Qrdello 1 265 Opublikowano 7 Września Autor Opublikowano 7 Września Godzinę temu, j4z napisał(a): Masz warunki, żeby podłączyć konsole, a nie masz warunków, żeby podłączyć PC? Tak. Bo to są totalnie inne warunki. Konsola = pudełko z wymogiem zasilania i hdmi + pad. PC = pudełko z wymogiem zasilania, hdmi, czasem podpięciem rj45 + klawiatura i mysz/ ew. gładzik + pad. Dodajmy, że o ile klawiatura na kolanie to jeszcze jak Cię mogę, tak mysz w powietrzu to już nie A także, konsola - małe pudełko. PC, MOŻE być małe pudełko ale zwykle jest dość duże. 2
lukadd 3 935 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września Na PC tak samo jak na konsoli można grać na padzie, tylko w lepszych i bardziej spersonalizowanych nastawach. 1
voltq 1 495 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września wystarczy długi kabel hdmi do polaczenia PC i telewizora , ja mam telewizor daleko na ścianie od biurka z PC ale gram jedynie w gry na TV używając pada bo uważam ze granie na myszce i klawiaturze na 55 calach to przesada , w resztę gier używam monitorów na zmiane
Reddzik 4 318 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września (edytowane) Ciężko było dopisać "Pro". @galakty zapomniałem dopisać, że widząc to mogę się sugerować tym, że moja PS5 dostanie PSSR 2 Edytowane 8 Września przez Reddzik 1
Winter 109 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września Jak zwykle nic nie zmienili konkretnego. Mogliby sie postarac o obsluge Dolby Vision chociaz, ale to przeciez Zydy chytre na kase.
Qrdello 1 265 Opublikowano 8 Września Autor Opublikowano 8 Września 20 godzin temu, lukadd napisał(a): Na PC tak samo jak na konsoli można grać na padzie, tylko w lepszych i bardziej spersonalizowanych nastawach. Ale to tego nikt nie neguje. Tylko z tymi warunkami jest polemika
ODIN85 5 304 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września Godzinę temu, Winter napisał(a): Jak zwykle nic nie zmienili konkretnego. Mogliby sie postarac o obsluge Dolby Vision chociaz, ale to przeciez Zydy chytre na kase. Lepiej jakieś dobre gry by wydali.
KamcioGF 197 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września Rozwiązanie dla tych co by chcieli podpiąć pc pod tv i obsługiwać go z kanapy 1
Phoenix. 7 196 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września 2 godziny temu, galakty napisał(a): Chyba PS5 Pro, a nie PS5 Wiadomo, ze opcja PSSR2 nie dotyczy klasycznej konsoli ale reszta updatu juz tak
Winter 109 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września Godzinę temu, KamcioGF napisał(a): Rozwiązanie dla tych co by chcieli podpiąć pc pod tv i obsługiwać go z kanapy O dzieki. Tylko musze poszukac ladniejszej, bo ta wyglada odpustowo
KamcioGF 197 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września Ja to podpatrzyłem jak gość na hamowni w warsztacie taką klawiaturką obsługiwał kompa właśnie. Szkoda tylko, że wybór mały w takich klawiaturach.
Winter 109 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września https://www.tomshardware.com/video-games/playstation/sony-threatens-to-cut-off-customer-support-and-pursue-legal-action-over-harassment-as-backlash-to-playstations-physical-disc-phaseout-intensifies-company-to-move-forward-with-no-disc-decision-despite-several-lawsuits Sony zwariowało.
galakty 5 466 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września 2 godziny temu, Phoenix. napisał(a): Wiadomo, ze opcja PSSR2 nie dotyczy klasycznej konsoli ale reszta updatu juz tak Ale post wygląda jakby PSSR2 był na PS5 w tej aktualizacji... Clickbait mocny. Ty wiesz, zwykły Kowalski nawet nie wie co to PSSR2. 2
Reddzik 4 318 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września (edytowane) Dla mnie to perfidny przekaz, że chodzi o PS5 i ma być update PSSR. Mogli by np dodać przy wspomnieniu o PSSR, że dotyczy Pro version, ciężko. Z początku to nawet zgłupiałem przez sekundę pomyślałem o PS5, a nie Pro. Edytowane 8 Września przez Reddzik 2
KamcioGF 197 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września Wg. Sony powinieneś być świadomy, że chodzi o pro tak jak przy grach mają opcje kup ale jako świadomy klient wiesz, że tylko wypożyczasz 3
galakty 5 466 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września Mogliby chociaż dać na końcu albo z gwiazdką, a tu pierwszy punkt że PS5 ma PSSR2, na litość oni lecą na dno z PRem ostatnio 1
Winter 109 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września Nie rozumiem o co wam chodzi. Przecież nowe PS5 jest już w cenie PS5 Pro 1
Kszyrztow 125 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września Długo na reakcję nie trzeba było czekać. Sony to jednak gra we własnej lidze jak widać 1
Rekomendowane odpowiedzi