). TLOU Remake, Ratchet, Ghost of, Astro Bot, Spider Man 2 i inne tytuły tak samo albo w pełnej cenie, albo z rabatem do 50%. Pudełka są tańsze, ale dawniej było znacznie lepiej.
galakty 5 169 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Pudełka idzie odsprzedać, ale dużo PS5 nie ma nawet napędu, a to też obniża jednak popularność.
Kris194 5 069 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca (edytowane) 4 godziny temu, Phoenix. napisał(a): Ostatnią grę first party na PS5 kupiłem niecałe 2 lata temu także po części jestem winny tych wyników A tak zupełnie poważnie to Sony nie ma żadnych "petard" więc nie ma też na czym kręcić bardzo wysokich wyników. Edytowane 2 Czerwca przez Kris194 2
Phoenix. 7 022 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Nie ma gier to nie ma wynikow, ten niski wynik jest zrozumialy
Kris194 5 069 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Pokaz bez wątpienia mocny ale generalnie zabrakło czegoś co by wgniotło w fotel niczym Uncharted 4.
j4z 1 873 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Baba Gowem... A myślałem, że żartował tu ktoś, jak to tym wspominał. Walka nawet spoko wygląda. Lubię tę aktorkę. Pomyśli się może kiedyś. Od Ragnaroka odbiłem, był zbyt podobny do poprzedniej gry. 1
Spychcio 911 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca God of War... kobieta, gadający miecz i wielka Galaretka Dramat co się stało z tą serią. Czekam już tylko na Remake oryginalnej trylogii z Kratosem. 1
ODIN85 4 926 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca A właśnie cisza w tym temacie więc na ten rok nie ma co liczyć.
Amphilyon 9 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca (edytowane) słabooo, 3/4 Third-party, Wolverine kolejna kaszana dla mass i dad-gamerów ala spider-man, ale hejj przecież to Marvel i jeden z najpopularniejszych super-hero, więc kij że gameplay to bieganie i mashowanie 2-3 przycisków przeplatanych scryptami, kogo to jeszcze jara ? Sony jak zwykle od lat, klepie bezpieczny szit albo gry-powtórki z rozgrywki, jeszcze trochę to będą wypuszczać 1 grę od siebie na rok max bo co nie wyjdzie to i tak 9+/10 no bo się należy Edytowane 3 Czerwca przez Amphilyon 1
Kadajo 9 968 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca I oni się faktycznie z PC zabrali czy jednak nadal będą na niego wydawać swoje gry ?
Rekomendowane odpowiedzi