Skocz do zawartości

PlayStation 5/5 PRO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, IceMan napisał(a):

Tak patrzę na ceny używanych PRO i to jakaś patologia jest.

Używane za 3200-3400, jak nowe w sklepach 3700-3800. WTF ?

Te 300-500 zł można już dołożyć dla gwarancji i świętego spokoju.

Dlatego wziąłem zwykłą używaną, Pro ma chore ceny, a to wciąż słaby sprzęt jak na prawie 4000 zł, PC lepiej ogarnie dzięki DLSS.

Opublikowano
Godzinę temu, lukadd napisał(a):

Pewniaki

😀

Panie, nieświadomi to do lombardów chodzą. Jak ktoś potrafi wystawić, to i potrafi wcześniej sprawdzić, za ile wystawiają. 

Opublikowano
W dniu 19.05.2026 o 15:31, ODIN85 napisał(a):

Leżeć i nie zamknięta w szufladzie.

Nie polecasz już jak kiedyś na pclab żeby owinąć kocem jeżeli będzie za głośna ? :E

W dniu 5.05.2026 o 20:38, j4z napisał(a):

Zrób z tego Tweeta. Może imbecyle z pepełe podłapią. xD

https://www.ppe.pl/news/411590/007-first-light-za-niecale-5-zlotych-tak-ale-jest-jeden-haczyk.html Wrzucili coś lepszego :E

Opublikowano

Jestem pod wrażeniem jak Sony ogarnęło haptykę w GT7... Na początku myślałem że pad jest uszkodzony, a on ma adaptacyjne spusty które reagują na grę :o 

Teraz jak odpalam Forzę to mam wrażenie że gram w Mario Kart xD 

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, galakty napisał(a):

Jestem pod wrażeniem jak Sony ogarnęło haptykę w GT7... Na początku myślałem że pad jest uszkodzony, a on ma adaptacyjne spusty które reagują na grę :o 

Teraz jak odpalam Forzę to mam wrażenie że gram w Mario Kart xD 

Odpal Returnala. Tam masz krople deszczu na padzie:lovin:

Opublikowano (edytowane)

Ogłoszą tylko, że zamykają Bungie:

Niby normalna praktyka przy zakończonym projekcie, ale patrząc na to szerzej, to tam korki od szampana po premierze Marathona raczej nie wystrzeliły. Ogólnie bez śmieszkowania to wiadomym było, że Marathon to będzie dla nich być albo nie być. Sony wpakowało w Bungie furmankę pieniędzy na fali popularności gier usług licząc przy tym pewnie na wykłądniczą wręcz monetyzację, a tutaj mamy flopa. Nie wróżyłem tej grze sukcesu i nie trzeba było być wielkim znawcą branży, aby czegoś takiego oczekiwać.

Edytowane przez Kszyrztow
Opublikowano

Marathon to jedna z ofiar polityki Sony, która okazała się po prostu spóźniona o kilka lat. A że sama gra na żadnej płaszczyźnie nie bardzo dowozi, faktycznie ciężko dziwić się obecnej sytuacji. Szkoda, Bungie serią Halo mocno odcisnęło się w historii gier, a później - za sprawą Destiny - praktycznie zatrzymało w miejscu. Po latach desperackiego odcinania kuponów w postaci drugiej części i masy dodatków, wygląda na to, że przyszedł czas zakręcić kurek. W wydawaniu Destiny 3 sensu nie ma chyba żadnego. 

• Upvote 1
Opublikowano

Ofiara polityki Sony? Przecież Bungie miało autonomię, dopiero niedawno weszli w struktury PS Studios.

No i warto podkreślić, że Marathon jest flopem pod względem finansowym, ale opinie od graczy ma mimo wszystko bardzo wysokie.