Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 22.12.2024 o 17:31, SethJames napisał(a):

Narzekać, że wersja PRO ma kilka opcji graficznych trybów – powtarzam, wersja PROFESJONALNA. Wyłączyłem tę clickbaitową recenzję po tym tekście: typowy, zniewieściały zajączek

To jest kolejny YTber, który jedzie po wszystkim równo byle się kliknięcia zgadzały, ale z drugiej strony jak popatrzysz nieraz na przebitki to ma wszystkie te sprzęty i z nich korzysta :E często to też robi materiały typu: po roku z ... (ps5 iphone 15 samsung s24 etc), gdzie okazuje się że skoro się jednak sprzedało coś i ludzie chętnie kupowali pomimo jego pomyj, to warto zrobić rok z żeby znów mieć kliknięcia :E raczej kolesia omijam

8 godzin temu, voltq napisał(a):

Słuchawki pulse Elite 3d poszły na gwarancjie , rozłączają się non stop i teraz już ich nawet sparować nie mogę ponownie nawet jak USB wyjąłem znów i włożyłem 

Przestrzegam wszystkich 

Posiadam starszy model Pulse 3D, ten z premiery PS5 - i powiem szczerze od 3 lat zero problemów z łącznością. Używam i na PS5 i na PC, teraz w PROsiaku przez rozgałęźnik usb-c na froncie, bo nie chcę żeby wrzątek wiał na dongle'a z tyłu, i działają jak złoto. Zero zakłóceń czy rozłączania.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, Qrdello napisał(a):

To jest kolejny YTber, który jedzie po wszystkim równo byle się kliknięcia zgadzały, ale z drugiej strony jak popatrzysz nieraz na przebitki to ma wszystkie te sprzęty i z nich korzysta :E często to też robi materiały typu: po roku z ... (ps5 iphone 15 samsung s24 etc), gdzie okazuje się że skoro się jednak sprzedało coś i ludzie chętnie kupowali pomimo jego pomyj, to warto zrobić rok z żeby znów mieć kliknięcia :E raczej kolesia omijam

Posiadam starszy model Pulse 3D, ten z premiery PS5 - i powiem szczerze od 3 lat zero problemów z łącznością. Używam i na PS5 i na PC, teraz w PROsiaku przez rozgałęźnik usb-c na froncie, bo nie chcę żeby wrzątek wiał na dongle'a z tyłu, i działają jak złoto. Zero zakłóceń czy rozłączania.

W starym modelu pulse 3d też nie miałem problemów , pulse Elite 3d to dziadostwo jak nie problemy z rozłączaniem się to trzaski w słuchawkach które trzeba było eliminować położeniem na kaloryfer albo resetem słuchawek, jeden wielki niewypał za 500 zł

Wrzucił by ktoś jeszcze raz ta stronkę z cenami gier pudełkowych/cyfrowych kiedy były najniższe żeby można było sprawdzić 

Edytowane przez voltq
  • Upvote 1