Art385 113 Opublikowano wczoraj o 16:42 Opublikowano wczoraj o 16:42 No oczywiście, że Sony rękami AMD wszak zupełnie przypadkowo trochę mi oczy krwawiły jak zobaczyłem co potrafi PSSR na PS5PRO i nie zobaczyłem tego konkretnego szlifu, którego nie da się podrobić. Ja rozumiem, że Sony obecnie nie jest w formie bo trawi je pewien ideologiczny wirus ale robotę teamu AMD widać jak na dłoni jak mawiali w Top Gearze "Ambitious, but rubbish" jakby team Japończyków wypuścił coś takiego to zrobiliby rytualne sepuku. Dopiero ten shitex naprawiają a Digital Foundry dwoi się i troi aby nie powiedzieć wprost to w sumie wygląda gorzej niż FSR2.2 to ma vibe DLSS 1.0. Driver team AMD zniknął ludzie na forum AMD a oprócz totalnych laików są tam długoletni fani marki a i ci zaczynają grozić przesiadką na Nvidie. Nie mniej jak chcesz wierzyć w korponarracje to twoja broszka chyba, że nie wychwyciłem ironii.
Phoenix. 381 Opublikowano wczoraj o 18:14 Opublikowano wczoraj o 18:14 Godzinę temu, Art385 napisał(a): Nie mniej jak chcesz wierzyć w korponarracje to twoja broszka Powtorze raz jeszcze, PSSR nie tworzy AMD i na tym zakoncze bo widze, ze wlacza ci sie jakis niezrozumialy bełkot
azgan 630 Opublikowano wczoraj o 19:10 Opublikowano wczoraj o 19:10 2 godziny temu, Art385 napisał(a): No oczywiście, że Sony rękami AMD wszak zupełnie przypadkowo trochę mi oczy krwawiły jak zobaczyłem co potrafi PSSR na PS5PRO i nie zobaczyłem tego konkretnego szlifu, którego nie da się podrobić. Ja rozumiem, że Sony obecnie nie jest w formie bo trawi je pewien ideologiczny wirus ale robotę teamu AMD widać jak na dłoni jak mawiali w Top Gearze "Ambitious, but rubbish" jakby team Japończyków wypuścił coś takiego to zrobiliby rytualne sepuku. Dopiero ten shitex naprawiają a Digital Foundry dwoi się i troi aby nie powiedzieć wprost to w sumie wygląda gorzej niż FSR2.2 to ma vibe DLSS 1.0. Driver team AMD zniknął ludzie na forum AMD a oprócz totalnych laików są tam długoletni fani marki a i ci zaczynają grozić przesiadką na Nvidie. Nie mniej jak chcesz wierzyć w korponarracje to twoja broszka chyba, że nie wychwyciłem ironii. Chciałbym żeby wszystkie gry z FSR 2.2 tak wyglądały Problemem nie jest samo PSSR tylko to że w wielu grach jest implementacja zrobiona na kolanie gdzie devsi poszli na łatwiznę i wrzucili do silnika starsze wersje SDK. Mówisz że poziom DLSS 1.0? No chyba raczej nie
RTXnietylko4060tiUSER 114 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu (edytowane) Na 30 urodziny mogliby dostarczyc napedy do sklepow No ale po co? Przeciez im sie to nie oplaca. Edytowane 23 godziny temu przez RTXnietylko4060tiUSER
Kris194 476 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 4 godziny temu, Phoenix. napisał(a): https://www.ppe.pl/news/358427/playstation-swietuje-30-lat-wyjatkowy-material-i-podziekowania-dla-graczy.html To, że gdzieś na końcu nie znalazła się zapowiedź jakiegoś jubileuszowego pokazu pokazuje doskonale na jakim zakręcie się znalazło Playstation. 1
RTXnietylko4060tiUSER 114 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu (edytowane) @Kris194Trzeba miec co pokazac zeby dac taka zapowiedz. Edytowane 23 godziny temu przez RTXnietylko4060tiUSER
voltq 221 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Jakie przeceny nagle na wersje cyfrowe , nagle obniżki do 90% na sklepie sony , niezłe żeby tylko pozbyć się napedu
DżonyBi 324 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Tez to zauwazylem. Sporo gier w historycznie niskich cenach. Skusze sie chyba na GT7 za 169,50.
