PlayStation 5/5 PRO
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez michaelius33 · Opublikowano
Dlatego właśnie mam 7800 x3d zamiast wyższego - nie chcą kasy to nie mój problem -
Przez tgolik · Opublikowano
@voltq Wszystko zależy od tego, jakiego masz skilla. Ludzie, którzy przechodzą kilkadziesiąt gier rocznie mają inne potrzeby jak ci, którzy grają tylko w FiFę i okazjonalnie w jakiegoś Wieśka czy Hogwarta raz na dwa lata. W W3 gram na koszmarze z dostosowaniem poziomu przeciwników do mojego. Dla mnie żaba, te skalne potwory, Klucznik i szczególnie Detlaff, to były wyzwania. Na wiwerny ciągle lubię sobie zapolować i czasem ginę. Przy czym Sekiro, mimo 70 godzin gry dałem radę tylko do połowy (do Genichiro na wieży) a w Soulsach nie jestem w stanie przejść pierwszego bossa. Natomiast w Pinokio gra mi się dobrze (choć jestem dopiero na początku) czy w Dragons Dogma 2 nie mam problemów z walką. Jakby co gram na PC na padzie Xone. -
Przez Frog67 · Opublikowano
Koledze nic łatka nie naprawiła dalej Stalker crashuje w Rostoku jak przeczekuje tam emisje. -
Przez Brolly · Opublikowano
Chłopaki jak myślicie realna cena w PL za 5070 Ti 16 gb? w takim x-cum czy (trele)morele Obstawiać swoje typy -
Przez wallec · Opublikowano
Już nawet mniejsza o to. Fajne uczucie kupić najdroższy procek AMD i dostać jeden chiplet, który nie potrafi wysoko boostować z nalejonym 3d cache, a drugi chiplet, który potrafi wysoko boostować i jest top tier ale bez 3d? To tak jakby zostać ukaranym, za to, że wydało się worek siana na TOP produkt a i tak nie dostanie się chociaz dwóch top tier chipletów, żeby MHz się zgadzały To samo z 9800X3D -> najsłabsze ccd do tego idą ponieważwystarczy tylko nakleić 3d i jest wymówka by ustawić maks boost na 5.2ghz zamiast 5.7ghz jak na 9950x
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi