PlayStation 5/5 PRO
-
Ostatnio przeglądający 6 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Winter · Opublikowano
@Camis Nie podoba mi się narracja RFK, że wszystkie szczepionki są złe. Można to łatwo i szybko zweryfikować, bo kiedy szczepionki zostały wprowadzone do obrotu to śmiertelność drastycznie spadła. Tutaj nie będę go bronił, bo koleś nie ma racji. Natomiast w przypadku COVIDu sprawa już nie jest taka zero-jedynkowa. Wszyscy byliśmy ofiarami ekspertymentu medycznego. W dodatku nie wiadomo jakie będą konsekwencje szczypawki w okresie 10-20 lat. -
Przez ITProffesionalUser · Opublikowano
Bo przecież każdy człowiek musi mieć fach w ręku.Tylko co wtedy z zawodami niższego szczebla?Dlaczego się ze mnie wyśmiewasz,że próbuje cokolwiek ruszyć ze swoim życiem?Jakaś próba dowartościowania siebie? Dlaczego zaraz zakładasz,że za granice bez języka to patologia?W tamtym poście praktycznie porównałeś mnie do gości z Indii i innych krajów trzeciego świata. Mój wuja wyjechał w wieku 45lat za granicę,robi na magazynach,w weekendy często dorabia sobie jako kierowca i jest w stanie utrzymać tam siebie i wysyłać pieniądze do rodziny w Polsce. I UWAGA,pracuje w Niemczech. Nie znając języka Niemieckiego i angielskiego. Wywodzę się z małej (1500 osobowej wioski),gdzie większość aktywnych zawodowo wyjechała za granicę i jakoś nie widzę,żeby wracali do Polski. -
Przez zxc · Opublikowano
Co, to jest za ram)KingBank), pierwszy raz, to widzę xd? Po, co chcesz zmieniać płytę xd? -
Przez kanon7 · Opublikowano
Te kłótnie co lepsze: PS5/PC jest śmieszne, bo oba sprzęty mają duże plusy indywidualnie: PS5: + włącza i grasz (bezobłsugowość) + exy Sony najszybciej + płyty (kolekcjonowania / "własność" gier) + jedno z najtańszych opcji grania (kupno używanej i sprzedaż) + cena / moc (PS5 obniżka 14.11.24 r. -> 1699 zł digital / 2049 zł blu-ray) + brak czekania na duży hity (np. GTA VI) PC: + fps'y na padzie? (masz myszkę + pada) + exy z wszystkich 3 platform (Xbox, PlayStation, PC) + możliwość kupna (wybór) sprzętu taniego, średniego, dobrego, lub wypas w spoko cenach obecnie + brak płacenia za multiplayer + mody na maksa + najtańsza cyfra w porównaniu z konkurencją (PS5/Xbox Series) Jeden woli schabowy, inny makaron. Oba ww sprzęty mają coś superowego do zaoferowania. Nie, problem leży w różnicy ceny PS5/PS5 Pro, a różnice w grafice. PS5 Digital 1699 zł po obniżce (14.11.2024) PS5 Blu-ray 2049 zł po obniżce (14.11.2024) PS5 Pro Digital 3499 zł + napęd obecnie ~999 zł i "szukanie różnicy w grafice przez lupę". W TYM jest problem do dużej różnicy ceny, a różnicy grafiki znikomy. Oj nie, błędną grafikę wkleiłeś -
Przez PaVLo · Opublikowano
Zamówiłem pamięci RAM z Xkom (Fury Renegade 2x32GB DDR5 6000) Dzisiaj została odebrana paczka z paczkomatu Inpost i niestety z tego co widzę ktoś chciał się do niej dobrać, bo widać celowe przecięcie. Przecięta koperta i kartonik. Dzwoniłem na infolinię Xkom i konsultant powiedział, że można zgłosić zwrot lub wymianę na inny. Co proponujecie zrobić, zostawić je bo raczej kostki są ok, czy skorzystać z możliwości zwrotu i wymiany na inną?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi