Elvis79 43 Opublikowano wczoraj o 17:36 Opublikowano wczoraj o 17:36 2 godziny temu, voltq napisał(a): @Vulc , dzieki za link można zaoszczędzić troche , nigdy nie zamawiałem na amazonie , mozna normalnie placic blikiem i do paczkomatu inpost ? , zadnych ceł itd nie trzeba płacic ? Ja polecam wziąść Prime za 49zl na rok chociażby dla The Boys i coś tam innego pewnie znajdziesz, do tego co miesiąc dają po kilka darmowych gier na PC i darmowa dostawa z Amazon bez minimalnej kwoty zamówienia i często jak ktoś ma prime to jeszcze taniej za jakiś produkt wychodzi. 2
Art385 90 Opublikowano wczoraj o 18:23 Opublikowano wczoraj o 18:23 Też polecam best shit ever. Taniej z prime to się żadko zdarza ale za to oferty tylko dla prime już częściej. 2
kanon7 91 Opublikowano wczoraj o 18:44 Opublikowano wczoraj o 18:44 Spotkał się ktoś, aby w dużych sieciach sklepów typu MM, ME, rtveuro itd. były stacjonarnie na półkach sklepu PS5 Pro - czekające na kupno? Czy tylko i wyłącznie zamówienie? 1
ntt_system 33 Opublikowano wczoraj o 19:02 Opublikowano wczoraj o 19:02 w dużych miastach może i są, u mnie w małym mieście (malopolska) zarówno ME, rtvEuro, Neonet nie było i nie ma, tylko na zamowienie
DżonyBi 289 Opublikowano wczoraj o 19:04 Opublikowano wczoraj o 19:04 (edytowane) Przecież można sprawdzić na stronie dostępność w sklepie. Widze, że jest w kilku miastach. Edytowane wczoraj o 19:06 przez DżonyBi 1
SethJames 54 Opublikowano wczoraj o 19:49 Opublikowano wczoraj o 19:49 (edytowane) Jest nowy patch do the last of us part 1 na PS5 Pro. Podobno w końcu "New patch for last of Us Part 1. Just tested, they finally fixed the broken oversharpened fidelity mode!" zaraz przetestuje EDIT: Potwierdzam, tryb rozdzielczości został naprawiony i wygląda teraz jak na bazowym PS5. Jest to obecnie mój preferowany tryb w połączeniu z VRR i odblokowanymi klatkami. Nie wiem dokładnie, ile jest FPS, ale na oko wydaje się być w granicach 50-60. Rozdzielczość to natywne 4K, które wygląda lepiej i bardziej stabilnie niż tryb PRO z PSSR. Jedyny minus to fakt, że aby odblokować klatki, trzeba włączyć VRR, co wyklucza używanie BFI (Black Frame Insertion). BFI prezentuje się genialnie w grach, które osiągają minimum 60 FPS – znacząco poprawia rozdzielczość w ruchu. Niestety, powoduje też spadek jasności w HDR. Testował ktoś Uncharted 4 z odblokowanymi klatkami w natywnym trybie fidelity 4K? Jak to wygląda? Edytowane 23 godziny temu przez SethJames 1 1
voltq 191 Opublikowano wczoraj o 20:03 Opublikowano wczoraj o 20:03 (edytowane) https://lowcygier.pl/sprzet-gamingowy/naped-optyczny-ps5-pro-ponownie-dostepny-gdzie-kupic-czytnik-plyt-playstation-blu-ray-najtaniej/ Cena 999 zł ma być ? Ja dałem 650 zł i nadal @Qrdello @Kowal_ @DżonyBi uważacie że przepłaciłem? Te promocje teraz na ps store gier cyfrowych są ok ale to chyba raz w roku takie ? Kupiłem jedna gre cyfrowo bo sie opłaca a nie ma tego praktycznie na płytach mass efekt edycje legendarna za 30 zł Edytowane 23 godziny temu przez voltq
Qrdello 124 Opublikowano 14 godzin temu Autor Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) 11 godzin temu, voltq napisał(a): https://lowcygier.pl/sprzet-gamingowy/naped-optyczny-ps5-pro-ponownie-dostepny-gdzie-kupic-czytnik-plyt-playstation-blu-ray-najtaniej/ Cena 999 zł ma być ? Ja dałem 650 zł i nadal @Qrdello @Kowal_ @DżonyBi uważacie że przepłaciłem? Oczywiście, że przepłaciłeś. Dla mnie nawet kwota 549 zł to już jest zdzierstwo za ten napęd, i raczej będę czekał aż ceny wrócą do MSRP, czyli <500zł, natomiast z PL dystrybucji te 550zł jest dla mnie bolesne ale akceptowalne . Przy czym płacę w PL sklepie, mam PL gwarancję i z mojego zakupu jest jakiś mikro wkład w PKB. Z Twojego jest wyższa cena i zero powyższych, jedynie ucieszenie michy dla