voltq 221 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu (edytowane) KCD 1 za 17zł na ps4/ps5 Jedi fallen order + jedi survivor na ps4/ps5 104zł dziedzictwo hogwartu edycja deluxe 90zł na ps5 Juz poprawiają w części gier wcześniej avatar mial 900p , 1440p i 60 fps to juz git Edytowane 20 godzin temu przez voltq
Phoenix. 381 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu 40 minut temu, DżonyBi napisał(a): Tez to zauwazylem. Sporo gier w historycznie niskich cenach. Skusze sie chyba na GT7 za 169,50. Obnizki sa z okazji 30lecia Playstation, dzis 3 grudnia 30lat temu byla premiera pierwszego Playstation. 42 minuty temu, voltq napisał(a): Jakie przeceny nagle na wersje cyfrowe , nagle obniżki do 90% na sklepie sony , niezłe żeby tylko pozbyć się napedu Znizki sa z okazji 30lecia wiec nie doszukuj sie spisku...
lukadd 345 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu 50 minut temu, DżonyBi napisał(a): Tez to zauwazylem. Sporo gier w historycznie niskich cenach. Skusze sie chyba na GT7 za 169,50. I tak dalej strasznie żydzą na tej cyfrze. Wersja PS4 w cyfrze też w historycznie najniższej cenie za 125pln. A ponad rok temu kupowałem na płycie nówkę z Amazona za ~85 zeta 2 2
voltq 221 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu (edytowane) tylko czesc gier jest w dobrych cenach mass effect legendarna edycja czyli 10zł za jedna gre łacznie 30zł KCD 1 edycja royal z all dlc za 17zł dziedzictwo hogwartu edycja deluxe za 90zł Control UE 35zł Edytowane 20 godzin temu przez voltq
azgan 630 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu 10 godzin temu, RTXnietylko4060tiUSER napisał(a): @Kris194Trzeba miec co pokazac zeby dac taka zapowiedz. Tutaj akurat 100% racji, na PlayStation jest teraz taka lipa z grami od Sony że osobiście dla mnie zakup konsoli bez EX'ów jest bez sensu 1 1
Reddzik 454 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) https://psprices.com/region-pl/index Tutaj można sobie porównać ceny, i sprawdzić które mają historyczne najniższe. Ogólnie szału nie ma. Ja np Hogwart kupiłem za 30zł na PC Edytowane 12 godzin temu przez Reddzik 1
azgan 630 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 8 godzin temu, voltq napisał(a): KCD 1 edycja royal z all dlc za 17zł A Kingdom Come Deliverance dostało już jakiś Update pod PS5/PRO?
Qrdello 140 Opublikowano 11 godzin temu Autor Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) Nope, wczoraj jak patrzyłem wciąż widnieje tylko PS4 więc bidne 30 klatek ze spadkami z PS4 :< Wgl to jakiś fenomen, że PS5 jest kilkukrotnie szybsza niż PS4 i PS4 Pro, a mimo to gry co do zasady są jakby emulowane i zamiast wykorzystywać potencjał PS5 i oferować stabilniejszy framerate to jest dokładnie jak na starych konsolach Wyjątkiem są odblokowane gry - na prosiaku odpaliłem z ciekawości Infamous SS i okazuje się, że tam przy odblokowanym klatkarzu jest stabilne 60 fps, aczkolwiek tylko w 1080p, bo gra od 2014 nigdy nie dostała nawet do 4 Pro updatu Edytowane 11 godzin temu przez Qrdello 1 1
slafec 56 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 12 godzin temu, Kris194 napisał(a): To, że gdzieś na końcu nie znalazła się zapowiedź jakiegoś jubileuszowego pokazu pokazuje doskonale na jakim zakręcie się znalazło Playstation. Pokazuje doskonale jak nisko upadły wszelkie portale informacyjne i że nie warto wierzyć insiderom z yt/twittera. Znowu nakręcili sztuczny hype i znowu zawód.. Na końcu zwiastuna z okazji 30 rocznicy Playstation na chwilę pojawił się Bloodborne z dopiskiem "It's about persistence" i oczywiście machina ruszyła na nowo.. Dadzą remake/remaster to będzie narzekanie, że Sony odgrzewa same kotlety, nie dadzą to będzie płacz, bo gra cały czas dostępna jest tylko na PS4. Ciekawe czy osoby, które tej gry wyczekują w ogóle ją kupią i czy będzie kolejny zawód, bo gra nie spełni wyśrubowanych oczekiwań "fanów" na PC 1
Qrdello 140 Opublikowano 10 godzin temu Autor Opublikowano 10 godzin temu 3 minuty temu, slafec napisał(a): Pokazuje doskonale jak nisko upadły wszelkie portale informacyjne i że nie warto wierzyć insiderom z yt/twittera. Znowu nakręcili sztuczny hype i znowu zawód.. Na końcu zwiastuna z okazji 30 rocznicy Playstation na chwilę pojawił się Bloodborne z dopiskiem "It's about persistence" i oczywiście machina ruszyła na nowo.. Dadzą remake/remaster to będzie narzekanie, że Sony odgrzewa same kotlety, nie dadzą to będzie płacz, bo gra cały czas dostępna jest tylko na PS4. Ciekawe czy osoby, które tej gry wyczekują w ogóle ją kupią i czy będzie kolejny zawód, bo gra nie spełni wyśrubowanych oczekiwań "fanów" na PC Ja bym grał. Jak Soulsy to dla mnie trochę za wysokie progi i zwyczajnie nie lubię tych gier, tak Bloodborne to moja top 3 ever uwielbiam tą grę, zarówno gameplayowo jak i fabularnie - a klimat jest tak gęsty że można go ciąć nożem. Niemniej, wystarczyłby porządny PRO patch z obsługą 4k60, poprawą framepacingu gry, który jest nawet dzisiaj bardzo słaby. Stylistycznie ta gra spokojnie broni się dzisiaj, a biorąc pod uwagę że wyszła w 2015 r. to po leciutkim liftingu nawet na ziemniaku da się ją odpalić.