sprzedającego, że zarobił 2 stówy lub więcej na takim biznesie. Zastanawiam się, czy gw. jest w PL aktywna Więc przestań proszę usprawiedliwiać swoje kiepskie decyzje przez pryzmat tego co inni na ten temat sądzą. Sam wewnętrznie czujesz, że dołożyłeś cegiełkę do tej patologii, która zżera sprzedaż detaliczną od czasów pandemii, więc się samo biczuj, nas w to nie mieszaj. Sklep ma niezłe promki na niektóre pozycje, ale np. Stellar Blade, który na b-r można poniżej 230zł wyrwać, kosztuje w cyfrze 250 jakby był za 2 stówy - super, ale w tej cenie obecnej lipton. Podobnie FFVII-R, chociaż tutaj jest ciut lepiej z ceną, też jest zbyt drogi. Nie wspominam o absurdalnych cenach na jakieś FC25 czy inne podobne pozycje generalnie fajne ceny są np. na MK1 podstawkę, na DIV z dodatkiem. No ale ja się trzymam swojego słowa i nie kupuję. Głosowanie portfelem :> Zresztą mam w co grać. 12 godzin temu, kanon7 napisał(a): Spotkał się ktoś, aby w dużych sieciach sklepów typu MM, ME, rtveuro itd. były stacjonarnie na półkach sklepu PS5 Pro - czekające na kupno? Czy tylko i wyłącznie zamówienie? Patrzyłem nawet ostatnio - we Wrocławiu nie widzialem pudełek w sklepie, nawet info zbytnio czy stoisk promo też nie. Edytowane 14 godzin temu przez Qrdello 2
michaelius33 23 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Imho cyfra ma sens tylko do kilkuletnich gier jak są wyprzedawana po kilkadziesiąt zeta. A i tak trzeba wtedy kupować tylko podczas wyprzedaży bo poza nimi cena robi się kosmiczna, a płytki są względnie tanie przez cały rok. 2 1
slafec 47 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu W dniu 25.11.2024 o 11:42, Phoenix. napisał(a): "Osoba, która kupiła najwięcej biletów w danym dniu, wygra nagrodę główną" Uczciwa rywalizacja Pikczuu, żeby wygrać PS5 Pro poświęcił wczoraj cały dzień na zdobywanie trofeów (wbił 190 platyn). Zabor98, drugi na podium, był trochę gorszy (100 platyn) i niestety dostał tylko pada Dualsense jako nagrodę pocieszenia. Twórcy gier shovelware pewnie świętują
ODIN85 428 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, michaelius33 napisał(a): Imho cyfra ma sens tylko do kilkuletnich gier jak są wyprzedawana po kilkadziesiąt zeta. A i tak trzeba wtedy kupować tylko podczas wyprzedaży bo poza nimi cena robi się kosmiczna, a płytki są względnie tanie przez cały rok. Jak ktoś gra we wszystko na konsoli to oczywiście że płyty najlepsze. Ja gram tylko w exy i na Ps5 kupuję same cyfry. Edytowane 9 godzin temu przez ODIN85 1 1
DżonyBi 289 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) It Takes Two to najlepsza gra dla 2 graczy w jaką grałem. Piękna, długa i wciągająca. Edytowane 4 godziny temu przez DżonyBi
voltq 191 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 6 godzin temu, michaelius33 napisał(a): Imho cyfra ma sens tylko do kilkuletnich gier jak są wyprzedawana po kilkadziesiąt zeta. A i tak trzeba wtedy kupować tylko podczas wyprzedaży bo poza nimi cena robi się kosmiczna, a płytki są względnie tanie przez cały rok. 10zł za jedną gre to jest 2,5 dolara , opłaca sie brac mass effect edycje legendarna , jakby takie ceny byly gier cyfrowych to ok 23 godziny temu, Elvis79 napisał(a): Ja polecam wziąść Prime za 49zl na rok chociażby dla The Boys i coś tam innego pewnie znajdziesz, do tego co miesiąc dają po kilka darmowych gier na PC i darmowa dostawa z Amazon bez minimalnej kwoty zamówienia i często jak ktoś ma prime to jeszcze taniej za jakiś produkt wychodzi. za 11zł kupiłem testowy prime i 226zł zapłaciłem za pada dual sense jutro ma byc w paczkomacie , słuchawki pulse elite juz kupione Brakuje tylko konsoli 9 godzin temu, Qrdello napisał(a): Oczywiście, że przepłaciłeś. Dla mnie nawet kwota 549 zł to już jest zdzierstwo za ten napęd, i raczej będę czekał aż ceny wrócą do MSRP, czyli <500zł, natomiast z PL dystrybucji te 550zł jest dla mnie bolesne ale akceptowalne . Przy czym płacę w PL sklepie, mam PL gwarancję i z mojego zakupu jest jakiś mikro wkład w PKB. Z Twojego jest wyższa cena i zero powyższych, jedynie ucieszenie michy dla sprzedającego, że zarobił 2 stówy lub więcej na takim biznesie. Zastanawiam się, czy gw. jest w PL aktywna Więc przestań proszę usprawiedliwiać swoje kiepskie decyzje przez pryzmat tego co inni na ten temat sądzą. Sam wewnętrznie czujesz, że dołożyłeś cegiełkę do tej patologii, która zżera sprzedaż detaliczną od czasów pandemii, więc się samo biczuj, nas w to nie mieszaj. Sklep ma niezłe promki na niektóre pozycje, ale np. Stellar Blade, który na b-r można poniżej 230zł wyrwać, kosztuje w cyfrze 250 jakby był za 2 stówy - super, ale w tej cenie obecnej lipton. Podobnie FFVII-R, chociaż tutaj jest ciut lepiej z ceną, też jest zbyt drogi. Nie wspominam o absurdalnych cenach na jakieś FC25 czy inne podobne pozycje generalnie fajne ceny są np. na MK1 podstawkę, na DIV z dodatkiem. No ale ja się trzymam swojego słowa i nie kupuję. Głosowanie portfelem :> Zresztą mam w co grać. Patrzyłem nawet ostatnio - we Wrocławiu nie widzialem pudełek w sklepie, nawet info zbytnio czy stoisk promo też nie. Rozumiem twój punkt widzenia ale sie z nim nie zgadzam gdybym zapłacił 1200zł to rozumiem ale 650 , gwarancje mam normalnie tylko z niemieckiego sklepu odpowiednika polskiego media markt plus gwarancja sony , pkb mnie nie obchodzi Podobno napędy w sklepach miały być dzis wg łowców gier w cenie 900-1000zł ktoś cos wie ? bo głucho Edytowane 4 godziny temu przez voltq
Kowal_ 71 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 48 minut temu, DżonyBi napisał(a): It Takes Two to najlepsza gra dla 2 graczy w jaką grałem. Piękna, długa i wciągająca. Przeszedłem z żoną. I jeszcze A Way Out, też fajna dla dwóch graczy. 38 minut temu, voltq napisał(a): Podobno napędy w sklepach miały być dzis wg łowców gier w cenie 900-1000zł ktoś cos wie ? bo głucho A po co pytasz jak masz do tego podając tą cene z dupy wyjętą?
kanon7 91 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 23 godziny temu, DżonyBi napisał(a): Przecież można sprawdzić na stronie dostępność w sklepie. Widze, że jest w kilku miastach. Patrzyłem w ME - dostępność Pro jest w dwóch sklepach - podjeżdżam do jednego to pracownik powiedział że to co na stronie pokazuje, a rzeczywistość to co innego - nie było.
lukadd 303 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Słabo schodzą to i sklepy szczególnie te mniejsze nie zamawiają na półki tylko trzymają w magazynach.
Qrdello 124 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu 2 godziny temu, voltq napisał(a): gdybym zapłacił 1200zł to rozumiem ale 650 , pkb mnie nie obchodzi Podobno napędy w sklepach miały być dzis wg łowców gier w cenie 900-1000zł ktoś cos wie ? bo głucho Lulz no1, nie ważne czy 1200 czy 650, zapłaciłeś spekulantowi, zarobił na tym biznesie, zrobi to ponownie jakby stracił, to więcej by taki cwany nie był Lulz no2, widać, a powinno Cię obchodzić Lulz no3, te ceny to skąd wziąłeś?
Elvis79 43 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 2 godziny temu, kanon7 napisał(a): Patrzyłem w ME - dostępność Pro jest w dwóch sklepach - podjeżdżam do jednego to pracownik powiedział że to co na stronie pokazuje, a rzeczywistość to co innego - nie było. Pytałeś czy w ogóle mieli "na półkach" ?
Kowal_ 71 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Już się kończą w sklepach, następne dostawy w okolicach mikołaja, w x-kom została jedna sztuka.
Qrdello 124 Opublikowano 27 minut temu Autor Opublikowano 27 minut temu Już nie ma wcale. Jak na konsolę, której nikt nie chce to aż dziwne, że już jej nie ma
Rekomendowane odpowiedzi