Elvis79 49 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) 11 godzin temu, lukadd napisał(a): I tak dalej strasznie żydzą na tej cyfrze. Wersja PS4 w cyfrze też w historycznie najniższej cenie za 125pln. A ponad rok temu kupowałem na płycie nówkę z Amazona za ~85 zeta Ponad rok temu jak nie dwa, brałem wersję na ps5 zestaw z czarnym dualsense za około 300zł Edytowane 9 godzin temu przez Elvis79
slafec 56 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 46 minut temu, Qrdello napisał(a): Ja bym grał. Jak Soulsy to dla mnie trochę za wysokie progi i zwyczajnie nie lubię tych gier, tak Bloodborne to moja top 3 ever uwielbiam tą grę, zarówno gameplayowo jak i fabularnie - a klimat jest tak gęsty że można go ciąć nożem. Niemniej, wystarczyłby porządny PRO patch z obsługą 4k60, poprawą framepacingu gry, który jest nawet dzisiaj bardzo słaby. Stylistycznie ta gra spokojnie broni się dzisiaj, a biorąc pod uwagę że wyszła w 2015 r. to po leciutkim liftingu nawet na ziemniaku da się ją odpalić. Patch odblokowujący 60fps był potrzebny (i możliwy) już w czasie premiery PS4 Pro. Gra wyszła prawie 10 lat temu, powoli wkraczamy na terytorium nostalgii. Ostatni raz grałem 7 lat temu i wtedy oceniałem ten tytuł 10/10. A teraz? Nie mam pojęcia, od tego czasu ograłem masę innych soulsów, a rynek strasznie się nasycił grami z tego gatunku. Remake Demon's Souls też był bardzo wyczekiwany, a po premierze okazało się, że to najsłabsze soulsy i część ludzi czuło się zawiedzionych FromSoftware miało kiedyś umowę z Sony na zrobienie kilku gier i chyba jeszcze w pełni się z niej nie wywiązali. Bardziej ucieszyłbym się z powstania Bloodborne 2.
Qrdello 140 Opublikowano 8 godzin temu Autor Opublikowano 8 godzin temu 9 minut temu, slafec napisał(a): Bardziej ucieszyłbym się z powstania Bloodborne 2. W sumie biorąc pod uwagę niektóre, o ile nie wszystkie zakończenia, powrót do łowów to byłby bardzo prosty motyw. Tym niemniej klimat Yharnam jest niepodrabialny i jedyne co jestem w stanie sobie wyobrazić to wzbogacenie miasta o nowe dzielnice do zwiedzania. Fabularnie byłoby to lekko naciągane, bo historia BB jest mocno spójna w tych obszarach w ktorych się poruszamy, ale tęgie głowy z FS cośby pewnie mądrego wymyśliły. Grałem ostatnio kilka chwil żeby sprawdzić wyostrzanie na 5 Pro i pod kątem gameplayu gra się nie zestarzała nawet sekundę. To też nieliczna produkcja, gdzie jak już Ci kliknęło te 7 lat temu to nie musisz od nowa uczyć się chodzić. Ja wskoczyłem jak w masło w gameplay. Ach, brakuje mi tej gry - co nie @Vulc ? :>
maxmaster027 102 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Tutaj dobrze wytłumaczone są zmiany w zakresie PS5, i rózne ustawienia, które maja wpływ na rozgrywkę i jakosc grafiki
Rekomendowane odpowiedzi